Djerdan Burek With Spinach and Feta 850GR (Flat or Spiral Pie)- **NY, NJ, CT, MA Delivery ONLY** - BalkanFresh

Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$17.77

Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi** Djerdan Burek Me Spinaq dhe Feta 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi** becomes available.


** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Recetë e shijshme, e bërë nga spinaqi dhe feta e mbështjellë e mbështjellë brenda filos krokante do të shkrihet në gojën tuaj. Në çdo kafshatë, do të keni një breshëri kremoze djathi në gojë. Ju mund ta hani këtë meze të shijshme me toppings tzatziki dhe domate. Për t'u kënaqur me familjen porosisni sot Djerdan Burek me Spinaq dhe Feta! ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 850g Spinaq dhe feta të mbushura Meze të shijshmeQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Djerdan Burek me djathë 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$17.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi e mahnitshme e...
53348565035
An amazing delight of the Balkans, crispy phyllo layers and cheese inside will melt in your mouth with a burst of creamy cheese. You can have this as an appetizer or a main course dish. If you have a busy schedule and are in a hurry, just bake these bureks and pack for your quick lunch. Have it alone or share it with your friends.

Djerdan Burek me djathë 850GR (Brekë e she...

from $17.77 from 1254858489899
Djerdan Burek Me Mish 850GR (Brekë e sheshtë ose spirale)- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$18.88

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** A ju pëlqen të provoni...
53348565035
Do you like to try different kinds of appetizers? If yes, try these delicious burek rolls, crispy phyllo stuffed with ground beef, and roasted onions. These mouthwatering burek rolls are perfect with tzatziki or Greek yogurt. You can also have these with tangy salsa, a true delight of the Balkans. Enjoy Djerdan Burek With Beef alone or share with your friends.

Djerdan Burek Me Mish 850GR (Brekë e shesh...

from $18.88 from 1254853705771
Djerdan Burek Rolls With Beef 780GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$18.88

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një kënaqësi klasike nga Ballkani, këto rrotulla...
53348565035
A classic delight from the Balkans, these Burek rolls are made with the finest quality ground beef and roasted onions inside and crispy phyllo outside. Savoury appetizer or main course for any occasion. You can have these Burek rolls with greek yogurt or tzatziki. Hurry and order Djerdan Burek Rolls With Beef today to make your meals delicious.

Djerdan Burek Rolls With Beef 780GR- **NY,...

from $18.88 from 1386449338411
Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$17.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një vakt i lehtë dhe i...
53348565035
An easy and quick meal, perfect for those who run with a busy schedule, just bake and pack for your lunch. These dumplings are filled with premium quality beef. You can have these with cream cheese, a delicious appetizer for any occasion. You can have it alone or share it with your friends.

Djerdan Mantija With Beef 624GR- **NY, NJ,...

from $17.77 from 1794634547243
Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **NY, NJ, CT, MA VETËM për dërgesë**

$15.55

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Meze të shijshme, djathë kremoz...
53348565035
Mouthwatering appetizer, creamy cheese inside, and crispy phyllo outside, a traditional delight of the Balkans. You can have it on any occasion, as an appetizer or main course dish. These Burek rolls are baked perfectly and shaped like a pizza. Order Djerdan Burek Rolls With Cheese right now and enjoy it with your friends and family.

Djerdan Burek Rolls With Cheese 780GR- **N...

from $15.55 from 1386449961003
Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski Somun)- ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$14.14

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Bëni sanduiçe të shijshme për...
53348565035
Make delicious sandwiches for yourself or your family with this soft flatbread. You can also have it with ajvar and cevapi to experience its traditional taste. You can also have it filling cheese and meat in it. Klas Sarajevski Bread is perfect for breakfast or lunch. Make pizza or panini with it and enjoy this yeast-raised bread. Order Klas Sarajevski Bread and enjoy different recipes.

Bukë Klas Sarajevski 1150 GR (Sarajevski S...

from $14.14 from 1096679227435