Ëmbëlsira

Ëmbëlsira
Filtro
loader_img
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

Sold Out

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
406417244402
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Torta Crevenka Jaffa Portokalli 300GR

Sold Out

Një kënaqësi e shijshme për të kënaqur urinë tuaj në çdo kohë. Biskota të shijshme me tre shtresa si kek, shtresë sfungjer nga jashtë, pelte portokalli e veshur me një shtresë çokollate brenda ju jep një yum-yum të...
406417244402
A yummy delight to satisfy your hunger at any time. Delicious three-layered cake-like cookies, spongy layer outside, orange jelly coated with a chocolate layer inside gives you a sweet yum-yum in every bite. It is an excellent evening snack with hot or cold coffee. Crevenka Jaffa Cakes Orange is made of wheat flour, cocoa powder, syrup, eggs and sugar. Enjoy this and make your days sweeter!

Torta Crevenka Jaffa Portokalli 300GR

from $5.55 from 1026921463851
Torta Crevenka Jaffa Portokalli 150gr

Sold Out

Mos lejoni që uria t'ju kafshojë më! Merrni këto biskota të shijshme si kek, të mbushura me pelte portokalli dhe një shtresë çokollatë për t'i dhënë vetes një kënaqësi të ëmbël sa herë që jeni të uritur. Këto...
406417244402
Don’t let hunger bite you anymore! Have these delicious cake-like cookies, filled with orange jelly and a layer of chocolate to give yourself a sweet treat whenever you are hungry. These delicious cookies are made of wheat flour, eggs, cocoa powder, sugar, and syrup. Order these yummy Crevenka Jaffa Cakes Orange to make your evening snacks sweeter and don’t forget to share!

Torta Crevenka Jaffa Portokalli 150gr

from $3.00 from 1713075486763
Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

Sold Out

Biskota të buta dhe të shijshme, të lyera me shtresë çokollate dhe marshmallow, arra, mbushje susami brenda. Një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mëngjesit ose të mbrëmjes. Kjo kënaqësi e shijshme e ëmbël është bërë nga...
406417244402
Soft and delicious cookies, coated with chocolate layer and marshmallow, nuts, sesame filling inside. A perfect match for your morning or evening coffee. This yummy sweet delight is made of wheat flour, soya lecithin, egg white, cocoa powder and vegetable fat. You can have these tasty cookies at any time of the day. Order it today to enjoy with your family and friends. Crvenka Munchmallow Classic (Blue) may contain preservatives.

Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

from $2.22 from 1027134750763
Jaffa Munchmallow Double Munch 133GR

Sold Out

Në kërkim të ëmbëlsirave? Nëse po, kjo është kënaqësia më e mirë e ëmbël që keni ëndërruar ndonjëherë! Provoni këtë të shijshëm Jaffa Munchmallow Double Munch, shtresë çokollate me dy biskota jashtë dhe marshmallow e butë me arra...
406417244402
In search of sweet treats? If yes, this is the best sweet delight you have ever dreamed of! Try this yummy Crvenka Munchmallow Duo, double biscuits chocolate layer outside and soft marshmallow with nuts and sesame inside will give the sweetest taste on the earth. Don’t forget to share. Crvenka Munchmallow Duo is a perfect match with your morning or evening coffee.

Jaffa Munchmallow Double Munch 133GR

from $2.22 from 4443192721483
Vincinni Jumbo Swiss Roll Krem Lajthie 300GR

Sold Out

Po kërkoni për ushqime të shijshme? Ndalo lëvizjen tani dhe porosit Vincinni Lajthia me krem ​​Jumbo Swiss Roll! Këto rrotulla të shijshme zvicerane janë të preferuarat e të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. E pini pas drekës...
406417244402
Searching for yummy munchies? Stop scrolling right now and order Vincinni Hazelnut Cream Jumbo Swiss Roll! These delicious swiss rolls are an all-time favourite for any age group. Have it after your lunch or dinner, it will satisfy your sweet tooth with every bite. These swiss rolls are made with hazelnut cream and the best quality ingredients. Vincinni presents a perfect match for your evening coffee. Don’t forget to share this delightful experience with your friends.

Vincinni Jumbo Swiss Roll Krem Lajthie 300GR

from $3.99 from 1831981482027
Kral Kadayif Kizarmis Lux 400G

Sold Out

Një pjatë e ëmbël dhe e pjekur, recetë e preferuar për çdo grupmoshë. Është perfekt për t'u konsumuar pas çdo vakti ose mund ta hani për meze, duke derdhur mjaltë ose shurup të nxehtë mbi të. Kral Kadayif...
406419046642
A sweet and baked dish, favourite recipe for any age group. It is perfect to have after every meal or you can have it for snacks, pouring honey or hot syrup on it. Kral Kadayif Kizarmis Lux is made of dough. Enjoy this sweet treat with your friends over a cup of coffee or tea. It will also satisfy your midnight hunger, so keep it in your pantry to enjoy it anytime. Order today!

