Produktet e gatimit dhe pjekjes

Produktet e gatimit dhe pjekjes

Ndonjëherë, marrja e produkteve të duhura të pjekjes për një recetë është shumë e vështirë jashtë linje. Më saktësisht, marrja e produkteve "të duhura" mund të jetë tepër e vështirë, veçanërisht nëse jeni duke kërkuar të riprodhoni një recetë ballkanike që kërkon produktet e duhura drithërash ose produktet e miellit.

Nëse jeni duke kërkuar për furnizimet më të mira të pjekjes në internet për recetat ballkanike, duhet të dini se të gjithë përbërësit tuaj të pjekjes mund t'i merrni online nga BalkanFresh. Nga fasulet në internet, përmes makaronave në internet, te projektet e shijshme të bukës, dyqani ynë i gatimit është i disponueshëm në internet sa herë që dëshironi të rikrijoni frymën e Ballkanit në një vakt të pjekur të shijshëm.

Porositja e miellit në internet nuk është e vështirë, por tani porositja e miellit të duhur sapo është bërë më e lehtë!

Filtro
loader_img
Djerdan Burek me djathë 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi e mahnitshme e...
53348565035
An amazing delight of the Balkans, crispy phyllo layers and cheese inside will melt in your mouth with a burst of creamy cheese. You can have this as an appetizer or a main course dish. If you have a busy schedule and are in a hurry, just bake these bureks and pack for your quick lunch. Have it alone or share it with your friends.

Djerdan Burek me djathë 850GR (Brekë e she...

from $17.77 from 1254858489899
Djerdan Burek Me Mish 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** A ju pëlqen të provoni...
53348565035
Do you like to try different kinds of appetizers? If yes, try these delicious burek rolls, crispy phyllo stuffed with ground beef, and roasted onions. These mouthwatering burek rolls are perfect with tzatziki or Greek yogurt. You can also have these with tangy salsa, a true delight of the Balkans. Enjoy Djerdan Burek With Beef alone or share with your friends.

Djerdan Burek Me Mish 850GR (Brekë e shesh...

from $18.88 from 1254853705771
Djerdan Burek Rolls With Beef 780GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi klasike nga Ballkani, këto rrotulla...
53348565035
A classic delight from the Balkans, these Burek rolls are made with the finest quality ground beef and roasted onions inside and crispy phyllo outside. Savoury appetizer or main course for any occasion. You can have these Burek rolls with greek yogurt or tzatziki. Hurry and order Djerdan Burek Rolls With Beef today to make your meals delicious.

Djerdan Burek Rolls With Beef 780GR- **NY,...

from $18.88 from 1386449338411
Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një vakt i lehtë dhe i...
53348565035
An easy and quick meal, perfect for those who run with a busy schedule, just bake and pack for your lunch. These dumplings are filled with premium quality beef. You can have these with cream cheese, a delicious appetizer for any occasion. You can have it alone or share it with your friends.

Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ,...

from $17.77 from 1794634547243
Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Recetë e shijshme, e bërë...
53348565035
Djerdan Burek With Spinach and Feta 850GR (Flat or Spiral Pie)- **NY, NJ, CT, MA Delivery ONLY** - BalkanFresh

Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Br...

from $17.77 from 1254866059307
Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Meze të shijshme, djathë kremoz...
53348565035
Mouthwatering appetizer, creamy cheese inside, and crispy phyllo outside, a traditional delight of the Balkans. You can have it on any occasion, as an appetizer or main course dish. These Burek rolls are baked perfectly and shaped like a pizza. Order Djerdan Burek Rolls With Cheese right now and enjoy it with your friends and family.

Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **N...

from $15.55 from 1386449961003
Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski Somun)- ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Bëni sanduiçe të shijshme për...
53348565035
Make delicious sandwiches for yourself or your family with this soft flatbread. You can also have it with ajvar and cevapi to experience its traditional taste. You can also have it filling cheese and meat in it. Klas Sarajevski Bread is perfect for breakfast or lunch. Make pizza or panini with it and enjoy this yeast-raised bread. Order Klas Sarajevski Bread and enjoy different recipes.

Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski S...

from $14.14 from 1096679227435
Djerdan Burek Rolls With Spinaq & Feta 900GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Po kërkoni për receta të...
53348565035
Searching for delicious quick recipes? Djerdan Burek Rolls With Spinach & Feta is ideal to satisfy your hunger. These crispy burek rolls are also called bourekas, a classic recipe of the Balkans. Made with tangy feta cheese and spinach inside, and pizza-shaped phyllo outside, just bake to eat. Enjoy this mouthwatering appetizer for any occasion.

Djerdan Burek Rolls With Spinaq & Feta...

from $16.66 from 1386451992619
Djerdan Burek Me Presh Dhe Djath 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$17.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një meze i shijshëm, shtresa krokante phyllo jashtë dhe...
53348565035
A savoury appetizer, crispy phyllo layers outside and leek with cheese inside, delicious with tangy salsa and tzatziki. In every bite of it, you will have a burst of cheese inside your mouth. A traditional recipe of the Balkans, burek is also called bourekas. You can have them for your quick lunch, just bake and pack! Order it right now.

Djerdan Burek Me Presh Dhe Djath 850GR (Br...

from $17.77 from 1254861307947
Misri i bardhë Polar 25LB

$29.99

Një përbërës jetik për të bërë bukë pule të skuqur dhe bukë misri, ju gjithashtu mund të përgatisni biskota të shijshme me Miell misri të bardhë Polar. Ndihmon për të bërë një shtresë krokante jashtë recetave tuaja...
53348565035
A vital ingredient to make fried chicken and cornbread, you can also prepare delicious biscuits with Polar White Corn Meal. It helps to make a crunchy layer outside your fried recipes. A popular ingredient for traditional American recipes. Polar White Corn Meal makes your food yummier.

Misri i bardhë Polar 25LB

from $29.99 from 1026044231723
Djerdan Burek Rolls With Potato 870GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një vakt i lehtë në lëvizje, thjesht piqni këto...
53348565035
An easy on-the-go meal, just bake these burek rolls if you are in a hurry and pack for your quick lunch. Savoury potato stuffing inside crispy phyllo is a perfect match with labneh and topping of tomatoes. Don’t forget to share. Enjoy Djerdan Burek Rolls With Potato with your friends and family. You can have these burek rolls also as an appetizer.

Djerdan Burek Rolls With Potato 870GR- **N...

from $16.66 from 4167921598507
Miell Five Roses Bakers 44LB- ** VETËM Dorëzimi në Nju Jork**

$35.55

Tani, bërja e tortës është shumë më e lehtë! Mielli i Five Roses Bakers është një përzierje e përsosur e miellit kanadez të grurit me cilësi premium. Përgatitni gatime të shijshme vetëm në shtëpinë tuaj. Ju mund...
53348565035
Now, making cake is much easier! Five Roses Bakers Flour is a perfect blend of premium quality Canadian wheat flour. Prepare delicious dishes only at your home. You can make yummy cakes, cookies, and pies for yourself or your kids. Also, make dough to prepare different recipes with it. It contains folic acid, amylase, and riboflavin. Order Five Roses Bakers Flour now and be the ultimate chef!

Miell Five Roses Bakers 44LB- ** VETËM Dor...

from $35.55 from 1026010218539
Loading......