Fasule

Fasule
Filtro
loader_img
Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetovac 1LB

Sold Out

Këto fasule të bardha maqedonase janë të freskëta dhe përmbajnë disa lëndë ushqyese të rëndësishme. Mund t'i keni si recetë me fasule të pjekura ose mund të bëni supë me të. Në Serbi, supa me fasule të bardhë...
53348565035
These Macedonian white beans are fresh and delicious. You can have them as a baked bean recipe or can make soup with it. In Serbia, white bean soup is a popular dish. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. So, order these Brians Tetovac Macedonian White Beans today and prepare those delicious meals.

Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetova...

from $5.55 from 4503493148747
Vava Tetovac Pasulj Fasule të Bardha 1LB

Sold Out

Përgatitni supë serbe të ngrohtë ose receta me fasule të pjekura me këto fasule të bardha ushqyese. Vava prezanton fasulet e bardha 100% natyrale dhe të freskëta për t'ju ofruar juve dhe familjes suaj një jetë të...
53348565035
Prepare heartwarming Serbian soup or baked bean recipes with these nutritious white beans. Vava presents 100% natural and fresh white beans to offer you and your family a healthy life. These white beans are full of antioxidants, a natural source of vitamin B-complex, minerals, proteins, fibre and magnesium. Your kids will also love this traditional delight of the Balkans.

Vava Tetovac Pasulj Fasule të Bardha 1LB

from $9.99 from 1648593502251
Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

Sold Out

Fasulet e bardha Reis Dermason janë të freskëta dhe janë plot me lëndë ushqyese jetike. Përgatitni receta me fasule të pjekura ose bëni supë tradicionale serbe me to. Fasulja e bardhë është një pjesë e rëndësishme e...
53348565035
Reis Dermason White Beans are fresh and are full of vital nutrients. Prepare baked bean recipes or make traditional Serbian soup with them. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. Reis Dermason White Beans are rich sources of magnesium, vitamin B complex, proteins and fibre. So, order these healthy and tasty white beans today to enjoy a healthy life!

Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

from $9.99 from 4512862371915
Fasule Takovo Posni Pasulj 300g

$4.44

Një delikatesë vegjetariane e bërë me fasule gjalpë në salcë domate. Mund ta konsumoni me oriz ose receta makaronash. Kjo fasule e shijshme Takovo Posni Pasulj është e pasur me proteina dhe fibra. Është bërë nga një...
406358360306
A vegetarian delicacy made with butter beans in tomato sauce. You can have it with rice or pasta recipes. This delicious Takovo Beans Posni Pasulj is rich in proteins and fibre. It is made of a special spicy blend that enhances the flavour of the recipe. Your guests will be amazed after having this savoury dish at your house party! Order Takovo Beans Posni Pasulj today and explore your culinary skills.

Fasule Takovo Posni Pasulj 300g

from $4.44 from 1780185563179
Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg

$12.99

Nëse jeni vegjetarian, fasulet e kuqe të veshkave Reis janë perfekte për t'ju ofruar vakte të pasura me proteina. Këto fasule janë plot me vitamina, minerale si kaliumi dhe fosfori. Ato janë gjithashtu burime të pasura me antioksidantë...
53348565035
If you are vegetarian, Reis Red Kidney Beans are perfect to provide you high protein meals. These beans are full of vitamins, minerals like potassium and phosphorus. They are also rich sources of antioxidants and fiber. Reis Red Kidney Beans are helpful to reduce weight and take good care of your digestive tract. Order today and make healthy meals for your family.

Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg

from $12.99 from 4512865714251
Bizele të gjelbra Aneta (Grasak) 840GR

$5.00

Jeni një entuziast fitnesi? Nëse po, provoni bizelet e gjelbra Aneta. Kjo është plot me lëndë ushqyese jetike dhe përbëhet nga vitamina A, vitaminë C dhe vitaminë K. Bizelet jeshile janë gjithashtu burime të pasura karbohidratesh dhe...
406715138290
Are you a fitness enthusiast? If yes, try Aneta green peas. This is full of vital nutrients and consists of vitamin A, vitamin C and vitamin K. Green peas are also rich sources of carbohydrates and proteins. Scientific researches have shown that green peas protect you from heart diseases and they also regulate the level of sugar in your blood. So, order Aneta green peas today and keep yourself healthy always!

