Antipasta

Antipasta
Antipasta
Filtro
loader_img
Gjethe hardhie të mbushura Artemis 400G kallaj

$3.44

Këto gjethe hardhie të mbushura janë shumë të shijshme! Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe të shijshme të hardhisë së mbushur...
406715138290
These stuffed vine leaves are extra delicious! Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Artemis Stuffed Vine Leaves. Stuffed with rice, herbs and seasoning, you will blow your guests away. Order today before we run out!

Gjethe hardhie të mbushura Artemis 400G ka...

from $3.44 from 7875491856626
Gjethet e lakrës të mbushura të luginës ballkanike me oriz 300gr kallaj

$4.00

Gjethet e shijshme të lakrës të mbushura, të bëra me përbërës premium, si vaj luledielli, kripë, barishte dhe vaj ulliri ekstra të virgjër. Ju mund ta keni këtë në kohë të ndryshme të ditës. Kënaqeni urinë tuaj si...
406715138290
Delicious stuffed cabbage leaves, made of premium ingredients, like sunflower oil, salt, herbs and extra-virgin olive oil. You can have this at different times of the day. Satisfy your hunger as the main dish or take it as an appetizer. These stuffed cabbage leaves are yummy with a tangy flavour in them. To enjoy with your family and friends, order Balkan Valley Stuffed Cabbage Leaves with Rice soon and make your meal tastier!

Gjethet e lakrës të mbushura të luginës ba...

from $4.00 from 7878197149938
Gjethe rrushi të mbushur Tamek 400 GR

$5.99

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe rrushi të mbushura me shije...
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Tamek Stuffed Grape Leaves . This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fiber and minerals. Tamek Stuffed Grape Leaves  also contains antioxidants that reduce free radicals from your body.

Gjethe rrushi të mbushur Tamek 400 GR

from $5.99 from 7727524806898
Krinos Dolmadakia (Gjete Rrushi të Mbushura) 400GR Kallaj

$4.00

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Krinos Dolmadakia të shijshme. Ky preparat ushqyes...
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favorite staple. You can also explore your culinary skills with this flavorsome Krinos Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fiber and minerals. Krinos Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body.

Krinos Dolmadakia (Gjete Rrushi të Mbushur...

from $4.00 from 7654628360434
Gjethe hardhie të mbushura FineMeze 280G Kallaj

$4.00

Këto gjethe hardhie të mbushura janë të ëmbla dhe pikante. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këto gjethe hardhie të mbushura me...
406715138290
These stuffed vine leaves are sweet and spicy. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome FineMeze Stuffed Vine Leaves. Stuffed with rice, herbs and red peppers, you will blow your guests away. Order today before we run out!

Gjethe hardhie të mbushura FineMeze 280G K...

from $4.00 from 7872243368178
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 370G Kallaj

$6.49

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme....
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome Zanae Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fibre and minerals. Zanae Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $6.49 from 1049224544299
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 850G Kallaj

$12.59

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme. Ky...
53348466731
Zanae Dolmadakia (Stuffed Grape Leaves) 850G Tin - BalkanFresh

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $12.59 from 1745491099691
Zanae zarzavate çikore për sallatë në shëllirë 280gr kallaj

$4.99

Porositni këtë kënaqësi mesdhetare për të përjetuar shijen e saj të shijshme të paktën një herë dhe nuk do t'i rezistoni kurrë të porosisni më zarzavate Zanae Çikore Për Sallatë në Shëllirë! Përgatitet me jeshile të freskët...
406715138290
Order this Mediterranean delight to experience its delicious flavour at least once and you will never resist ordering Zanae Chicory Greens For Salad In Brine again! It is prepared with fresh chicory green, salt, water and citric acid. A perfect salad to relish with grilled meat or fish saute. You can also try making out-of-box recipes with this nutritious green salad. Order soon and enjoy with different dishes.

Zanae zarzavate çikore për sallatë në shël...

from $4.99 from 4497900404811
Fasule gjigante Zanae në salcë domate 280 g kallaj

$4.19

Nëse jeni në kërkim të ushqimit të shijshëm dhe të shëndetshëm në të njëjtën kohë, provoni të paktën për një herë këto bishtaja të marinuara në salcë domatesh dhe patjetër do të dashuroheni me këtë delikatesë greke....
406715138290
If you are looking for delicious and healthy food at the same time, try these butter beans marinated in tomato sauce, at least for once, and you will definitely fall in love with this Greek delicacy. Zanae Giant Beans in Tomato Sauce is rich in fibre, vitamins and proteins. This spicy delight is prepared with giant beans, tomato sauce and a unique mix of herbs. Order soon and experience its savoury taste with your family.

Fasule gjigante Zanae në salcë domate 280 ...

from $4.19 from 1827162488875
Gjethet e Rrushit të mbushura Zergut 284GR

$5.29

Mënyrë jetese e zënë? E anashkaloni shpesh drekën? Që tani e tutje, nuk keni pse të anashkaloni vaktet tuaja me gjethe rrushi të mbushura me Zergut, një vakt i shijshëm dhe i shëndetshëm në lëvizje. Përgatitet me një recetë...
53348466731
Busy lifestyle? Often skipping lunch? From now on, you don’t have to skip your meals with Zergut Stuffed Grape Leaves, a delicious, healthy on-the-go meal. It is prepared with a conventional recipe, coated by grape leaves, with zero added preservatives, and genetically modified organisms. You can have it at your home or work. This quick dish is an excellent source of fiber and sodium. Order today!

Gjethet e Rrushit të mbushura Zergut 284GR

from $5.29 from 7621412847858
Zanae Spinaq Me Oriz Kallaj 280gr

$4.99

Keni pasion për recetat tradicionale? Porosit Zanae Spinaq me Oriz sot! Është një delikatesë greke e bërë me oriz dhe spinaq. Vakt i shëndetshëm dhe i shijshëm, i përsosur për ata që kanë një mënyrë jetese të zënë....
406715138290
Have a passion for traditional recipes? Order Zanae Spinach With Rice today! It is a Greek delicacy made with rice and spinach. Healthy and flavoursome meal, perfect for those who have a busy lifestyle. It is also an all-time favourite for fitness enthusiasts. A great source of antioxidants, fibre and minerals, Zanae Spinach With Rice is the main staple in many cultures.

Zanae Spinaq Me Oriz Kallaj 280gr

from $4.99 from 6698062151860
Zanae speca dhe domate te mbushura 280gr kallaj

Sold Out

A keni një mënyrë jetese të zënë dhe nuk keni kohë për të përgatitur vakte të shëndetshme? Porositni tani speca dhe domate të mbushura Zanae dhe përjetoni shijen e kësaj delikatesë greke. Kjo recetë e shijshme përbëhet...
406715138290
Do you have a busy lifestyle and no time to prepare healthy meals? Order Zanae Stuffed Peppers & Tomatoes right now and experience the taste of this Greek delicacy. This delicious recipe is made of fresh bell peppers and tomatoes, stuffed with onions, rice and a unique blend of spices. Easy, on-the-go meal, best served with meat recipes. You can also enjoy this savoury delight with tzatziki.

Zanae speca dhe domate te mbushura 280gr k...

from $3.99 from 4400960143435
Loading......