Kafe

Kafe
Filtro
loader_img
Kafe Turke Devolli Prince 500GR

Sold Out

Nëse jeni të dhënë pas një shije më të fortë të kafesë, kjo është kafeja më e mirë tradicionale për ju! Kjo kafe turke është një përzierje e pastër e kokrrave origjinale të kafesë me cilësi premium....
405293957362
If you are fond of a stronger taste of coffee, this is the best traditional coffee for you ever! This Turkish coffee is a pure blend of original premium-quality coffee beans. You can have this black with a delicious cream on it, the layer of cream holds the temperature of your coffee. The taste of Devolli Prince Turkish Coffee will make your mornings fresh and aromatic. Try it once and you cannot resist ordering it again!

Kafe Turke Devolli Prince 500GR

from $13.33 from 1048480841771
Vispak Zlatna Dzezva Kafe 500GR

$12.99

Një trajtim perfekt për adhuruesit e kafesë! Kafeja Vispak Zlatna Dzezva është një kënaqësi nga toka e Bosnjës. Kjo kafe e shijshme rrjedh nga kokrrat e freskëta të kafesë dhe piqet në temperaturën e saktë për të nxjerrë...
405293957362
A perfect treat for coffee lovers! Vispak Zlatna Dzezva Coffee is a delight from the land of Bosnia. This tasty coffee is derived from fresh coffee beans and roasted at the exact temperature to derive the natural flavour from it. It has a bold and classic flavour. Start your morning with this aromatic coffee and make your day brighter than ever. Order today to experience the taste!

Vispak Zlatna Dzezva Kafe 500GR

from $12.99 from 1025994293291
Grand Kafe Gold 500GR

$13.33

Nëse ju pëlqen kafeja me shije të fortë, duhet të provoni Grand Kafe Gold. Është bërë nga kokrra kafeje të freskëta, të zgjedhura dhe ka një aromë të fortë klasike. Konsumimi i kësaj kafeje tradicionale ka disa përfitime....
405293957362
If you like strong flavoured coffee, you must try Grand Kafe Gold. It is made of fresh, selected coffee beans and has a classic strong aroma. Amaze your guests with this coffee! Order Grand Kafe Gold to enjoy chilly winter evenings with light snacks.

Grand Kafe Gold 500GR

from $13.33 from 1025972273195
Kafe Grand Aroma 500gr

$13.33

Një kënaqësi aromatike për adhuruesit e kafesë! Grand Aroma Coffee është bërë nga kokrra kafeje të freskëta, të pjekura dhe të bluara të Serbisë. Ka një shije të shijshme dhe aromë të mrekullueshme. Këto kokrra kafeje janë pjekur në...
405293957362
An aromatic delight for the coffee lovers! Grand Aroma Coffee is made of fresh, roasted and ground coffee beans of Serbia. It has a delicious taste and wonderful aroma. These coffee beans are roasted at the right temperature to derive the natural flavour of it. Order Grand Aroma Coffee and have a fresh morning with it!

Kafe Grand Aroma 500gr

from $13.33 from 1049222381611
Kafe Turke Ama 400gr

Sold Out

Filloni mëngjesin tuaj me këtë kafe aromatike dhe të shijshme! Kafeja turke Ama është bërë nga kafe me cilësi të pasur. Sasia saktësisht e duhur e kafeinës do t'ju sigurojë energji të mjaftueshme në mënyrë që të...
405293957362
Start your morning with this aromatic, tasty coffee! Ama Turkish coffee is made of rich quality coffee. The exactly right amount of caffeine will provide you sufficient energy so that you can work all day long. The coffee beans are roasted at the perfect temperature and made in Albanian style. The fragrance of this coffee will make your every morning special, so don't wait, order it now!

Kafe Turke Ama 400gr

from $11.11 from 1862835732523
Kafe e bluar Dem Minas Gold 500gr

Sold Out

Zbulimi perfekt për adhuruesit e kafesë! Një përzierje e vërtetë e kokrrave të kafesë Minas do ta bëjë mëngjesin tuaj aromatik dhe të shijshëm. Kjo kafe e bluar ka sasinë e duhur të kafeinës që do t'ju...
405293957362
The perfect discovery for coffee lovers! A true blend of Minas coffee beans will make your morning aromatic and flavourful. This ground coffee has the exact right amount of caffeine that will help you to work all day long. You can prepare appropriate Balkan-style coffee with this Dem Minas Gold Ground Coffee. So, hurry and order it today to make your mornings bright and flavoursome!

