Ajvari

Ajvari

Blini Ajvar autentik Online nga BalkanFresh

Shijoni shijen e guximshme të Ballkanit me ajvar autentik nga BalkanFresh. E bërë me përbërës vendas nga Ballkani, kjo përhapje po shpërthen me shijen e fortë dhe të këndshme të rajonit.

Ky ajvar tradicional ballkanik bëhet me speca të kuq, patëllxhanë, hudhra dhe barishte dhe erëza sekrete. Kjo me siguri do t'i shtojë një dimension të ri ushqimeve tuaja të preferuara, sepse mund t'i kombinoni ato si një anë me pothuajse çdo gjë.

Në koleksionin tonë, ne përfshijmë shumë marka të ndryshme të përhapjes së ajvarit nga i gjithë Ballkani. Disa shtëpi, të buta, pikante, me djathë dhe shumë të tjera. Sigurohuni që të kontrolloni të gjithë koleksionin tonë dhe të zgjidhni të preferuarin tuaj.

Përhapja e Ajvarit është një recetë e vjetër ballkanike që përcillet brez pas brezi dhe me siguri do t'ju bëjë përshtypje dhe do t'ju japë një ndryshim në çdo vakt tuajin.

Ne jemi të pasionuar për t'u ofruar klientëve tanë produkte autentike evropiane dhe mesdhetare. Pra, sigurohuni që të shikoni përzgjedhjen tonë të importuar të ullinjve, djathit feta dhe artikujve të tjerë të shijshëm në të gjithë Ballkanin.

Filtro
loader_img
Ajvar i butë Bash shtëpiak 680GR

Sold Out

Recetë e shijshme maqedonase, e bërë në shtëpi dhe absolutisht pa kimikate. Ajvari i butë i bërë në shtëpi Bash do ta bëjë ditën tuaj më të shijshme. Hani atë për drekë ose darkë, vakt i lehtë...
406715138290
Yummy Macedonian recipe, homemade and absolutely chemical-free. Bash Homemade Mild Ajvar will make your day tastier. Have it for lunch or dinner, easy on-the-go meal, especially useful for those who have a busy lifestyle. Made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with mild spicy blend, pasteurized. This delicious Homemade Mild Ajvar can be taken as a main dish or a side one. Order it today and make your meals special!

Ajvar i butë Bash shtëpiak 680GR

from $12.22 from 1866808262699
Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

$8.88

Një pjatë e mrekullueshme kryesore nga toka e Maqedonisë do t'jua bëjë ditën më të shijshme se kurrë. Kjo pjatë e shijshme është bërë me speca zile dhe patëllxhanë të freskët, të pjekur dhe të pjekur në...
406715138290
A wonderful main course dish from the land of Macedonia will make your day yummier than ever. This delicious dish is made of fresh bell peppers and eggplants, roasted and grilled, pasteurized. It is a homemade recipe and absolutely chemical-free. You can have it for your lunch, easy on-the-go meal, take it as a main dish or a side one, nutritious food. So, why waiting? Order Bash Homemade Mild Ajvar and add flavour to your meals!

Ajvar i butë Bash shtëpiak 290GR

from $8.88 from 1648613490731
Bash Ajvar Hot Homemade 680GR

$12.22

Recetë e shijshme, e bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të nxehtë pikante. Ajvari i nxehtë i Bashit është një kënaqësi e mrekullueshme nga toka e Maqedonisë. Ju mund ta hani...
406715138290
Delicious recipe, made with fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a hot spicy blend. Bash Homemade Hot Ajvar is a wonderful delight from the land of Macedonia. You can have this for your lunch, an easy on-the-go meal, especially useful for those who have busy schedules. Have this staple on its own or as a side dish recipe. A chemical-free, nutritious food that you have ever dreamed of. Order this Hot Ajvar soon and enjoy it with your family and friends.

Bash Ajvar Hot Homemade 680GR

from $12.22 from 4426959323211
Bash Ajvar Hot Homemade 290GR

$8.88

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Maqedonisë. Ky Ajvar i shijshëm i nxehtë është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të...
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Macedonia. This delicious hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, homemade recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful Bash Homemade Hot Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

Bash Ajvar Hot Homemade 290GR

from $8.88 from 1648613228587
Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar 680GR

$12.22

Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar është një kënaqësi e mrekullueshme nga toka e Maqedonisë. Ju mund ta hani këtë për drekën tuaj, një vakt i lehtë në lëvizje, veçanërisht i dobishëm për ata që kanë orare të ngjeshur....
53348466731
Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar is a wonderful delight from the land of Macedonia. You can have this for your lunch, an easy on-the-go meal, especially useful for those who have busy schedules. Have this staple on its own or as a side dish recipe. A chemical-free, nutritious food that you have ever dreamed of. Order this EXTRA Hot Ajvar soon and enjoy it with your family and friends.

