Kozmetikë/Pastrim

Kozmetikë/Pastrim

Përkëdhel veten me kozmetikë natyrale nga BalkanFresh

Trajtoni veten dhe mjedisin me kozmetikë natyrale nga BalkanFresh, të bëra me barishte dhe përbërës vendas. Përkëdhel veten me kujdes dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione bukurie natyrore.

Filtro
loader_img
Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

Sold Out

Aplikoni këtë krem ​​për lëkurën e ndjeshme të foshnjës tuaj. Ai mbron lëkurën e foshnjës tuaj nga acarimi, gjithashtu parandalon kontaktin me feçet dhe urinën. Pavloviceva Mast përmban oksid zinku, vazelinë dhe parafinë të lëngshme. Ky krem...
406717530354
Apply this skin cream to your baby’s sensitive skin. It protects your baby’s skin from irritation, it also prevents contact with faeces and urine. Pavloviceva Mast contains zinc oxide, vaseline and fluid paraffin. This clinically approved cream soothes your baby’s skin and acts as an anti-inflammatory. Order Pavloviceva Mast now and keep your baby healthy.

Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

from $13.99 from 1624927633451
Krem për fëmijë Becutan 50ml

Sold Out

Fëmija juaj ka lëkurë të ndjeshme, prandaj nuk duhet të bëni kompromis për t'u kujdesur për të. Një krem ​​thelbësor dhe i dobishëm për lëkurën e bebes tuaj. Kremi Becutan Baby është i aprovuar klinikisht nga dermatologët. Formulim...
406717530354
Your baby has sensitive skin, which is why you must not compromise to take care of it. An essential and useful cream for your baby’s skin. Becutan Baby Cream is clinically approved by dermatologists. Easily absorbing, special, mild formulation. It protects the skin of your baby for the longest time. This cream can be used several times on the skin and the pH value of it is regulated for sensitive skin. Order it today to give your baby happy and smooth skin!

Krem për fëmijë Becutan 50ml

from $6.55 from 1624914821163
Krem për fëmijë Becutan 100ml

Sold Out

Fëmija juaj ka lëkurë të ndjeshme, prandaj nuk duhet të bëni kompromis për t'u kujdesur për të. Një krem ​​thelbësor dhe i dobishëm për lëkurën e bebes tuaj. Kremi Becutan Baby është i aprovuar klinikisht nga dermatologët....
406717530354
Your baby has sensitive skin, which is why you must not compromise to take care of it. An essential and useful cream for your baby’s skin. Becutan Baby Cream is clinically approved by dermatologists. Easily absorbing, special, mild formulation. It protects the skin of your baby for the longest time. This cream can be used several times on the skin and the pH value of it is regulated for sensitive skin. Order it today to give your baby happy and smooth skin!

Krem për fëmijë Becutan 100ml

from $6.77 from 7882373202162
Krem i butë Nivea Baby Caring 200ML

$10.00

Mbroni lëkurën e ndjeshme të foshnjës tuaj me kremin e butë Nivea Baby Caring. Një krem ​​thelbësor dhe i dobishëm për lëkurën e bebes tuaj. Mbron lëkurën e foshnjës tuaj për një kohë më të gjatë. Ky...
406717530354
Protect your baby’s sensitive skin with Nivea Baby Baby Caring Soft Cream. An essential and useful cream for your baby’s skin. It protects the skin of your baby for the longest time. This cream can be used several times on the skin and the pH value of it is regulated for sensitive skin. This cream contains glycerin, stearyl alcohol, and water. Order it today to give your baby happy and smooth skin!

Krem i butë Nivea Baby Caring 200ML

from $10.00 from 6573558857908
Nivea Baby Pure and Sensitive Cream 150ML

Sold Out

Do not compromise with your baby’s sensitive skin. Use Nivea Baby Pure and Sensitive Cream and give your baby’s skin ultimate protection. This cream contains several essential compounds that keep baby skin healthy. Order Nivea Baby Pure and Sensitive...
406717530354
Do not compromise with your baby’s sensitive skin. Use Nivea Baby Pure and Sensitive Cream and give your baby’s skin ultimate protection. This cream contains several essential compounds that keep baby skin healthy. Order Nivea Baby Pure and Sensitive Cream now and use it on baby skin every day.

Nivea Baby Pure and Sensitive Cream 150ML

from $11.49 from 8038267977970
Nivea Baby My First Cream 150ML

$10.00

Mos bëni kompromis me lëkurën e ndjeshme të foshnjës tuaj. Përdorni Nivea Baby My First Cream dhe jepini lëkurës së foshnjës tuaj mbrojtjen maksimale. Ky krem ​​përmban disa përbërës thelbësorë që e mbajnë lëkurën e foshnjës të...
406717530354
Do not compromise with your baby’s sensitive skin. Use Nivea Baby My First Cream and give your baby’s skin ultimate protection. This cream contains several essential compounds that keep baby skin healthy. Stearyl alcohol, palmitic acid, calendula flower extract and water. Order Nivea Baby My First Cream now and use it on baby skin every day.

