Patate të skuqura

Patate të skuqura
Filtro
loader_img
Stark Smoki Flips 150GR

Sold Out

Një kënaqësi klasike e Ballkanit! Këto rrokullisje Smoki janë bërë me kikirikë të fryrë dhe veshje krokante jashtë. Porositeni këtë një herë dhe fëmijët tuaj do të dashurohen me këto ushqime të shijshme. Mund ta pini me kafen...
57646383147
A classic delight of the Balkans! These Smoki flips are made with puffed peanuts and crispy coatings outside. Order this once and your kids will fall in love with these yummy munchies. You can have it with evening coffee or whenever you like. Stark Smoki Flips are rich in fibre and protein, so this package of delicious treats not only satisfy your hunger but is also nutritious for your health.

Stark Smoki Flips 150GR

from $3.19 from 1048564727851
Stark Smoki Flips 50G

Sold Out

Stark Smoki Flips të shijshëm dhe krokantë janë bërë nga kikirikë të pjekur, kripë dhe vaj vegjetal. Një snack jashtëzakonisht i shijshëm për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes. Fëmijëve tuaj do t'i pëlqejnë gjithashtu këto rrokullisje të shëndetshme. Këto...
57646383147
Yummy and crunchy Stark Smoki Flips are made of baked peanuts, salt and vegetable oil. An extremely delicious snack for your evening delight. Your kids will also love these healthy flips. These are rich in fibre and protein, a traditional treat of the Balkans. You can have it whenever you crave quick munchies. Order Stark Smoki Flips right now and enjoy it with your friends.

Stark Smoki Flips 50G

from $1.79 from 1027164471339
Chipsy Ketchup Sticks 90GR

Sold Out

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patate të skuqura krokante, të shijshme me ketchup domate. Chipsy Ketchup Sticks janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve pikante. Një...
57646383147
An all-time favourite of your kids, crunchy potato chips, delicious with tomato ketchup. Chipsy Ketchup Sticks are made of fresh potatoes with a signature blend of spicy flavours. A yummy evening snack for you and your family. You can also have it dipped in creamy cheese. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Chipsy Ketchup Sticks 90GR

from $3.00 from 6632251949236
Patate të skuqura Chipsy Ribbed Chilli 90GR

Sold Out

Një snack perfekt në mbrëmjet e ftohta të dimrit, i bërë nga patate të freskëta 100% natyrale, me një shije djegës erëzash. Mund ta keni duke e zhytur në ketchup domate ose djathë kremoz. Është një preferuar i...
57646383147
A perfect snack in chilly winter evenings, made of 100% natural fresh potatoes, with a chili flavour of spices. You can have it by dipping it in tomato ketchup or creamy cheese. It is an all-time favourite of any age group. You can also have it in your lunch as a crunchy side dish. Order this yummy and crispy Chipsy Ribbed Chilli Chips and enjoy it with your friends and family on any occasion.

Patate të skuqura Chipsy Ribbed Chilli 90GR

from $3.00 from 6885878169780
Chipsy Tzatziki Patate të skuqura 40GR

Sold Out

Një rostiçeri perfekte, mund ta keni duke e zhytur në një dip të shijshëm. Është një preferuar i të gjitha kohërave të çdo grupmoshe. Mund ta hani edhe në drekën tuaj si një pjatë anësore krokante. Porositni...
57646383147
A perfect snack, you can have it by dipping it in a delicious dip. It is an all-time favorite of any age group. You can also have it in your lunch as a crunchy side dish. Order this yummy and crispy Chipsy Tzatziki Chips and enjoy it with your friends and family on any occasion.

Chipsy Tzatziki Patate të skuqura 40GR

from $2.00 from 7815154401522
Vitaminka Stobi Flips 150GR

$2.99

Po kërkoni ushqime të shpejta? Porositni Vitaminka Stobi Flips dhe shijoni këto ushqime të shijshme pudre vetëm ose me miqtë tuaj. Këto munchies krokante janë bërë nga grimca misri, vaj luledielli, kikirikë të bluar dhe një përzierje...
57646383147
Looking for quick snacks? Order Vitaminka Stobi Flips and enjoy these delicious puff snacks alone or with your friends. These crunchy munchies are made of corn grits, sunflower oil, ground peanut and a special blend of spices. Munch it whenever you feel hungry. You can also surprise your kids by packing these flips in their lunchbox. Try this once and you will definitely fall in love with Vitaminka Stobi Flips.