Bizele të gjelbra Aneta (Grasak) 840GR

from $5.00 from 4538714914891
qiqra Reis (Kocbasi Nohut) 1KG

$5.89

Bëni receta të shijshme dhe të shëndetshme për familjen tuaj me qiqrat Reis. Qiqrat janë burime të shkëlqyera të fibrave dhe proteinave. Ato ndihmojnë në tretjen e ushqimit dhe i bëjnë kockat më të forta. Qiqrat përmbajnë...
53348565035
Make yummy and healthy recipes for your family with Reis Chickpeas. Chickpeas are excellent sources of fibre and proteins. They help to digest your food and make your bones stronger. Chickpeas contain magnesium, antioxidants and several other vital nutrients for the human body. Order Reis Chickpeas today and put them in your diet chart to maintain a healthy lifestyle!

qiqra Reis (Kocbasi Nohut) 1KG

from $5.89 from 6073127502004
Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viçi të Tymosur 425GR

$6.00

Një burim i pasur me proteina, vitamina dhe fibra, kjo fasule e shijshme me sallam të tymosur viçi është një kënaqësi për ata që bëjnë një mënyrë jetese të zënë. Fasulet Brother & Sister With Smoked Mial Salusage...
406358360306
A rich source of proteins, vitamins and fibre, this mouthwatering beans with smoked veal sausage is a treat to those who lead a busy lifestyle. Brother & Sister Beans With Smoked Veal Sausage is made of fresh beans and high-quality selected cuts of beef. You just need to heat the recipe and your food is prepared. You can have this delicious meal for your lunch. Order this savoury canned recipe and enjoy it on your own!

Fasule Brother & Sister Me Salsiçe viç...

from $6.00 from 5965695844532
Fasule Brother & Sister me Mish viçi të Tymosur 425GR

$7.00

Recetë e shijshme, e lehtë dhe e shpejtë, veçanërisht e dobishme për ata që duhet të vrapojnë me një orar të ngjeshur. Këto fasule të konservuara me mish viçi të tymosur duhet të ngrohen në tigan dhe...
406358360306
Delicious, easy and quick made recipe, especially useful for those who have to run with a busy schedule. These canned beans with smoked beef need to be heated in the pan and your meal is prepared! You can have it for your lunch. Brother & Sister Beans With Smoked Beef is a yummy dish that is full of nutrients, made with fresh beans and premium-quality beef. It is an excellent resource of fibre, vitamins and proteins.

Fasule Brother & Sister me Mish viçi t...

from $7.00 from 5965698171060
Fasule Teuta (Fasule) 1KG

Sold Out

Teuta paraqet një delikatesë ushqyese të Ballkanit, fasulet e bardha janë depo fibrash, vitaminash dhe proteinash. Këto fasule përmbajnë gjithashtu magnez. Ju mund të përgatisni supë tradicionale serbe ose receta të pjekura me fasule të bardha Teuta. Gjithashtu...
53348565035
Teuta presents a nutritious delicacy of the Balkans, white beans are storehouses of fibre, vitamins and proteins. These beans also contain magnesium. You can prepare traditional Serbian soup or baked recipes with Teuta White Beans. It also helps to maintain the level of blood sugar in your body. Order Teuta White Beans right now and make healthy dishes for your close ones.

Fasule Teuta (Fasule) 1KG

from $9.99 from 6591187288244
Fasule e Bardhe Korce (Fasule) 1KG

Sold Out

Përgatitni supa të shijshme ose receta të tjera me këto fasule të bardha. Fasulet e bardha të Korçës janë plot vlera ushqyese. Ai përmban një sasi të madhe të proteinave dhe karbohidrateve. Këto fasule janë gjithashtu një depo...
53348565035
Prepare yummy soups or other recipes with these white beans. Korca White Beans are full of possibilities. Use them for soups or prepared them as a side dish. Order nutty flavoured Korca White Beans and make delicious meals for you and your family.

Fasule e Bardhe Korce (Fasule) 1KG

from $8.88 from 7496799420658
Fasule Sahadi Fava (Foul Mudammas) 580GR

$2.59

Ju mungon ushqimi i shëndetshëm dhe ushqyes për oraret tuaja të ngarkuara? Mos u shqetësoni nëse keni fasule Sahadi Fava. Këto fasule të gatuara janë perfekte për një vakt në lëvizje, një burim i shkëlqyer i fibrave dietike, proteinave...
406715138290
Lacking healthy and nutritious food for your busy schedules? Do not worry if you have Sahadi Fava Beans. These cooked beans are perfect for an on-the-go meal, an excellent source of dietary fiber, proteins and carbohydrates. This amazing recipe is made with the finest quality beans and the best condiments. Try this savory recipe once and you will fall in love with it!

Fasule Sahadi Fava (Foul Mudammas) 580GR

from $2.59 from 7672799920370
Loading......