Nivea Baby My First Cream 150ML

from $10.00 from 6573556629684
Becutan Baby Bar Sapun 90GR

$2.22

E verifikuar klinikisht, e zhvilluar posaçërisht për t'u kujdesur intensivisht për flokët e foshnjës tuaj. Shampo për fëmijë Becutan përmban D-panthenol, gliceril oleat, ekstrakt të embrionit të grurit dhe ekstrakt aloe vera. Këta përbërës kombinohen për të...
406717530354
Becutan Baby Bar Sapun 90GR

Becutan Baby Bar Sapun 90GR

from $2.22 from 7898513211634
Becutan Baby Hair & Body Wash 2 në 1 200ML

$6.77

E verifikuar klinikisht, e zhvilluar posaçërisht për t'u kujdesur intensivisht për flokët e foshnjës tuaj. Shampo për fëmijë Becutan përmban D-panthenol, gliceril oleat, ekstrakt të embrionit të grurit dhe ekstrakt aloe vera. Këta përbërës kombinohen për të...
406717530354
Clinically verified, specially developed to take intensive care of your baby’s hair. Becutan Baby Shampoo contains D-panthenol, glyceryl oleate, wheat germ extract and aloe vera extract. These ingredients are combined in order to prepare a substance that takes better care of sensitive skin. This baby shampoo provides smooth and shiny hair after a bath, along with a beautiful mild fragrance.

Becutan Baby Hair & Body Wash 2 në 1 2...

from $6.77 from 7519429492978
Shampo për fëmijë Becutan 200ml

$6.77

E verifikuar klinikisht, e zhvilluar posaçërisht për t'u kujdesur intensivisht për flokët e foshnjës tuaj. Shampo për fëmijë Becutan përmban D-panthenol, gliceril oleat, ekstrakt të embrionit të grurit dhe ekstrakt aloe vera. Këta përbërës kombinohen për të përgatitur...
406717530354
Clinically verified, specially developed to take intensive care of your baby’s hair. Becutan Baby Shampoo contains D-panthenol, glyceryl oleate, wheat germ extract and aloe vera extract. These ingredients are combined in order to prepare a substance that takes better care of sensitive skin. This baby shampoo provides smooth and shiny hair after a bath, along with a beautiful mild fragrance.

Shampo për fëmijë Becutan 200ml

from $6.77 from 7519439094002
Shampo për fëmijë Becutan me Kamomil 200ml

$6.77

E verifikuar klinikisht, e zhvilluar posaçërisht për t'u kujdesur intensivisht për flokët e foshnjës tuaj. Shampo për fëmijë me kamomil Becutan përmban D-panthenol, gliceril oleat, ekstrakt të embrionit të grurit dhe ekstrakt aloe vera. Këta përbërës kombinohen për...
406717530354
Clinically verified, specially developed to take intensive care of your baby’s hair. Becutan Baby Shampoo With Chamomile contains D-panthenol, glyceryl oleate, wheat germ extract and aloe vera extract. These ingredients are combined in order to prepare a substance that takes better care of sensitive skin. This baby shampoo provides smooth and shiny hair after a bath, along with a beautiful mild fragrance.

Shampo për fëmijë Becutan me Kamomil 200ml

from $6.77 from 7854077083890
Shampo Dove Baby Rich Moisture 400ml

$7.77

E verifikuar klinikisht, e zhvilluar posaçërisht për t'u kujdesur intensivisht për flokët e foshnjës tuaj. Dove Baby Shampoo Rich Moisture është shampo e vetme që dëshironi të përdorni! Është për kujdesin e lëkurës së ndjeshme dhe delikate për...
406717530354
Clinically verified, specially developed to take intensive care of your baby’s hair. Dove Baby Shampoo Rich Moisture is the only shampoo you want to use! It is for sensitive skin care and gentle on baby. This baby shampoo provides smooth and shiny hair after a bath, along with a beautiful mild fragrance.

Shampo Dove Baby Rich Moisture 400ml

from $7.77 from 7895641686258
Peceta Becutan Fëmije me Kamomil

$4.44

Pecetat e rekomanduara dermatologjikisht për fëmijë me kamomil kujdesen më mirë për lëkurën e ndjeshme të foshnjave. Ai përmban ekstrakt kamomili dhe sasi zero alkooli, i cili mbron lëkurën e foshnjës nga acarimi dhe parandalon përhapjen e...
406717530354
These baby wipes with chamomile are perfect for your precious babies. It contains chamomile extract and is soft enough for your newborn skin. Order Becutan Baby Wipes With Chamomile right now and enjoy the softness of Becutan.

Peceta Becutan Fëmije me Kamomil

from $4.44 from 1624905318443
Loading......