If you are vegetarian, Reis Red Kidney Beans are perfect to provide you high protein meals. These beans are full of vitamins, minerals like potassium and phosphorus. They are also rich sources of antioxidants and fiber. Reis Red Kidney Beans are helpful to reduce weight and take good care of your digestive tract. Order today and make healthy meals for your family.

Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg

$12.99

Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg Fasule Reis Red Kidney (Barbunya) 1 kg becomes available.


Nëse jeni vegjetarian, fasulet e kuqe të veshkave Reis janë perfekte për t'ju ofruar vakte të pasura me proteina. Këto fasule janë plot me vitamina, minerale si kaliumi dhe fosfori. Ato janë gjithashtu burime të pasura me antioksidantë dhe fibra. Fasulet e kuqe Reis janë të dobishme për të ulur peshën dhe për t'u kujdesur mirë për traktin tuaj tretës. Porositni sot dhe bëni ushqime të shëndetshme për familjen tuaj. Pesha: 1 kg Përfitimet ushqyese Fasule të kuqe të freskëtaQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetovac 1LB

$5.55

Këto fasule të bardha maqedonase janë të freskëta dhe përmbajnë disa lëndë ushqyese të rëndësishme. Mund t'i keni si recetë me fasule të pjekura ose mund të bëni supë me të. Në Serbi, supa me fasule të bardhë...
53348565035
These Macedonian white beans are fresh and delicious. You can have them as a baked bean recipe or can make soup with it. In Serbia, white bean soup is a popular dish. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. So, order these Brians Tetovac Macedonian White Beans today and prepare those delicious meals.

Fasule të bardha maqedonase Brian's Tetova...

from $5.55 from 4503493148747
Vava Tetovac Pasulj Fasule të Bardha 1LB

$9.99

Përgatitni supë serbe të ngrohtë ose receta me fasule të pjekura me këto fasule të bardha ushqyese. Vava prezanton fasulet e bardha 100% natyrale dhe të freskëta për t'ju ofruar juve dhe familjes suaj një jetë të...
53348565035
Prepare heartwarming Serbian soup or baked bean recipes with these nutritious white beans. Vava presents 100% natural and fresh white beans to offer you and your family a healthy life. These white beans are full of antioxidants, a natural source of vitamin B-complex, minerals, proteins, fibre and magnesium. Your kids will also love this traditional delight of the Balkans.

Vava Tetovac Pasulj Fasule të Bardha 1LB

from $9.99 from 1648593502251
Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

Sold Out

Fasulet e bardha Reis Dermason janë të freskëta dhe janë plot me lëndë ushqyese jetike. Përgatitni receta me fasule të pjekura ose bëni supë tradicionale serbe me to. Fasulja e bardhë është një pjesë e rëndësishme e...
417745109234
Reis Dermason White Beans are fresh and are full of vital nutrients. Prepare baked bean recipes or make traditional Serbian soup with them. White bean is an important part of the Balkans’ delicacies. Reis Dermason White Beans are rich sources of magnesium, vitamin B complex, proteins and fibre. So, order these healthy and tasty white beans today to enjoy a healthy life!

Fasule të bardha Reis Dermason 1 kg

from $9.99 from 4512862371915
Fasule Takovo Posni Pasulj 300g

Sold Out

Një delikatesë vegjetariane e bërë me fasule gjalpë në salcë domate. Mund ta konsumoni me oriz ose receta makaronash. Kjo fasule e shijshme Takovo Posni Pasulj është e pasur me proteina dhe fibra. Është bërë nga një...
406358360306
A vegetarian delicacy made with butter beans in tomato sauce. You can have it with rice or pasta recipes. This delicious Takovo Beans Posni Pasulj is rich in proteins and fibre. It is made of a special spicy blend that enhances the flavour of the recipe. Your guests will be amazed after having this savoury dish at your house party! Order Takovo Beans Posni Pasulj today and explore your culinary skills.

Fasule Takovo Posni Pasulj 300g

from $4.99 from 1780185563179
Fasule Pinto Tamek 425 GR (kallaj)

$2.99

Ju mungon ushqimi i shëndetshëm dhe ushqyes për oraret tuaja të ngarkuara? Mos u shqetësoni nëse keni kanaçe Tamek Pinto Beans. Këto fasule të gatuara janë perfekte për një vakt në lëvizje, një burim i shkëlqyer i fibrave...
406715138290
Lacking healthy and nutritious food for your busy schedules? Do not worry if you have Tamek Pinto Beans can. These cooked beans are perfect for an on-the-go meal, an excellent source of dietary fibre, proteins and carbohydrates. This amazing recipe is made with the finest quality white beans of Turkey and the best condiments. Try this savoury recipe once and you will fall in love with it!

Fasule Pinto Tamek 425 GR (kallaj)

from $2.99 from 4512874233931
Bizele të gjelbra Aneta (Grasak) 840GR

$5.00

Jeni një entuziast fitnesi? Nëse po, provoni bizelet e gjelbra Aneta. Kjo është plot me lëndë ushqyese jetike dhe përbëhet nga vitamina A, vitaminë C dhe vitaminë K. Bizelet jeshile janë gjithashtu burime të pasura karbohidratesh dhe...
406715138290
Are you a fitness enthusiast? If yes, try Aneta green peas. This is full of vital nutrients and consists of vitamin A, vitamin C and vitamin K. Green peas are also rich sources of carbohydrates and proteins. Scientific researches have shown that green peas protect you from heart diseases and they also regulate the level of sugar in your blood. So, order Aneta green peas today and keep yourself healthy always!

Bizele të gjelbra Aneta (Grasak) 840GR

from $5.00 from 4538714914891