Të gjitha Produktet

Të gjitha Produktet
Filtro
loader_img
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$30.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $30.00 from 1872518217771
Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$17.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Recetë e shijshme, e bërë...
53348565035
Djerdan Burek With Spinach and Feta 850GR (Flat or Spiral Pie)- **NY, NJ, CT, MA Delivery ONLY** - BalkanFresh

Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Br...

from $17.77 from 1254866059307
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

$4.44

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
57646383147
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$17.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një vakt i lehtë dhe i...
53348565035
An easy and quick meal, perfect for those who run with a busy schedule, just bake and pack for your lunch. These dumplings are filled with premium quality beef. You can have these with cream cheese, a delicious appetizer for any occasion. You can have it alone or share it with your friends.

Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ,...

from $17.77 from 1794634547243
Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$15.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Meze të shijshme, djathë kremoz...
53348565035
Mouthwatering appetizer, creamy cheese inside, and crispy phyllo outside, a traditional delight of the Balkans. You can have it on any occasion, as an appetizer or main course dish. These Burek rolls are baked perfectly and shaped like a pizza. Order Djerdan Burek Rolls With Cheese right now and enjoy it with your friends and family.

Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **N...

from $15.55 from 1386449961003
Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

$5.00

Mbushni gojën me kremin e pasur me çokollatë dhe kënaqësinë krokante të orizit të thekur! Kjo çokollatë e shijshme me qumësht është një rostiçeri perfekte, kapeni sa herë të doni. Mund ta shijoni vetëm ose ta ndani me...
57646383147
Fill your mouth with the rich chocolate cream and crunchy pleasure of toasted rice! This delicious milk chocolate bar is a perfect snack, grab one whenever you like. You can enjoy it all alone or share it with your friends. Kras Dorina Rice Riza Chocolate is made of skimmed milk powder, cocoa, puffed rice and vanilla extract. Have it in your home or at work, this chocolate bar will satisfy your hunger anyway!

Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

from $5.00 from 1048473829419
Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi dhe viçi i ngrirë Cevapi 2LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$27.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish i lëngshëm me lëng...
405293957362
Mouthwatering juicy meat of premium-quality beef. An excellent source of proteins, this frozen cevapi is made of beef and veal, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with these sausages. Have them for your lunch or prepare evening snacks with it by topping sprinkled cheese. Order this Halal Veal Link Sausage today and enjoy it with your friends and family.

Mish viçi Brother & Sister - Mish viçi...

from $27.77 from 1686707503147
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 3LB

$63.00

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** A e keni provuar ndonjëherë...
405293957362
Have you ever tried this mouthwatering, juicy smoked beef? If you haven't already, order this delicious recipe from the kitchens of Bosnia, Croatia and Serbia. A wonderful source of proteins, made with the best quality beef and hickory smoked with a blend of spices, will make your day tastier than ever. Enjoy it by making different recipes with it and don't forget to share! A perfect treat for any occasion.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $63.00 from 1027270180907
Kuti me banane Evropa Krem (35 copë) 595g

Sold Out

Snack perfekt për dëshirat tuaja të mbrëmjes! Kutia e bananeve Evropa Krem përmban marshmallows të shijshme. Në çdo kafshatë, do të shijoni marshmallow me aromë banane të veshur me çokollatë. Këto janë bërë nga pluhur frutash të vërtetë...
57646383147
Perfect snack for your evening cravings! Evropa Krem Banana Box contains delicious marshmallows. In every bite, you will taste chocolate-coated banana flavoured marshmallows. These are made of real fruit powder and 100% natural colour. A sweet delight for all age groups. Order this yummy Evropa Krem Banana Box today and share happiness with your friends.

Kuti me banane Evropa Krem (35 copë) 595g

from $11.11 from 1773476806699
Djerdan style Balkan Cevapi Box 30 Cos- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$35.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Jeni mërzitur të gatuani të...
405293957362
Are you bored of cooking the same recipes every day? Then, try something new today with this yummy and juicy Djerdan Balkan style Cevapi! It is made from the finest quality beef with seasonings. This frozen meat is ready to be cooked. You can prepare delicious grilled or fried recipes with it. An excellent source of proteins. Order Djerdan Balkan style Cevapi Box today to get rid of boring dishes!

Djerdan style Balkan Cevapi Box 30 Cos- **...

from $35.55 from 1598846828587
Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski Somun)- ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$14.14

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Bëni sanduiçe të shijshme për...
53348565035
Make delicious sandwiches for yourself or your family with this soft flatbread. You can also have it with ajvar and cevapi to experience its traditional taste. You can also have it filling cheese and meat in it. Klas Sarajevski Bread is perfect for breakfast or lunch. Make pizza or panini with it and enjoy this yeast-raised bread. Order Klas Sarajevski Bread and enjoy different recipes.

Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski S...

from $14.14 from 1096679227435
Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

Sold Out

Biskota të buta dhe të shijshme, të lyera me shtresë çokollate dhe marshmallow, arra, mbushje susami brenda. Një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mëngjesit ose të mbrëmjes. Kjo kënaqësi e shijshme e ëmbël është bërë nga...
57646383147
Soft and delicious cookies, coated with chocolate layer and marshmallow, nuts, sesame filling inside. A perfect match for your morning or evening coffee. This yummy sweet delight is made of wheat flour, soya lecithin, egg white, cocoa powder and vegetable fat. You can have these tasty cookies at any time of the day. Order it today to enjoy with your family and friends. Crvenka Munchmallow Classic (Blue) may contain preservatives.

Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

from $2.22 from 1027134750763
Loading......