Çokollatë

Çokollatë
Filtro
loader_img
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

Sold Out

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
406417244402
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Kras Bananko Krem Banane (1 copë) - 30 g

$1.00

Çokollatë e shijshme, e mbushur me krem ​​bananeje. Në çdo kafshatë të kësaj, do të keni një shpërthim çokollate dhe banane brenda gojës tuaj! Kras Bananko Krem Banana do t'ju sigurojë një sasi të lartë kalori. Merrni...
406417244402
Delicious chocolate, filled with banana cream. In every bite of this, you will have a burst of chocolate and banana inside your mouth! Kras Bananko Krem Banana will provide you a high amount of calories. Grab one whenever you are hungry. You can also use it to prepare sweet desserts. A perfect yum-yum for midnight cravings. Order Kras Bananko Krem Banana and get a package of sweetness!

Kras Bananko Krem Banane (1 copë) - 30 g

from $1.00 from 1636834738219
Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

Sold Out

Mbushni gojën me kremin e pasur me çokollatë dhe kënaqësinë krokante të orizit të thekur! Kjo çokollatë e shijshme me qumësht është një rostiçeri perfekte, kapeni sa herë të doni. Mund ta shijoni vetëm ose ta ndani me...
406417244402
Fill your mouth with the rich chocolate cream and crunchy pleasure of toasted rice! This delicious milk chocolate bar is a perfect snack, grab one whenever you like. You can enjoy it all alone or share it with your friends. Kras Dorina Rice Riza Chocolate is made of skimmed milk powder, cocoa, puffed rice and vanilla extract. Have it in your home or at work, this chocolate bar will satisfy your hunger anyway!

Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

from $5.00 from 1048473829419
Lajthi Kras Dorina (Ljesnak) 220GR

$6.00

A e doni çokollatën më shumë se çdo gjë? Nëse po, porosisni këtë çokollatë të shijshme qumështi sot dhe shijoni ëmbëlsinë e saj. Dorina Ljesnak përmban një sasi të mjaftueshme kalorish të cilat do t'ju japin energji. Mund...
406417244402
Do you love chocolate more than anything? If yes, order this yummy milk chocolate today and taste the sweetness of it. Dorina Ljesnak contains a fair amount of calories which will give you energy. You can have it anytime and anywhere. Keep it with yourself if you have a busy schedule. Don’t forget to share this sweet delight with your close ones. Hurry and order soon!

Lajthi Kras Dorina (Ljesnak) 220GR

from $6.00 from 1647967404075
Çokollatë me qumësht Kras Dorina 250GR

$4.00

Nëse jeni në kërkim të ushqimeve të shijshme, çokollata me qumësht Kras Dorina do të jetë më e mira për të zgjedhur! Kjo çokollatë e shijshme me qumësht do të shkrihet në gojën tuaj dhe është ndjenja më...
406417244402
If you are in search of delicious snacks, Kras Dorina Milk Chocolate will be the best to choose! This yummy milk chocolate will melt in your mouth and it is the sweetest feeling that you have ever dreamed of! You can also prepare mouthwatering recipes with this milk chocolate, make brownie or ice cream, these desserts will amaze your guests. Order Kras Dorina Milk Chocolate and experience the delight.

Çokollatë me qumësht Kras Dorina 250GR

from $4.00 from 1048474976299
Çokollatë Pjekje Kras Dorina (Kuhanje) 200GR

Sold Out

Përgatitni ëmbëlsira të shijshme me këtë Bar me çokollatë Kras Dorina Cooking. Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me të, bëni puding, brownie ose krem, të ftuarit tuaj do të mahniten pasi të kenë këto receta të shijshme të...
406417244402
Prepare mouthwatering desserts with this Kras Dorina Cooking Chocolate Bar. Explore your culinary skills with it, make pudding, brownie or custard, your guests will be amazed after having these delicious recipes made with Kras Dorina Cooking Chocolate Bar. This dark chocolate bar is made of rich cocoa, cocoa butter and vanilla extract. Order today to make special dessert items for your friends and family.

Çokollatë Pjekje Kras Dorina (Kuhanje) 200GR

from $3.33 from 1079413571627
Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çokollatë me mbushje karamel 344GR

$6.99

Zgjedhja perfekte për adhuruesit e çokollatës! Ulker prezanton biskota krokante me kënaqësi të dyfishtë. Këto biskota lyhen me çokollatë dhe mbushen me krem ​​karamel të pasur. Një trajtim i ëmbël me kënaqësi krokante dhe të butë. Merrni një...
406417244402
The perfect choice for chocolate lovers! Ulker presents crunchy biscuits with double delight. These biscuits are coated with chocolate and filled with rich caramel cream. A sweet treat of crunchy and soft delight. Grab one whenever you feel hungry. You can also use these biscuits to make ice cream or your favourite desserts. Order Ulker Albeni Chocolate Coated Biscuit With Caramel Filling and experience the taste of it.

