A perfect treat for juice lovers, this sweet and tangy peach juice is made of fresh premium-quality peaches. You can have this juice at your breakfast or you can have it with your evening delights. This Bravo Peach juice is not only delicious but it has several nutrients like vitamins and fibre. External chemicals are not added to it. So order this Bravo Peach (Can) today and enjoy it with your friends.

Bravo Pjeshkë (Kanose) - 250 ml

$2.00

Bravo Pjeshkë (Kanose) - 250 ml Bravo Pjeshkë (Kanose) - 250 ml becomes available.


Një ëmbëlsirë e përsosur për adhuruesit e lëngjeve, ky lëng i ëmbël dhe i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të freskëta të cilësisë premium. Ju mund ta pini këtë lëng në mëngjes ose mund ta pini me kënaqësitë tuaja të mbrëmjes. Ky lëng Bravo Pjeshke nuk është vetëm i shijshëm, por ka disa lëndë ushqyese si vitamina dhe fibra. Kimikatet e jashtme nuk i shtohen. Kështu që porosisni këtë Bravo Pjeshkë (Can) sot dhe shijojeni me miqtë tuaj. **Për sasi më të mëdha përdorni chat-in për të na kontaktuar** Pesha: 250 ml Pjeshkë e freskët e cilësisë premium Lëng ushqyesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Mollë jeshile Bravo (Can) - 250 ml

$2.22

Nëse jeni adhurues i lëngjeve dhe shqetësoheni për shëndetin tuaj, ky është lëngu më i mirë që keni menduar ndonjëherë. Ky lëng i shijshëm i mollës jeshile është bërë nga mollë jeshile të freskëta, me cilësi të lartë,...
405293957362
If you are a juice-lover and concerned about your health, this is the best juice you have ever thought of. This delicious green apple juice is made of fresh, high-quality green apples which have a sweet and tangy flavour. You can have this juice at your breakfast or have it with your evening snacks. It will not only relieve your stress but will also provide you with the needful energy to work through a long day.

Mollë jeshile Bravo (Can) - 250 ml

from $2.22 from 1412685627435
Bravo Strawberry (Kanose) - 250 ml

$2.00

Një kënaqësi e ëmbël ushqyese për mëngjesin tuaj, ky lëng Bravo Strawberry është bërë me luleshtrydhe të freskëta të cilësisë së lartë. Një kënaqësi e ëmbël për çdo rast, do ta pëlqejnë edhe fëmijët tuaj. Ky lëng...
405293957362
A nutritious sweet delight for your breakfast, this Bravo Strawberry juice is made with fresh high-quality strawberries. A sweet treat for any occasion, your kids will love it too. This delicious strawberry juice contains zero added chemicals and it has several essential nutrients like vitamins and fibre which will take good care of your health. Bravo Strawberry juice is a wonderful refreshment after a long busy day. Hurry and try this taste of sweetness soon!

Bravo Strawberry (Kanose) - 250 ml

from $2.00 from 1652132020267
Casali Choco Banana 150GR

$5.00

Çokollatë e shijshme, e mbushur me krem ​​bananeje. Në çdo kafshatë të kësaj, do të keni një shpërthim çokollate dhe banane brenda gojës tuaj! Casali Mini Schoko Bananen do t'ju ofrojë një rostiçeri të shijshme në mbrëmje....
57646383147
Delicious chocolate, filled with banana cream. In every bite of this, you will have a burst of chocolate and banana inside your mouth! Casali Choco Banana will provide you a delicious evening snack. Grab one whenever you are hungry. A perfect bite size for midnight cravings. Order Casali Choco Banana and your family will thank you!

Casali Choco Banana 150GR

from $5.00 from 7920291479794
Casali Rum Kokos 300GR

$15.55

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e arrës së kokosit dhe çokollatës, Casali Rum Kokos është një kënaqësi e ëmbël për ju në çdo rast. Ky kokos rum përmban mbushje çokollate të veshur me rum dhe copa kokosi...
57646383147
A true delight for coconut and chocolate lovers, Casali Rum Kokos is a sweet treat for you at any occasion. This rum kokos contain rum-coated chocolate filling and flakes of coconut inside every ball. In each bite, you will get a burst of chocolate with coconut that will make your day sweeter. Have it alone or enjoy with your friends, order Casali Rum Kokos today and give yourself a yummy treat!

Casali Rum Kokos 300GR

from $15.55 from 7481885458674
Casali Mini Schoko Bananen 110GR

Sold Out

Çokollatë e shijshme, e mbushur me krem ​​bananeje. Në çdo kafshatë të kësaj, do të keni një shpërthim çokollate dhe banane brenda gojës tuaj! Casali Mini Schoko Bananen do t'ju ofrojë një rostiçeri të shijshme në mbrëmje....
57646383147
Delicious chocolate, filled with banana cream. In every bite of this, you will have a burst of chocolate and banana inside your mouth! Casali Mini Schoko Bananen will provide you a delicious evening snack. Grab one whenever you are hungry. A perfect bite size for midnight cravings. Order Casali Mini Schoko Bananen and your family will thank you!

Casali Mini Schoko Bananen 110GR

from $4.00 from 7895637983474
Bravo Multivitamin 1.5LT

Sold Out

Një ëmbëlsirë e përsosur për adhuruesit e lëngjeve, ky lëng i ëmbël dhe i shijshëm është bërë nga fruta të freskëta të cilësisë premium. Ju mund ta pini këtë lëng në mëngjes ose mund ta pini me...
405293957362
A perfect treat for juice lovers, this sweet and tangy juice is made of fresh premium-quality fruit. You can have this juice at your breakfast or you can have it with your evening delights. So order this Bravo Multivitamin today and enjoy it with your friends.

Bravo Multivitamin 1.5LT

from $6.00 from 7900957212914