Të gjitha të konservuara & kavanozuara

Të gjitha të konservuara & kavanozuara
Filtro
loader_img
Mjaltë nga bush me krem ​​ajri 500 g

$16.66

Ky është mjalti më i pastër dhe i papërpunuar, i cili do ta bëjë ushqimin tuaj edhe më të shijshëm. Do të gjeni një shije të pasur karamel dhe malt. I padëmtuar nga nxehtësia, kështu që vetitë natyrale...
406715138290
This honey will make your food even more delicious. You will find a rich flavor of caramel and malt. Add some to your daily hot tea during breakfast time. Drizzle some on your yougurt. This can also be used to bake and cook. The possibilities are endless so order today!

Mjaltë nga bush me krem ​​ajri 500 g

from $16.66 from 7845104320754
Mjaltë Manuka Airborne 25+ 500G

$28.88

Ky është mjalti më i pastër dhe i papërpunuar, i cili do ta bëjë ushqimin tuaj edhe më të shijshëm. E përzier me polen të pastër Manuka. Do të gjeni një shije të pasur karamel dhe malt. I...
406715138290
This honey will make your food even more delicious. You will find a rich flavor of caramel and malt. Add some to your daily hot tea during breakfast time. Drizzle some on your yougurt. This can also be used to bake and cook. The possibilities are endless so order Airborne Manuka Honey today!

Mjaltë Manuka Airborne 25+ 500G

from $28.88 from 1641945727019
Mish viçi i misrit Al Amir (Hallall) 340 GR

Sold Out

Absolutisht perfekt për ata që udhëheqin një mënyrë jetese të zënë, vakt të lehtë në lëvizje, burime të pasura proteinash dhe karbohidratesh. Al Amir Halal Mishi i Misrit është një ushqim i gatuar i konservuar, ju mund...
406358360306
Mish viçi i misrit Al Amir (Hallall) 340 GR

Mish viçi i misrit Al Amir (Hallall) 340 GR

from $5.99 from 7621367824626
Melasa shege Al Wadi 350GR

$12.22

Përbërësi i përsosur për të bërë salca të shijshme për sallatë në shtëpi. Melasa e shegës Al Wadi është kaq e gjithanshme, saqë mund të bëni receta të shijshme dhe të shijshme. I jep shije vakteve tuaja. Përdoreni...
406715138290
The perfect ingredient to make delicious salad dressings at home. Al Wadi Pomegranate Molasses is so versatile, you can make delicious and mouthwatering recipes. It adds flavor to your meals. Use it as a marinade for chicken, the possibilities are endless. Order this Al Wadi Pomegranate Molasses today and prepare various recipes that will amaze your guests!

Melasa shege Al Wadi 350GR

from $12.22 from 7672793858290
Alb Flavor Fergese Me Gjizë & Ullinj 470GR

$8.88

Porosit Alb Flavour Fergese Me Gjizë dhe Ullinj, dhe bëj çdo ditë një mëngjes emocionues! Një lyerje e shijshme në bukë ose sanduiçe do ta bëjë mëngjesin tuaj të shijshëm. Ju gjithashtu mund ta përdorni atë për...
406715138290
Order Alb Flavor Fergese With Curd & Olives, and make an exciting breakfast daily! A delicious spread on your bread or sandwiches will make your breakfast yummy. You can also use it to prepare mouthwatering recipes with this vegetable spread. FAlb Flavor Fergese With Curd & Olives has a sweet and tangy flavour that you can relish with different dishes. Order today and enjoy it with your family.

Alb Flavor Fergese Me Gjizë & Ullinj 4...

from $8.88 from 7869258367218
Alb Flavor Reçel Fiku 670GR

Sold Out

Alb Flavor prezanton reçelin e shijshëm të fikut, i bërë me fruta 100% natyrale dhe të freskëta. Një recetë perfekte për ta bërë mëngjesin tuaj të shijshëm dhe të shëndetshëm. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel...
406715138290
Alb Flavor presents delicious fig jam, made fruits. A perfect recipe to make your breakfast yummy. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Alb Flavor Fig Jam will become your families favorite jam.