Bash Homemade EXTRA Hot Ajvar 680GR

from $12.22 from 7625578873074
Granny's Homemade Secret Mild Ajvar Classic 550GR

$13.33

Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë ajvar të butë të shijshëm. Është bërë nga speca të kuq dhe djegës të pjekur të cilësisë më të mirë, me gluten dhe sheqer zero të shtuar. Kjo është një recetë tradicionale...
406715138290
Explore your culinary skills with this mouthwatering mild ajvar. It is made of the finest quality roasted red bell peppers and chili, with zero added gluten and sugar. This is a traditional recipe of the Balkans. You can relish it on its own spreading on your favourtite crackers or you can make yummy recipes with Granny's Homemade Secret Mild Ajvar Classic. Order this to make your dishes tastier than ever.

Granny's Homemade Secret Mild Ajvar Classi...

from $13.33 from 1780180451371
MAMA's Mild Ajvar 550GR

$13.33

Ajvari i mrekullueshëm MAMA's Mild, është një pjatë e shijshme që vjen nga toka e Maqedonisë. Është bërë me speca zile të freskëta dhe patëllxhanë që piqen dhe piqen në skarë deri në perfeksion, dhe më pas pasterizohen...
406715138290
The wonderful MAMA's Mild Ajvar, is a delicious dish that hails from the land of Macedonia. It is made with fresh bell peppers and eggplants that are roasted and grilled to perfection. MAMA's Mild Ajvar spread is perfect for any meal, whether you're having it for lunch, as a dip, or as an easy on-the-go meal. You can even serve it as a main dish or a side one to complement your favorite meals.

MAMA's Mild Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325840939
MAMA's Hot Ajvar 550GR

$13.33

Recetë e pjatës kryesore të ujitjes së gojës nga toka e Maqedonisë. Ky Ajvar i shijshëm i nxehtë është bërë nga patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje të veçantë të erëzave të...
406715138290
Mouthwatering main course recipe from the land of Macedonia. This delicious hot Ajvar is made of fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a signature blend of hot spices. Easy on-the-go meal, you can have this chemical-free, yummy recipe as a main course or as a side dish, at any time from morning to evening. Flavourful MAMA's Hot Ajvar is nutritious too. To enjoy alone or with your friends, order soon!

MAMA's Hot Ajvar 550GR

from $13.33 from 1704325021739
Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

Sold Out

Një ëmbëlsirë e shijshme nga toka e Maqedonisë e bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile, të kalitur me një përzierje erëzash. Mund ta keni më vete ose ta përhapni në tost ose sanduiçe. Ushqim i shijshëm...
406715138290
A savoury treat from the land of Macedonia made with fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of spices. You can have it on its own or spread it on toast or sandwiches. Chemical-free, delicious food, easy on-the-go meal especially useful for those who have a busy lifestyle. You can also use it to cook different recipes. Order this mouthwatering Biljana Ajvar Mild Spread today and make your meals yummier!

Biljana Ajvar Mild Spread 670GR

from $10.00 from 1027225026603
Biljana Hot Ajvar 670GR

Sold Out

Bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile të cilësisë së lartë, të kalitur me një përzierje erëzash të nxehta. Një ëmbëlsirë e shijshme për recetat tuaja, ky Ajvar i nxehtë mund të përdoret për të gatuar...
406715138290
Made with high-quality, fresh eggplants and bell peppers, seasoned with a blend of hot spices. A savoury treat to your recipes, this hot Ajvar can be used to cook different recipes in order to add flavours. You can also have it as a spread on crusty toast or bread. It’s an on-the-go meal for those who run with busy schedules. Try this delicious Macedonian food once and you will order it again.

Biljana Hot Ajvar 670GR

from $7.77 from 1027226665003
Pyetni Ajvar të butë shtëpiak 300gr

$6.88

Një pjatë e mrekullueshme kryesore nga toka e Maqedonisë do t'jua bëjë ditën më të shijshme se kurrë. Kjo pjatë e shijshme është bërë me speca zile dhe patëllxhanë të freskët, të pjekur dhe të pjekur në...
406715138290
A wonderful main course dish from the land of Macedonia will make your day yummier than ever. This delicious dish is made of fresh bell peppers and eggplants, roasted and grilled, pasteurized. It is a homemade recipe and absolutely chemical-free. You can have it for your lunch, easy on-the-go meal, take it as a main dish or a side one, nutritious food. So, why waiting? Order Ask Homemade Mild Ajvar and add flavour to your meals!

Pyetni Ajvar të butë shtëpiak 300gr

from $6.88 from 7563936891122
Pyetni Ajvar Hot Homemade 300GR

$6.88

Kjo pjatë e shijshme është bërë me speca zile dhe patëllxhanë të freskët, të pjekur dhe të pjekur në skarë, të pasterizuar. Është një recetë e bërë në shtëpi dhe absolutisht pa kimikate. Mund ta hani për...
406715138290
This delicious dish is made of fresh bell peppers and eggplants, roasted and grilled, pasteurized. It is a homemade recipe and absolutely chemical-free. You can have it for your lunch, easy on-the-go meal, take it as a main dish or a side one, nutritious food. So, why waiting? Order Ask Homemade Hot Ajvar and add flavor to your meals!

Pyetni Ajvar Hot Homemade 300GR

from $6.88 from 7563942134002
Loading......