An excellent source of protein, veal link sausages are made of selected cuts of premium quality meat and seasoned with a pinch of blended spices. You can have these juicy sausages for your breakfast or lunch, also you can make various recipes with these frozen cevapi. Order this Brother & Sister Beef - Veal Link Sausage (Frozen Cevapi) to enjoy your meal.

Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe me lidhje viçi (Frozen Cevapi) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$24.00

Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe me lidhje viçi (Frozen Cevapi) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë** Mish viçi Brother & Sister - Salsiçe me lidhje viçi (Frozen Cevapi) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë** becomes available.


** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i shkëlqyer proteinash, salsiçet me lidhje viçi janë bërë nga copa të zgjedhura të mishit të cilësisë premium dhe të kalitura me një majë erëzash të përziera. Këto salsiçe me lëng mund t'i konsumoni për mëngjes ose drekë, gjithashtu mund të bëni receta të ndryshme me këto cevapi të ngrira. Porositni këtë salsiçe viçi - Vëllai dhe Motra (Frozen Cevapi) për të shijuar vaktin tuaj. ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 1.6 lb Cevapi i ngrirë Burim i pasur me proteinaQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Panxhari Banja Luka (Cvekla) 670GR

Sold Out

Një pjatë e shëndetshme e bërë veçanërisht për vegjetarianët, Panxhari i Banja Lukës është një burim i pasur vitaminash dhe mineralesh. Ai gjithashtu përmban kalium dhe fibra. Panxhari është efektiv për ata që vuajnë nga anemia. Gjithashtu zvogëlon rrezikun...
406715138290
Banja Luka Beetroot  is a delicious side dish especially for dinner time. Use it to enhance your favorite dishes. Enjoy it for an evening snack. The possibilites are endless. Order it and enjoy delicious recipes with salads and meat.

Panxhari Banja Luka (Cvekla) 670GR

from $4.44 from 7563912544498
Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$11.11

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathi i bardhë kremoz dhe...
405293957362
Creamy, tangy white cheese Kajmak is popular among the Balkans and the Bosnians. Delicious cheese spread, made with whey, butter and milk from cow or sheep. You can spread it on bread or use it to make yummy recipes of meat. You can also make different recipes of pasta using Black Bull Cheese Spread as a condiment. Order this tasty Black Bull Cheese Spread (Kajmak) today and make your meals tastier!

Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- ...

from $11.11 from 1144340217899
Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

$21.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Mish viçi i tymosur i...
405293957362
Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

Demi i zi Hallall i tymosur (Suho Meso) 1LB

from $21.11 from 6698049306804
Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur pjesërisht) 480G- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Këto fletë të holla brumi...
53348565035
These thin sheets of dough are what you have dreamed of ever. If you like to make recipes with phyllo but have a busy lifestyle, this Black Bull Polupecene Kore Fillo is a perfect thing to work on. You can make delicious dishes with it, such as pies and pastries or main course dishes with ground meat and cheese. Your kids will also love your recipes made with Kore. It is a frozen item and popular among the Balkans and the Middle East.

Black Bull Polupecene Kore Fillo (i pjekur...

from $5.55 from 1443185328171
Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (Cevapi i ngrirë) 1,6 LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$24.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Cevapi është një kënaqësi tradicionale...
405293957362
Cevapi is a traditional delight from the kitchens of the Balkans. These delicious sausages are made of premium quality selected beef meat and seasoned with a signature blend of spices. These juicy sausages are a rich source of protein and you can have them for any of your meals. Also, you can make yummy recipes with it. So, this frozen cevapi and enjoy with your friends and family.

Vëllai dhe Motra - Salcice hallall viçi (C...

from $24.00 from 1780172390443
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$30.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $30.00 from 1872518217771