Alb Flavor Reçel Fiku 670GR

from $8.88 from 7654584058098
Alb Flavor Hot Yellow Feferoni With Cheese 540GR

$10.10

Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Alb Flavor Hot Yellow Feferoni With Cheese will be the newest favorite side dish. If you have a busy lifestyle, it...
53348466731
Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Alb Flavor Hot Yellow Feferoni With Cheese will be the newest favorite side dish. If you have a busy lifestyle, it is a perfect recipe to save your precious time. Order Alb Flavor Hot Yellow Feferoni With Cheese  right now to enjoy its delicious flavour.

Alb Flavor Hot Yellow Feferoni With Cheese...

from $10.10 from 7967263260914
Alb Flavor Specat domate të mbushura me djathë 990GR

$13.33

Plot përfitime ushqyese, këto speca domate të mbushura me djathë janë burime të shkëlqyera proteinash, fibrash dhe vitaminash. Ju gjithashtu mund t'i keni këto speca më vete ose të bëni receta të ngrohta me to. Fëmijëve tuaj do...
406715138290
These tomato peppers stuffed with cheese are great addition to your meals. You can also have these peppers on their own or make heartwarming recipes with them. Your kids will love this in their meals too. Have it at any time of the day, on your sandwiches or beside meat recipes. Order these Tomato Peppers Stuffed with Cheese and experience the taste!

Alb Flavor Specat domate të mbushura me dj...

from $13.33 from 7435992924402
Alb Flavor Wild Fig Preserve 350GR

$7.79

Make a delicious breakfast with this sweet Alb Flavor Wild Fig Preserve. It is made of wilf figs. Your kids will fall in love with this sweet preserve. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you...
406715138290
Make a delicious breakfast with this sweet Alb Flavor Wild Fig Preserve. It is made of wilf figs. Your kids will fall in love with this sweet preserve. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Alb Flavor Wild Fig Preserve is a yummy treat that you can relish with different snacks.

Alb Flavor Wild Fig Preserve 350GR

from $7.79 from 7964747530482
Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

Sold Out

Shijojeni këtë kënaqësi klasike më vete ose shijojeni si një pjatë anësore me mish të pjekur në skarë. Specat e Verdha me gjizë është plot me lëndë ushqyese thelbësore si proteina, vitamina dhe minerale. Këto speca të...
53348466731
Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Yellow Peppers With Cottage Cheese is full of essential nutrients like proteins, vitamins and minerals. These stuffed peppers also contain antioxidants and reduce free radicals from your body. If you have a busy lifestyle, it is a perfect recipe to save your precious time. Order Yellow Peppers With Cottage Cheese right now to enjoy its delicious flavour.

Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

from $10.10 from 2179803316267
Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra (Ullinj) 550GR

Sold Out

Përgatitni receta të ngrohta me ullinj, të mbushura me hudhër. Kjo delikatesë shqiptare është një kënaqësi tradicionale në shumë kultura. Përdoreni atë si një përmirësues shije në recetat tuaja ose bëni sallata të shijshme me të. Ullinjtë Zrdava...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this Zrdava Olives Filled With garlic olives. This Albanian delicacy is a traditional delight in many cultures. Use it as a flavor enhancer in your recipes or make mouthwatering salads with it. Order this delicious preparation today and explore your culinary creativity!

Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra ...

from $7.77 from 7579380711666
Pate Ulliri Aneta 100gr

$3.00

Një meze perfekte, provojeni këtë pate ulliri me biskota ose përhapeni në pjatën tuaj të preferuar. Pateja Vegjetariane e Ullirit ka një strukturë mishi dhe është e kalitur me përbërësit më cilësor. Provoni të bëni receta jashtë...
406715138290
A perfect appetizer, experience this olive pate with crackers or spread it on your favourite dish. Vegetarian Olive Pate has a meaty texture and is seasoned with the finest quality ingredients. Try making out-of-box recipes with this delicious preparation. Also, this olive pate is easy to take on the go. Order Vegetarian Olive Pate and take a tour of taste with it!

Pate Ulliri Aneta 100gr

from $3.00 from 6613912682676
Loading......