Vitaminka Stobi Flips 150GR

from $2.99 from 1027171811371
Vitaminka Stobi Flips 85GR

$2.19

Këta kikirikë të pjekur me cilësi premium janë krejtësisht të shëndetshëm për çdo grupmoshë. Mund ta keni në shtëpinë tuaj ose në punë, Vitaminka Stobi Flips padyshim që do t'jua plotësojë urinë menjëherë. Këto ushqime të shijshme janë...
57646383147
These peanut snacks are the go to for any age group. You can have it in your home or at work, Vitaminka Stobi Flips will definitely satisfy your hunger. These yummy munchies are everyones favorite savory snack. Your kids will also love it. Order today to experience the taste of Vitaminka Stobi Flips.

Vitaminka Stobi Flips 85GR

from $2.19 from 1666216263723
Vitaminka Stobi Flips 40GR

$1.05

Nëse preferoni shijen e kikirikëve, provoni një herë këto ushqime ushqyese dhe të shijshme! Vitaminka Stobi Flips janë bërë nga grimca misri, kikirikë, vaj luledielli dhe kripë. Një zëvendësues i shkëlqyeshëm për ushqimet dhe patatet e skuqura të...
57646383147
If you prefer the flavour of peanuts, try these nutritious and delicious snacks once! Vitaminka Stobi Flips are made of corn grits, peanuts, sunflower oil and salt. A great substitute for processed snacks and chips. It is gluten-free and perfectly healthy for your kids. Munch these crunchy delights whenever you feel hungry. Vitaminka Stobi Flips are storehouses of vitamin B.

Vitaminka Stobi Flips 40GR

from $1.05 from 1048565874731
Foudounia e shijshme 95GR

$4.39

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, shije e shijshme. Foudounia e shijshme është bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë shijesh. Një rostiçeri e shijshme mbrëmjeje për ju dhe familjen tuaj. Ju...
57646383147
An all-time favorite of your kids, delicious flavor. Tasty Foudounia are made of fresh potatoes with a signature blend of flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Foudounia e shijshme 95GR

from $4.39 from 7872198705394
Cheetos Pacotinia me djathë 125gr

Sold Out

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patatina krokante, e shijshme me aromë djathi. Cheetos Pacotinia janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve të djathit. Një rostiçeri e shijshme mbrëmjeje...
57646383147
An all-time favorite of your kids, crunchy potato chips, delicious with cheese flavor. Cheetos Pacotinia are made of fresh potatoes with a signature blend of cheesy flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Cheetos Pacotinia me djathë 125gr

from $5.00 from 7705958973682
Cheetos Draculinia 100gr

Sold Out

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patatina krokante, e shijshme me shije djathi dhe domate. Cheetos Draculinia janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve të djathit. Një rostiçeri e shijshme...
57646383147
An all-time favorite of your kids, crunchy potato chips, delicious with cheese and tomato flavor. Cheetos Dracoulinia are made of fresh potatoes with a signature blend of cheesy flavors. A yummy evening snack for you and your family. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Cheetos Draculinia 100gr

from $4.44 from 6747924988084
Pufa misri Gusto 45GR

Sold Out

Këto Puffs Gusto Corn janë bërë me misër të fryrë. Porositeni këtë një herë dhe fëmijët tuaj do të dashurohen me këto ushqime të shijshme. Mund ta pini me kafen e mbrëmjes ose kur të doni. Gusto...
57646383147
These Gusto Corn Salty Snacks are made with puffed corn. Order this once and your kids will fall in love with these yummy munchies. You can have it with evening coffee or whenever you like. Gusto Corn Salty Snacks are rich in fiber and protein, so this package of delicious treats not only satisfy your hunger but is also nutritious for your health. Order today before we run out!

Pufa misri Gusto 45GR

from $2.00 from 7698193088754
Loading......