Kafe e bluar Dem Minas Gold 500gr

from $9.00 from 1025980530731
DonCafe Minas Ground Kafe 500GR

Sold Out

Nëse jeni adhurues i kafesë, kjo është ajo që keni kërkuar gjithmonë. Një përzierje e përsosur e kokrrave të kafesë Minas do ta bëjë mëngjesin tuaj më të ndritshëm dhe do të keni energji për të punuar...
405293957362
If you are a coffee lover, this is what you have always searched for. A perfect blend of Minas coffee beans will make your morning brighter and you will have the energy to work all day long. The aroma of DonCafe Minas Ground Coffee is amazing and has the exact right amount of caffeine in it. These coffee beans are roasted at an accurate temperature to derive the best taste out of them. Order DonCafe Minas Ground Coffee today and experience the taste!

DonCafe Minas Ground Kafe 500GR

from $9.99 from 4669047177291
Kafe e bluar Franck Jubilarna 400gr

$7.14

Një kënaqësi për të gjithë dashamirët e kafesë. Franck Jubilarna Ground Coffee është bërë nga kokrrat më të mira të kafesë, të bluara dhe të përziera në një mënyrë të veçantë që ruan aromën dhe shijen e kafesë....
405293957362
A delight for all the coffee lovers. Franck Jubilarna Ground Coffee is made of the finest coffee beans, ground and blended in a special way that keeps the aroma and flavour of the coffee. It has a taste of chocolate which is the signature of Franck Jubilarna Ground Coffee. A perfect relish for chilly winter evenings. The taste of the coffee is preserved by its unique vacuum packaging. Order it today and have a delicious cup of coffee!

Kafe e bluar Franck Jubilarna 400gr

from $7.14 from 7931210268914
Kafe e bluar Franck Jubilarna 400gr

Sold Out

Një kënaqësi për të gjithë dashamirët e kafesë. Franck Jubilarna Ground Coffee është bërë nga kokrrat më të mira të kafesë, të bluara dhe të përziera në një mënyrë të veçantë që ruan aromën dhe shijen e kafesë....
405293957362
A delight for all the coffee lovers. Franck Jubilarna Ground Coffee is made of the finest coffee beans, ground and blended in a special way that keeps the aroma and flavour of the coffee. It has a taste of chocolate which is the signature of Franck Jubilarna Ground Coffee. A perfect relish for chilly winter evenings. The taste of the coffee is preserved by its unique vacuum packaging. Order it today and have a delicious cup of coffee!

Kafe e bluar Franck Jubilarna 400gr

from $11.11 from 1049214418987
Lori Caffe Alla Turka (E gjelbër) 100GR

Sold Out

Filloni një mëngjes të freskët me këtë kafe aromatike. Është një përzierje e kokrrave të kafesë turke, të pjekura në temperaturën e saktë për të nxjerrë në pah aromën e saj me një aromë të veçantë kafeje...
405293957362
Start a fresh morning with this aromatic coffee. It is a blend of Turkish coffee beans, roasted at the exact temperature to bring out the aroma of it with a distinct flavour of rich coffee. Lori Caffe Alla Turka contains the right amount of caffeine in it. Have it to refresh yourself after a stressful working day. Order Lori Caffe Alla Turka today and enjoy with your friends over a cup of it.

Lori Caffe Alla Turka (E gjelbër) 100GR

from $3.33 from 1745062887467
Lori Caffe Turke (Blu) 100GR

$3.00

Nëse ju pëlqen kafeja me shije të fortë, duhet të provoni Lori Caffe Turkish Blue. Është bërë nga kokrra kafeje të freskëta, të zgjedhura dhe ka një aromë të fortë klasike. Konsumimi i kësaj kafeje tradicionale ka...
405293957362
If you like strong flavoured coffee, you must try Lori Caffe Turkish Blue. It is made of fresh, selected coffee beans and has a classic strong aroma. You won't be able to resist this delicious coffee. Amaze your guests too! Order Lori Caffe Turkish Blue to enjoy chilly winter evenings with light snacks.

Lori Caffe Turke (Blu) 100GR

from $3.00 from 6083618144436
Luna Caffe Turke 100GR

Sold Out

Një kënaqësi aromatike për adhuruesit e kafesë! Luna Caffe Turke është bërë nga kokrra kafeje të freskëta, të pjekura dhe të bluara të Serbisë. Ka një shije të shijshme dhe aromë të mrekullueshme. Këto kokrra kafeje janë pjekur në temperaturën...
405293957362
An aromatic delight for coffee lovers! Luna Caffe Turke is made of fresh, roasted and ground coffee beans of Serbia. It has a delicious taste and wonderful aroma. These coffee beans are roasted at the right temperature to derive the natural flavor of them. Order Luna Caffe Turke and have a fresh morning with it!

Luna Caffe Turke 100GR

from $2.22 from 1743048081451
Loading......