Erëza

Erëza
Filtro
loader_img
Polimark Hot Ketchup 500GR

Sold Out

Tani shtoni shije në çdo vakt tuaj me Polimark Hot Ketchup. Përgatitet me domate të freskëta dhe speca djegës, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Me këtë salcë të shijshme të nxehtë mund të bëni receta të ndryshme....
406715138290
Now add flavor to your every meal with Polimark Hot Ketchup. It is prepared with fresh tomatoes and chili peppers, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with this delicious hot sauce. Spread it on your favorite sandwiches or dip yummy snacks in it, this spicy hot ketchup will add flavor to every recipe of yours, especially with barbecue. Order Polimark Hot Ketchup and taste the difference.

Polimark Hot Ketchup 500GR

from $5.99 from 7815575535858
Polimark Pizza Ketchup 500GR

Sold Out

Tani shtoni shije në çdo vakt tuaj me Polimark Pizza Ketchup. Përgatitet me domate të freskëta, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Me këtë salcë të shijshme mund të bëni receta të ndryshme. Përhapeni atë në sanduiçet...
53348466731
Now add flavor to your every meal with Polimark Pizza Ketchup. It is prepared with fresh tomatoes , seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with this delicious sauce. Spread it on your favorite sandwiches or dip yummy snacks in it, this pizza ketchup will add flavor to every recipe of yours, especially with barbecue. Order Polimark Pizza Ketchup and taste the difference.

Polimark Pizza Ketchup 500GR

from $5.99 from 7815576191218
Knorr Livio Hot Ketchup 430GR

Sold Out

Tani shtoni shije në çdo vakt tuaj me Knorr Livio Hot Ketchup. Përgatitet me domate të freskëta dhe speca djegës, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Me këtë salcë të shijshme të nxehtë mund të...
406715138290
Now add flavour to your every meal with Knorr Livio Hot Ketchup. It is prepared with fresh tomatoes and chilli peppers, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with this delicious hot sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip yummy snacks in it, this spicy hot ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with barbecue. Order Knorr Livio Hot Ketchup and taste the difference.

Knorr Livio Hot Ketchup 430GR

from $8.00 from 6624438911156
Tamek Ketchup i butë 400gr

Sold Out

Përgatitni receta të shijshme me Tamek Mild Ketchup. Ky përforcues i shijes pikante është bërë me domate dhe speca të freskëta, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë salcë...
406715138290
Prepare savoury recipes with Tamek Mild Ketchup. This spicy flavour enhancer is made with fresh tomatoes and peppers, seasoned with a signature blend of spices. Explore your culinary skills with this delicious sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip snacks in it, this spicy ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with grilled meat. Order Tamek Mild Ketchup and make your meals yummier!

Tamek Ketchup i butë 400gr

from $3.39 from 4512867876939
Tamek Hot Ketchup 400GR

$4.29

Tani përgatisni ushqime të shijshme me Tamek Hot Ketchup. Është bërë me domate të freskëta dhe speca djegës, të kalitur me një përzierje të veçantë pikante. Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë salcë të shijshme të...
406715138290
Now prepare yummy meals with Tamek Hot Ketchup. It is made with fresh tomatoes and chilli peppers, seasoned with a special spicy blend. Explore your culinary skills with this delicious hot sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip yummy snacks in it, this spicy hot ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with grilled meat. Order Tamek Hot Ketchup and enjoy savoury recipes.

Tamek Hot Ketchup 400GR

from $4.29 from 4525348880459
Vitaminka Mild Ketchup 350GR

Sold Out

Kjo ofertë e shijshme e Vitaminka përgatitet me domate të freskëta, speca djegës dhe një përzierje të veçantë erëzash. Ju mund të bëni receta të ngrohta me këtë ketchup të shijshëm. Përhapeni atë në një sanduiç ose...
406715138290
This delicious offering of Vitaminka is prepared with fresh tomatoes, chilli peppers and a signature blend of spices. You can make heartwarming recipes with this savoury ketchup. Spread it on a sandwich or relish your favourite fries dipping in it. You can also explore your culinary skills with this mild sauce. Order Vitaminka Mild Ketchup today and make grilled meat or fish recipes with it.

Vitaminka Mild Ketchup 350GR

from $3.29 from 1671352942635
Vitaminka Hot Ketchup 300GR

$3.29

Vitaminka prezanton ketchup-in e shijshëm të nxehtë, të bërë me domate të freskëta, speca djegës dhe një përzierje të veçantë erëzash. Përgatitni receta të shijshme me këtë kënaqësi të nxehtë. Përhapeni atë në një sanduiç ose shijoni...
406715138290
Vitaminka presents delicious hot ketchup, made with fresh tomatoes, chilli peppers and a signature blend of spices. Prepare savoury recipes with this hot delight. Spread it on a sandwich or relish your favourite fries dipping in it. You can also explore your culinary skills with this hot sauce. Order Vitaminka Hot Ketchup today and make grilled meat or fish recipes with it.

Vitaminka Hot Ketchup 300GR

from $3.29 from 4455322517579
Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

$4.44

Përbërësi i përsosur për të bërë BBQ të shijshëm në shtëpi. Salca BBQ me mjaltë e tymosur Edeka e bën biftekun tuaj të shijshëm dhe të shijshëm. Mund ta shtoni këtë për të bërë receta të ndryshme, më...
406715138290
The perfect ingredient to make delicious BBQ at home. Edeka Smoked Honey BBQ Sauce makes your steak delicious and mouthwatering. You can add this to make different recipes, best goes with chicken and sausages. It adds flavour to your meals. Order this Edeka Smoked Honey BBQ Sauce today and prepare various savoury recipes that will amaze your guests!

Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

from $4.44 from 6896176234676
Pastë domate me koncentrat Oro Di Parma 200 GR (Tuba)

$4.99

Ky tub përmban aromën e plotë të domateve. Pasta jonë e domates është bërë vetëm nga domate të pjekura nga dielli nga rajoni i Parmës. Oro Di Parma i qëron dhe i heq farat përpara se t'i trash në vakum...
406715138290
This tube contains the full flavour of tomatoes. Our tomato paste is made only from sun-ripened tomatoes from the Parma region. Oro Di Parma peels and de-seeds them before thickening them in a vacuum so that their aroma and nutritional value is preserved. With triple concentrated tomato paste, this process ensures that at the end, their product contains at least 36% of dry mass - a real taste explosion with a large quantity of valuable lycopin, which can be absorbed particularly well by the body.

Pastë domate me koncentrat Oro Di Parma 20...

from $4.99 from 7525878333682
Polimark Majonezë 165GR (Tuba)

Sold Out

Përgatitni receta të ngrohta me këtë kënaqësi tradicionale. Majoneza Polimark është bërë me vaj luledielli të freskët dhe të verdhën e vezëve. Ai përmban vitamina dhe proteina. Një meze perfekte me krisur, ose mund të zhytni patatet...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this traditional delight. Polimark Mayonnaise is made with fresh sunflower oil and egg yolks. It contains vitamins and proteins. A perfect appetizer with crackers, or you can dip french fries in it. Polimark Mayonnaise is free of flavor enhancers and any kind of preservatives. Order today to experience the taste of it.

Polimark Majonezë 165GR (Tuba)

from $4.29 from 7815578255602
Majonezë Thomy Delikatess 200 g

Sold Out

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë...
406715138290
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 200 g

from $8.39 from 6181929910452
Majonezë Thomy Delikatess 165G

$7.89

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë si të verdhën...
53348466731
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 165G

from $7.89 from 7625760735474
Loading......