Vaj dhe uthull

Vaj dhe uthull
Vaj dhe uthull
Filtro
loader_img
Uthull vere Koro (4%) 700ML

$3.00

Përgatitni receta të shijshme me uthull vere Koro. Rrjedh nga vera e kuqe, ka një shije të këndshme dhe të lezetshme. Mund ta përdorni për të bërë lloje të ndryshme ëmbëlsirash me fruta, për të bërë salcë apo...
53870034987
Prepare mouthwatering recipes with Koro Wine Vinegar. It is derived from red wine, has a savory and tangy taste. You can use it to make different types of desserts with fruits, make sauce or garnish salads. This excellent flavour enhancer will make your food extra delicious!You can also use Koro Wine Vinegar to marinate meats or vegetables. The acidity of this wine vinegar is lower than white vinegar.

Uthull vere Koro (4%) 700ML

from $3.00 from 4538718945355
Minerva Organike Greke EVOO 500ML

$15.99

Një kënaqësi e shëndetshme nga toka e pasur e Greqisë, Minerva Organic Greek EVOO përmban kolesterol të shëndetshëm i cili është thelbësor për zemrën. Recetat e bëra me fruta ulliri konsiderohen si pjata tradicionale në Greqi. Vaji ekstra...
53870034987
A delight from the rich soil of Greece, Minerva Organic Greek EVOO. Make recipes with this oil, it is considered the traditional dishes in Greece. Extra virgin olive oil derived from fresh and organic olives is also used to make delicious recipes, you can also drizzle on salads, pasta and seafood. Minerva Organic Greek EVOO order today!

Minerva Organike Greke EVOO 500ML

from $15.99 from 1072319791147
Zvijezda Suncokret Ulje (Vaj luledielli) 1LT

$9.99

Erëza perfekte për të përgatitur ajvarin e bërë vetë ose sallatat tuaja të preferuara. Zvijezda Suncokret Ulje është vaj luledielli i shëndetshëm, i përftuar nga farat më cilësore të lulediellit. Ka një shije të...
53870034987
A perfect condiment to prepare homemade ajvar or your favourite salads. Zvijezda Suncokret Ulje is healthy sunflower oil, derived from the best quality sunflower seeds. It has a sharp flavour and unique aroma that distinguish it from others. If you love to make fried dishes or baked recipes, it is a necessary item in your pantry. Order Zvijezda Suncokret Ulje and make heartwarming recipes for your guests.

Zvijezda Suncokret Ulje (Vaj luledielli) 1LT

from $9.99 from 1144353587243
Vaj ulliri ekstra i virgjër Usta Berati 1LT

$22.99

Një burim i pasur i polifenolit, vaji ekstra i virgjër i ullirit nga Berati e mban zemrën tuaj të shëndetshme duke parandaluar disa sëmundje të zemrës. Ai gjithashtu përmban disa vitamina dhe minerale dhe ruan peshën e ekuilibruar...
53870034987
A rich source of polyphenol, Extra Virgin Olive Oil From Berat keeps your heart healthy by preventing several heart diseases. It also contains several vitamins and minerals and maintains balanced body weight. You can make delicious vegetable salads and different recipes with Extra Virgin Olive Oil From Berat, which is made of the finest quality olives. Order today to make your diet healthy.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Usta Berati 1LT

from $22.99 from 1862832357419
Uthull Rrushi i Kuq Top 350ML

$2.99

Nëse po luftoni me rritjen e peshës, kjo uthull frutash është perfekte për dietën tuaj të re. Uthulla e rrushit të kuq Top rrjedh nga rrushi më cilësor. Ai rregullon sheqerin në gjak dhe nivelet e glukozës...
53870034987
If you are fighting with increasing weight, this fruity vinegar is perfect for your new diet. Top Red Grape Vinegar is derived from the best quality grapes. It regulates the blood sugar and glucose levels in your body. Extremely nutritious red grape vinegar is a rich source of antioxidants. It is 100% natural and prepared without any preservatives. Top Red Grape Vinegar is also good for your teeth and hair.

Uthull Rrushi i Kuq Top 350ML

from $2.99 from 1647959867435
MB vaj ulliri ekstra i virgjër me presion të ftohtë 1LT

$16.00

Një burim i pasur i polifenolit, vaji i ullirit ekstra i virgjër me presion të ftohtë e mban zemrën tuaj të shëndetshme duke parandaluar disa sëmundje të zemrës. Ai gjithashtu përmban disa vitamina dhe minerale dhe ruan peshën...
53870034987
A rich source of polyphenol, MB Extra Virgin Cold Pressed Olive Oil keeps your heart healthy by preventing several heart diseases. It also contains several vitamins and minerals and maintains balanced body weight. You can make delicious vegetable salads and different recipes with MB Extra Virgin Cold Pressed Olive Oil, which is made of the finest quality olives. Order today to make your diet healthy.