Kral Kadayif Kizarmis Lux 400G

from $6.67 from 4512856506443
Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

$2.22

Mbushja e pasur kremoze e vaniljes brenda e bën këtë briosh 7Days të butë dhe të shijshëm. Do të gjeni një shpërthim ëmbëlsie në çdo kafshatë dhe do t'i bëni ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ky...
406417244402
The rich creamy vanilla filling inside makes this 7Days croissant soft and delicious. You will find a burst of sweetness in every bite and make your days yummier than ever. This is a perfect snack from morning to evening, with or without a cup of coffee. You can try this alone or with your friends, anywhere, on any occasion. So don’t wait, order this package of happiness now!

Kroasant vanilje 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1816194220075
Vincinni Soft Torte Shtresa (E Lehta) 400GR

$7.99

Vincinni prezanton kënaqësinë e shijshme maqedonase për të përgatitur shpejt ëmbëlsirat tuaja të preferuara! Këto shtresa keku bëhen me miell gruri, vezë, agjentë rritës dhe shurup glukoze. Përgatitni lloje të ndryshme ëmbëlsirash me këtë ofertë të shijshme të...
54633103403
Vincinni presents delicious Macedonian delight to prepare your favourite cakes quickly! These cake layers are made with wheat flour, eggs, raising agents and glucose syrup. Prepare different types of cakes with this delicious offering of Vincinni. Surprise your guests with out-of-box recipes. Have it on your own or share it with your close ones. To experience the taste of Vincinni Soft Cake Layers, order soon!

Vincinni Soft Torte Shtresa (E Lehta) 400GR

from $7.99 from 1666798387243
Vincinni Jumbo Swiss Strawberry Roll 300GR

$3.99

Nëse jeni duke kërkuar për një ëmbëlsirë të shijshme, është kënaqësia më e mirë e ëmbël që keni menduar ndonjëherë! Vincinni Jumbo Swiss Roll Strawberry është bërë nga miell, luleshtrydhe dhe përbërës të cilësisë premium. Një ndeshje perfekte...
406417244402
If you are looking for a delicious dessert, it is the best sweet delight that you have ever thought of! Vincinni Jumbo Swiss Roll Strawberry is made of flour, strawberry and premium quality ingredients. A perfect match for coffee or any of your preferred beverages. You can carry it with yourself, easy on-the-go munchies! Order this yummy swiss roll today to enjoy with your friends and family.

Vincinni Jumbo Swiss Strawberry Roll 300GR

from $3.99 from 1701221892139
Vincinni Jumbo Swiss Roll Krem Çokollatë 300GR

$3.99

Surprizoni fëmijët tuaj me këtë ëmbëlsirë të shijshme, thjesht duke paketuar këto role frutash në kutinë e tyre të drekës. Vincinni krem ​​me çokollatë Jumbo Swiss Roll është bërë me përbërës të cilësisë më të mirë. Konsumojeni sa herë...
406417244402
Surprise your kids with this delicious sweet treat, just by packing these fruit rolls in their lunchbox. Vincinni Chocolate Cream Jumbo Swiss Roll is made with the finest quality ingredients. Have it whenever you feel hungry, a perfect match with your evening coffee or try this alongside your favorite beverage. You can also have it as a sweet dessert after lunch or dinner.

Vincinni Jumbo Swiss Roll Krem Çokollatë 3...

from $3.99 from 4370603114571
Shtresa tortash të buta Vincinni (E errët) 400G

Sold Out

Porositni këtë kënaqësi maqedonase për të përgatitur shpejt ëmbëlsirat tuaja të preferuara! Vincinni Soft Cake Layers janë bërë me miell gruri, vezë, agjentë rritës dhe shurup glukoze. Provoni të bëni lloje të ndryshme ëmbëlsirash me këtë ofertë të...
54633103403
Order this Macedonian delight to prepare your favourite cakes quickly! Vincinni Soft Cake Layers are made with wheat flour, eggs, raising agents and glucose syrup. Try making different types of cakes with this delicious offering of Vincinni. Surprise your guests with out-of-box recipes. Have it on your own or share it with your close ones. To experience the taste of Vincinni Soft Cake Layers, order soon!

Shtresa tortash të buta Vincinni (E errët)...

from $7.99 from 1866834083883
Loading......