Treat yourself with this crunchy offering of Tottis Waves Tomato & Paprika are made from the best quality potatoes and seasoned with tomato and paprika. You can have it with your favorite beverage or munch whenever you feel hungry. Your kids will also love this savory delight in their lunchbox. Order Tottis Waves Tomato & Paprika today and experience the taste of yummy snacks.

Tottis Waves Domate & Paprika 250gr

$6.49

Tottis Waves Domate & Paprika 250gr Tottis Waves Domate & Paprika 250gr becomes available.


Trajtojeni veten me këtë ofertë krokante të Tottis Waves Tomato & Paprika janë bërë nga patate të cilësisë më të mirë dhe të kalitura me domate dhe paprika. Mund ta konsumoni me pijen tuaj të preferuar ose të përtypni sa herë që ndiheni të uritur. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë gjithashtu këtë kënaqësi të shijshme në kutinë e tyre të drekës. Porositni Tottis Waves Tomato & Paprika sot dhe provoni shijen e ushqimeve të shijshme. Pesha: 250g Patate të cilësisë premium Kënaqësi krokanteQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Stark Smoki Flips 150GR

Sold Out

Një kënaqësi klasike e Ballkanit! Këto rrokullisje Smoki janë bërë me kikirikë të fryrë dhe veshje krokante jashtë. Porositeni këtë një herë dhe fëmijët tuaj do të dashurohen me këto ushqime të shijshme. Mund ta pini me kafen...
57646383147
A classic delight of the Balkans! These Smoki flips are made with puffed peanuts and crispy coatings outside. Order this once and your kids will fall in love with these yummy munchies. You can have it with evening coffee or whenever you like. Stark Smoki Flips are rich in fibre and protein, so this package of delicious treats not only satisfy your hunger but is also nutritious for your health.

Stark Smoki Flips 150GR

from $3.19 from 1048564727851
Stark Smoki Flips 50G

$1.79

Stark Smoki Flips të shijshëm dhe krokantë janë bërë nga kikirikë të pjekur, kripë dhe vaj vegjetal. Një snack jashtëzakonisht i shijshëm për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes. Fëmijëve tuaj do t'i pëlqejnë gjithashtu këto rrokullisje të shëndetshme. Këto...
57646383147
Yummy and crunchy Stark Smoki Flips are made of baked peanuts, salt and vegetable oil. An extremely delicious snack for your evening delight. Your kids will also love these healthy flips. These are rich in fibre and protein, a traditional treat of the Balkans. You can have it whenever you crave quick munchies. Order Stark Smoki Flips right now and enjoy it with your friends.

Stark Smoki Flips 50G

from $1.79 from 1027164471339
Chipsy Ketchup Sticks 90GR

$3.00

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patate të skuqura krokante, të shijshme me ketchup domate. Chipsy Ketchup Sticks janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve pikante. Një...
57646383147
An all-time favourite of your kids, crunchy potato chips, delicious with tomato ketchup. Chipsy Ketchup Sticks are made of fresh potatoes with a signature blend of spicy flavours. A yummy evening snack for you and your family. You can also have it dipped in creamy cheese. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Chipsy Ketchup Sticks 90GR

from $3.00 from 6632251949236
Patate të skuqura Chipsy Ribbed Chilli 90GR

Sold Out

Një snack perfekt në mbrëmjet e ftohta të dimrit, i bërë nga patate të freskëta 100% natyrale, me një shije djegës erëzash. Mund ta keni duke e zhytur në ketchup domate ose djathë kremoz. Është një preferuar i...
57646383147
A perfect snack in chilly winter evenings, made of 100% natural fresh potatoes, with a chili flavour of spices. You can have it by dipping it in tomato ketchup or creamy cheese. It is an all-time favourite of any age group. You can also have it in your lunch as a crunchy side dish. Order this yummy and crispy Chipsy Ribbed Chilli Chips and enjoy it with your friends and family on any occasion.

Patate të skuqura Chipsy Ribbed Chilli 90GR

from $3.00 from 6885878169780
Chipsy Tzatziki Patate të skuqura 40GR

Sold Out

Një rostiçeri perfekte, mund ta keni duke e zhytur në një dip të shijshëm. Është një preferuar i të gjitha kohërave të çdo grupmoshe. Mund ta hani edhe në drekën tuaj si një pjatë anësore krokante. Porositni...
57646383147
A perfect snack, you can have it by dipping it in a delicious dip. It is an all-time favorite of any age group. You can also have it in your lunch as a crunchy side dish. Order this yummy and crispy Chipsy Tzatziki Chips and enjoy it with your friends and family on any occasion.

Chipsy Tzatziki Patate të skuqura 40GR

from $2.00 from 7815154401522
Vitaminka Stobi Flips 150GR

Sold Out

Po kërkoni ushqime të shpejta? Porositni Vitaminka Stobi Flips dhe shijoni këto ushqime të shijshme pudre vetëm ose me miqtë tuaj. Këto munchies krokante janë bërë nga grimca misri, vaj luledielli, kikirikë të bluar dhe një përzierje...
57646383147
Looking for quick snacks? Order Vitaminka Stobi Flips and enjoy these delicious puff snacks alone or with your friends. These crunchy munchies are made of corn grits, sunflower oil, ground peanut and a special blend of spices. Munch it whenever you feel hungry. You can also surprise your kids by packing these flips in their lunchbox. Try this once and you will definitely fall in love with Vitaminka Stobi Flips.

Vitaminka Stobi Flips 150GR

from $2.99 from 1027171811371