Unazë Ulker Albeni Biskotë e veshur me çok...

from $6.99 from 1358753890347
Biskota Ulker Halley 300GR

$5.00

Tani shpërndani lumturinë mes të afërmve tuaj me këtë ëmbëlsirë të ngrohtë! Biskota Ulker Halley është e mbushur me marshmallow të butë dhe e mbuluar me krem ​​të pasur me çokollatë. Një kënaqësi e mrekullueshme me një...
406417244402
Now, spread happiness among your close ones with this heartwarming sweet treat! Ulker Halley Biscuit is filled with soft marshmallows and covered with rich chocolate cream. A wonderful delight with a cup of hot coffee or your favourite beverage. A Turkish luxury satisfies your hunger whenever you want. Also, prepare ice cream or different sweet desserts with this delicious biscuit.

Biskota Ulker Halley 300GR

from $5.00 from 1730727280683
Çokollatë Kras Bajadera 300gr

$13.00

Nëse e gjeni lumturinë te çokollata, kjo është më e mira dhe më e bukura që keni ëndërruar ndonjëherë! Çokollata Kras Bajadera ka shije të ëmbël dhe të shijshme, e preferuar për të gjitha grupmoshat. Trajtojeni veten me të...
406417244402
If you find happiness in chocolate, this is the best and finest one you have ever dreamed of! Kras Bajadera Chocolate tastes sweet and delicious, a favorite for all age groups. Treat yourself with it whenever hunger bites! You can also make yummy desserts with it. Kras Bajadera Chocolate is full of calories. Hurry and order soon to enjoy it with your friends or alone!

Çokollatë Kras Bajadera 300gr

from $13.00 from 1636837359659
Jaffa Munchmallow Double Munch 133GR

Sold Out

Në kërkim të ëmbëlsirave? Nëse po, kjo është kënaqësia më e mirë e ëmbël që keni ëndërruar ndonjëherë! Provoni këtë të shijshëm Jaffa Munchmallow Double Munch, shtresë çokollate me dy biskota jashtë dhe marshmallow e butë me arra...
406417244402
In search of sweet treats? If yes, this is the best sweet delight you have ever dreamed of! Try this yummy Crvenka Munchmallow Duo, double biscuits chocolate layer outside and soft marshmallow with nuts and sesame inside will give the sweetest taste on the earth. Don’t forget to share. Crvenka Munchmallow Duo is a perfect match with your morning or evening coffee.

Jaffa Munchmallow Double Munch 133GR

from $2.22 from 4443192721483
Kuti dhuratë Ferrero Rocher Diamanti (48 copë) 600 GR

$21.21

Festoni çdo rast me këto çokollata të shijshme. Kutia e dhuratave Ferrero Rocher Diamond nëse është e përkryer për të gjitha grupmoshat. Ju mund t'i hani ato për ushqimet tuaja të mbrëmjes ose dëshirat e mesnatës. Mund...
406417244402
Celebrate every occasion with these delicious chocolates. Ferrero Rocher Diamond Large will be also loved by your kids, a sweet present for all age groups. You can have them for your evening snacks or midnight cravings. You can also try making some yummy desserts with Ferrero Rocher Diamond Large. Order it today and make your everyday special with this delightful treat.

Kuti dhuratë Ferrero Rocher Diamanti (48 c...

from $21.21 from 1313871986731
Biskota Takovo Isleri Eurocrem 250GR

Sold Out

Tani shijoni shijet e dyfishta të vaniljes dhe lajthisë në një paketë të vetme. Biskota Takovo Isleri Eurocream është një ndeshje e përkryer për kafenë ose çajin tuaj të mbrëmjes. Mund ta keni vetëm ose ta ndani...
406417244402
Now enjoy dual flavours of vanilla and hazelnut in a single package. Takovo Isleri Eurocream Biscuit is a perfect match for your evening coffee or tea. You can have it alone or share it with your close one. These chocolate-coated soft biscuits are full of calories. Have it whenever you feel hungry. Order Takovo Isleri Eurocream Biscuit immediately and experience this sweet delight.

Biskota Takovo Isleri Eurocrem 250GR

from $7.49 from 1048556732459
Loading......