MB vaj ulliri ekstra i virgjër me presion ...

from $16.00 from 6073123307700
Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 1LT

$17.77

Për t'i bërë recetat tuaja të shëndetshme, porosisni tani vaj ulliri ekstra të virgjër Borshi. Ky vaj ulliri është bërë nga ullinj të freskët të cilësisë premium dhe një erëz perfekt për të përgatitur sallatë perimesh dhe receta...
53870034987
Extra Virgin Olive Oil Borshi 1LT To make your recipes healthy, order Extra Virgin Olive Oil Borshi right now. This olive oil is made of premium quality fresh olives and a perfect condiment to prepare vegetable salad and other mouthwatering recipes. Extra virgin olive oil contains vitamins and minerals, it protects your heart from diseases and maintains proper body weight. Extra Virgin Olive Oil Borshi is full of antioxidants.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 1LT

from $17.77 from 6127079882932
Vaj ulliri ekstra i virgjër Messinia 750ml

Sold Out

Hidhni këtë vaj ulliri ekstra të virgjër Messinia të freskët në sallatën ose makaronat tuaja të preferuara, ai do t'i bëjë recetat tuaja më të shijshme dhe më të shëndetshme! Ky vaj ulliri rrjedh nga ullinj të freskët...
53870034987
Pour this fresh Messinia Extra Virgin Olive Oil on your favourite salad or pasta, it will make your recipes tastier and healthier! This olive oil is derived from fresh and the finest quality olives. A wonderful source of vitamins, minerals and antioxidants. This rich extra virgin olive oil will protect you from heart diseases and it helps to keep balanced body weight. Order Messinia Extra Virgin Olive Oil today and make your meals delicious!

Vaj ulliri ekstra i virgjër Messinia 750ml

from $10.10 from 6769361092788
Vaj ulliri i virgjër Blato (Djevičansko Maslinovo Ulje) 1LT

$28.88

Ullinjtë më të mirë gjenden në kodrat e ishujve të Mesdheut. Moti dhe klima e kësaj zone janë absolutisht të favorshme për kultivimin e ullinjve të cilësisë së lartë. Këta ullinj janë burimi i vajit të ullirit...
53870034987
The best olives are found on the hillsides of the Mediterranean islands. The weather and the climate of this area are absolutely favourable for the cultivation of premium quality olives. These olives are the sources of virgin olive oil that makes the cuisines here delicious and tasty. You can use this virgin olive oil to make different kinds of vegetable salads.

Vaj ulliri i virgjër Blato (Djevičansko Ma...

from $28.88 from 7491608346866
Vaj ulliri ekstra i virgjër Marina (Ekstra Djevičansko Maslinovo Ulje) 750 ml

$28.88

I marrë nga ullinjtë e freskët, vaji i ullirit Marina Extra Virgin është një burim i shkëlqyer i polifenolit, antioksidantëve, mineraleve dhe vitaminave. Ai përmban yndyrë të shëndetshme, të cilat janë thelbësore për trupin e njeriut. Gjithashtu mbron...
53870034987
Derived from fresh olives, Marina Extra Virgin Olive Oil is an excellent source of polyphenol, antioxidants, minerals, and vitamins. It contains healthy fat, which is essential for the human body. It also protects your body from heart diseases and maintains a balanced body weight. You can prepare delicious salad and pasta with Marina Extra Virgin Olive Oil. Order today and make mouthwatering recipes.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Marina (Ekstra...

from $28.88 from 7491654942962
Vaj ulliri i virgjër Vela Luka (Maslinovo Ulje) 1LT

$35.99

Maslinovo Ulje rrjedh nga ullinjtë më cilësor dhe i rafinuar për të nxjerrë në pah aromën natyrale të tij. Përgatitni lloje të ndryshme sallatash ose bëni recetat tuaja të preferuara me këtë vaj ulliri të virgjër për...
53870034987
Maslinovo Ulje is derived from the best quality olives and refined to bring out the natural flavour of it. Prepare various kinds of salads or make your favourite recipes with this virgin olive oil to make your meals flavoursome. Vela Luka Virgin Olive Oil is an excellent storehouse of essential nutrients for the human body. It also contains antioxidants. Order it today and prepare mouthwatering recipes for your family.

Vaj ulliri i virgjër Vela Luka (Maslinovo ...

from $35.99 from 7491695116530
Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 3LT

$50.00

Për t'i bërë recetat tuaja të shëndetshme, porosisni tani vaj ulliri ekstra të virgjër Borshi. Ky vaj ulliri është bërë nga ullinj të freskët të cilësisë premium dhe një erëz perfekt për të përgatitur sallatë perimesh dhe...
53870034987
To make your recipes healthy, order Extra Virgin Olive Oil Borshi right now. This olive oil is made of premium quality fresh olives and a perfect condiment to prepare vegetable salad and other mouthwatering recipes. Extra virgin olive oil contains vitamins and minerals, it protects your heart from diseases and maintains proper body weight. Extra Virgin Olive Oil Borshi is full of antioxidants.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Borshi 3LT

from $50.00 from 7530497704178
Loading......