Të gjitha llojet e mishit

Të gjitha llojet e mishit

Dëshironi shijet më të mira të mishit nga Ballkani? Porositni mish online thjesht me disa klikime nga portali online BalkanFresh. Blini mish online me lehtësi, por jo çdo mish - kënaquni me prerjet më të mira që e bëjnë kuzhinën ballkanike kaq të shijshme dhe të paharrueshme.

BalkanFresh është tregu juaj online i mishit me një ndalesë nëse kërkoni përbërës të nivelit të lartë për recetat e mishit grek ose të mishit turk.

Ne e kuptojmë që ju keni mundësitë tuaja për dërgimin e mishit në internet. Megjithatë, ne jemi tregu juaj më i mirë në internet i mishit nëse doni të rikrijoni shijet e mishit për të cilat është i njohur Ballkani.

Nëse jeni duke kërkuar për mishin më të mirë në internet për një recetë të shkëlqyer qengji me ndikim turk ose për cevapcici ose pljeskavica të nivelit të lartë, ne jemi zgjidhja juaj më e mirë në dyqanin e mishit në internet.

Porositja e mishit në internet nuk ka qenë kurrë më e lehtë dhe më e shijshme!

Filtro
loader_img
Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës (Bosanski Sudzuk) 1 LB

$22.22

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë e...
405293957362
A delicious juicy recipe from the land of Bosnia. Bosanski Sudzuk is made of the finest quality beef meat, cured and dried with a special blend of spices on the layer of sudzuk.  Our Bosanski Sudzuk is a delightful. You can serve smoked beef sausage as a snack, with cheese, in a sandwich, or as part of a meal. Order this yummy smoked beef sausage today and prepare mouthwatering recipes with it.

Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës...

from $22.22 from 1027272114219
Brother & Sister Pileci Parizer Chicken Bologna 1LB

$10.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një sallam i shijshëm, pulë e gatuar...
405293957362
A yummy salami, cooked juicy chicken, best served with a sandwich. Chicken bologna is also known as pileci parizer, delicious, made of premium quality chicken meat. You can have it at any time of the day, easy on-the-go meal, especially useful for those who have a busy lifestyle. This savoury chicken bologna is a great source of proteins. Don’t forget to share it. Order Brother & Sister Chicken Bologna (Pileci Parizer) and make your meals tastier!

Brother & Sister Pileci Parizer Chicke...

from $10.00 from 1027268476971
Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe me lidhje viçi (Frozen Cevapi) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i shkëlqyer proteinash,...
405293957362
An excellent source of protein, veal link sausages are made of selected cuts of premium quality meat and seasoned with a pinch of blended spices. You can have these juicy sausages for your breakfast or lunch, also you can make various recipes with these frozen cevapi. Order this Brother & Sister Beef - Veal Link Sausage (Frozen Cevapi) to enjoy your meal.

Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe m...

from $24.00 from 1207624138795
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$30.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $30.00 from 1872518217771
Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi dhe viçi i ngrirë Cevapi 2LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$27.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish i lëngshëm me lëng...
405293957362
Mouthwatering juicy meat of premium-quality beef. An excellent source of proteins, this frozen cevapi is made of beef and veal, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with these sausages. Have them for your lunch or prepare evening snacks with it by topping sprinkled cheese. Order this Halal Veal Link Sausage today and enjoy it with your friends and family.

Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi...

from $27.77 from 1686707503147
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 3LB

$63.00

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** A e keni provuar ndonjëherë...
405293957362
Have you ever tried this mouthwatering, juicy smoked beef? If you haven't already, order this delicious recipe from the kitchens of Bosnia, Croatia and Serbia. A wonderful source of proteins, made with the best quality beef and hickory smoked with a blend of spices, will make your day tastier than ever. Enjoy it by making different recipes with it and don't forget to share! A perfect treat for any occasion.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $63.00 from 1027270180907
Djerdan style Balkan Cevapi Box 30 Cos- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$35.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni mërzitur të gatuani të...
405293957362
Are you bored of cooking the same recipes every day? Then, try something new today with this yummy and juicy Djerdan Balkan style Cevapi! It is made from the finest quality beef with seasonings. This frozen meat is ready to be cooked. You can prepare delicious grilled or fried recipes with it. An excellent source of proteins. Order Djerdan Balkan style Cevapi Box today to get rid of boring dishes!

Djerdan style Balkan Cevapi Box 30 Cos- **...

from $35.55 from 1598846828587
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 1,1 LB

$23.33

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** I bërë nga viçi...
405293957362
Made of the finest quality beef, seasoned with a special blend of spices, hickory-smoked beef is juicy and mouthwatering. You can have this delicious meat with grilled cheese sandwich or you can prepare different styles of recipes with it. An excellent source of protein, have it on any occasion, a true delight of Bosnia, Croatia and Serbia. Order this savoury Suho Meso today and enjoy various recipes with it.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $23.33 from 6073803047092
Vëllai dhe Motra Goveda 2.5LB

$57.57

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Goveda është mish dhie i kripur dhe i tymosur,...
405293957362
Goveda is salted and smoked, premium-quality goat meat. You can have it with cheese and sandwiches, also make mouthwatering recipes with it. An excellent source of protein and fibre. Have it for your heavy breakfast or for lunch, delicious food for any occasion. Don’t forget to share this juicy meat with your close ones. Order Brother & Sister Goveda soon and enjoy a savoury meal.

Vëllai dhe Motra Goveda 2.5LB

from $57.57 from 1027277586475
Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) i vëllait dhe motrës 1.3 LB

$27.27

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë tradicionale e...
405293957362
A traditional main course recipe of Croatia, Serbia and Bosnia, smoked beef or Suho Meso is a delicious dish that can be served with cheese sandwiches or you can have this juicy beef with stew. This dried, cured, high-quality smoked beef is a rich source of proteins, seasoned with a signature blend of spices. You can also make yummy recipes with this Brother & Sister Halal Smoked Beef, so order this now and have mouthwatering dishes with your friends and family.

Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) i vë...

from $27.27 from 4511414485067
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 4,6 LB

$96.66

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i shkëlqyer i proteinave, kjo recetë e...
405293957362
An excellent source of proteins, this delicious recipe from the kitchens of Bosnia, Croatia and Serbia is made of premium quality beef, seasoned with a special blend of spices and hickory smoked. Try this mouthwatering beef with stew or prepare your favourite recipes with it. A perfect delight for any occasion. Order this yummy smoked beef today and enjoy with your family.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $96.66 from 1689043501099
Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (Cevapi i ngrirë) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$24.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Cevapi është një kënaqësi tradicionale...
405293957362
Cevapi is a traditional delight from the kitchens of the Balkans. These delicious sausages are made of premium quality selected beef meat and seasoned with a signature blend of spices. These juicy sausages are a rich source of protein and you can have them for any of your meals. Also, you can make yummy recipes with it. So, this frozen cevapi and enjoy with your friends and family.

Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (C...

from $24.00 from 1780172390443
Loading......