Të gjitha ushqimet

Të gjitha ushqimet
Filtro
loader_img
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

Sold Out

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
57646383147
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

Sold Out

Gjeni ndeshjen më të ëmbël për kafenë tuaj me mini briosh me kakao 7Days. Ky briosh i cilësisë premium do të jetë trajtimi i përsosur për ushqimet tuaja të mbrëmjes. Në çdo kafshatë, do të gjeni një...
57646383147
Find the sweetest match for your coffee with 7Days cocoa mini croissant. This premium quality croissant will be the perfect treat for your evening snacks. In every bite, you will find a delicious burst of cocoa and it will melt in your mouth in the yummiest way. GThis mouthwatering croissant is made with cocoa filling. Make your days tastier from today!

Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816202215467
Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

$2.22

Mbushja e pasur kremoze e vaniljes brenda e bën këtë briosh 7Days të butë dhe të shijshëm. Do të gjeni një shpërthim ëmbëlsie në çdo kafshatë dhe do t'i bëni ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ky...
57646383147
The rich creamy vanilla filling inside makes this 7Days croissant soft and delicious. You will find a burst of sweetness in every bite and make your days yummier than ever. This is a perfect snack from morning to evening, with or without a cup of coffee. You can try this alone or with your friends, anywhere, on any occasion. So don’t wait, order this package of happiness now!

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1816194220075
Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

Sold Out

Është gjetur përputhja më e mirë për kafenë tuaj! Ky mini briosh i shijshëm është bërë me brumë dhe mbushje vanilje. Kjo do të shkrihet në gojën tuaj dhe do të ndjeni një shpërthim të aromës së...
57646383147
The best match for your coffee has been found! This yummy mini croissant is made with dough and vanilla filling. This will melt in your mouth and you will feel a burst of vanilla flavour inside there. You can enjoy it alone or with your friends but you can never find a better snack ever. So try this delicious mini croissant once and you will feel the urge of having them again the next day!

Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816204083243
Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

$12.99

Në kërkim të ushqimeve? Arrat e përziera Extra Al Amira janë përshtatja perfekte për dëshirat tuaja! Kjo paketë me arra të shijshme jo vetëm që do t'ju lehtësojë urinë, por do të kujdeset edhe për shëndetin tuaj....
57646383147
In search of snacks? Al Amira Extra Mixed Nuts are the perfect match for your cravings! This package of delicious nuts will become your favorite on-the-go snack. Al Amira Extra Mixed Nuts are perfect for any occasion and party. Make sure you remember to share with your family!

Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

from $12.99 from 7806564532466
Mini Rolls Ballkoni me Mbushje Kajsie 180GR

Sold Out

Butësi jashtë dhe mbushje e ëmbël me reçel kajsie brenda, Balconi Mini Rolls do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një ëmbëlsirë...
57646383147
Softness outside and sweet apricot jam filling inside, Balconi Mini Rolls will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Rolls with Apricot Filling alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Mini Rolls Ballkoni me Mbushje Kajsie 180GR

from $3.33 from 7874441281778
Mini Role Ballkoni me Mbushje Luleshtrydhe 180GR

$3.33

Butësi jashtë dhe mbushje e ëmbël me reçel luleshtrydhe brenda, Balconi Mini Rolls do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një ëmbëlsirë në...
57646383147
Softness outside and sweet strawberry jam filling inside, Balconi Mini Rolls will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Rolls with Strawberry Filling alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Mini Role Ballkoni me Mbushje Luleshtrydhe...

from $3.33 from 7874444722418
Balconi Mini Tiramisu 300GR

Sold Out

Butësi nga jashtë dhe mbushje e pasur me krem ​​mascarpone brenda, Balconi Mini Tiramisu do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina e Italisë. Mund ta keni si një...
57646383147
Softness outside and rich mascarpone cream filling inside, Balconi Mini Tiramisu will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Mini Tiramisu alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Mini Tiramisu 300GR

from $5.55 from 7874435645682
Balconi Rollino Kakao (çokollatë) 222 GR

Sold Out

Butësi jashtë dhe mbushje e pasur me çokollatë brenda, Dessert Balconi Rollino Kakao do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina italiane, e mbushur me çokollatë të shijshme. Mund...
57646383147
Softness outside and rich chocolate filling inside, Balconi Rollino Cacao Dessert will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy, topped with savory chocolate. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Rollino Cacao Dessert alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Rollino Kakao (çokollatë) 222 GR

from $4.33 from 7544874467570
Balconi Rollino Latte me Krem 222GR

$4.33

Butësi nga jashtë dhe mbushje e pasur me çokollatë brenda, Balconi Rollino Latte do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina italiane, e mbushur me çokollatë të shijshme. Mund...
57646383147
Softness outside and rich chocolate filling inside, Balconi Rollino Latte will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy, topped with savory chocolate. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Rollino Latte alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Rollino Latte me Krem 222GR

from $4.33 from 7873993015538
Balconi Rollino Nocciola (lajthi) 222GR

Sold Out

Butësi nga jashtë dhe mbushje e pasur me çokollatë brenda, Balconi Rollino Nocciola (lajthi) do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të tij. Është një pandispanje, një kënaqësi nga kuzhina italiane, e mbushur me çokollatë të shijshme. Mund...
57646383147
Softness outside and rich chocolate filling inside, Balconi Rollino Nocciola (Hazelnut)  will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a sponge cake, a delight from the kitchen of Italy, topped with savory chocolate. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Rollino Nocciola (Hazelnut) alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Balconi Rollino Nocciola (lajthi) 222GR

from $4.00 from 7873990426866
Snack Balconi Kakao (çokollatë) 330gr

$4.44

Tortë e butë me krem ​​çokollatë, Balconi Snack Cacao do t'ju japë kënaqësi të shijshme në çdo kafshatë të saj. Është një kënaqësi nga kuzhina italiane, e mbushur me çokollatë të shijshme. Mund ta keni si një ëmbëlsirë në...
57646383147
Soft cake with chocolate cream, Balconi Snack Cacao will give you delicious pleasure in every bite of it. It is a delight from the kitchen of Italy, topped with savory chocolate. You can have it as a sweet treat in your dessert. Enjoy this yummy Balconi Snack Cacao alone or with your friends. Hurry up and make your dessert sweeter than ever!

Snack Balconi Kakao (çokollatë) 330gr

from $4.44 from 7874446622962
Loading......