Kroacia

Kroacia
Filtro
loader_img
Supë me petë pule Podravka 62 GR

Sold Out

Përgatitni këtë supë të shijshme para darkës tuaj dhe surprizoni mysafirët tuaj, Supa me petë Podravka përmban një shije mishi, një përzierje të veçantë erëzash, petë dhe perimesh. Duhen vetëm 5 minuta për të gatuar! Mund ta hani...
406358360306
Prepare this delicious soup before your dinner and surprise your guests, Podravka Chicken Noodle Soup contains a flavour of meat, a special blend of spices, noodles and vegetables. It just takes 5 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade chicken soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë me petë pule Podravka 62 GR

from $1.99 from 1026072379435
Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

Sold Out

Mbushni gojën me kremin e pasur me çokollatë dhe kënaqësinë krokante të orizit të thekur! Kjo çokollatë e shijshme me qumësht është një rostiçeri perfekte, kapeni sa herë të doni. Mund ta shijoni vetëm ose ta ndani me...
57646383147
Fill your mouth with the rich chocolate cream and crunchy pleasure of toasted rice! This delicious milk chocolate bar is a perfect snack, grab one whenever you like. You can enjoy it all alone or share it with your friends. Kras Dorina Rice Riza Chocolate is made of skimmed milk powder, cocoa, puffed rice and vanilla extract. Have it in your home or at work, this chocolate bar will satisfy your hunger anyway!

Çokollatë me oriz Kras Dorina (Riza) 220GR

from $5.00 from 1048473829419
Qese Vegeta Podravka 500GR

Sold Out

Nëse jeni duke kërkuar për një përmirësues shije, ndaloni së lëvizuri tani! Çanta Vegeta Podravka është përbërësi perfekt për recetat tuaja që keni kërkuar gjithmonë. Përgatitni ushqime të shijshme me mish ose perime, thjesht shtoni Vegetën gjatë...
406715138290
If you are searching for a flavour enhancer, stop scrolling now! Podravka Vegeta Bag is the perfect ingredient for your recipes that you have always searched for. Make delicious meals with meat or vegetables, just add Vegeta while cooking and experience the amazing taste in your food. Order Podravka Vegeta Bag today and make your meals yummier with this special blend of spices!

Qese Vegeta Podravka 500GR

from $9.99 from 1026000650283
Turshi Podravka Kopra 670GR

Sold Out

Një turshi e shijshme me shije të ëmbël dhe të thartë, i bën recetat tuaja më të shijshme. Turshitë e koprës Podravka janë burime të pasura me fibra dhe përmbajnë kalori të ulëta. Konsumojeni këtë turshi me...
406715138290
A savoury pickle that tastes sweet and sour, makes your recipes more flavourful. Podravka Dill Pickles are delicious. Have this pickle with a meat sandwich or try with Middle Eastern recipes. This yummy pickle will add flavours to every recipe. Also, have this wrapped in prosciutto and surprise your kids in their lunchbox. Order Podravka Dill Pickles now and enjoy with your close ones!

Turshi Podravka Kopra 670GR

from $6.67 from 1027253305387
Wafers Napolitanke Kras Hazelnut 330GR

Sold Out

Bëjeni veten më të lumtur me këto vafera të shijshme Kras lajthie Napolitanke. Është bërë nga miell gruri, pluhur kakao dhe lajthi, një kënaqësi ideale me një filxhan kafe të nxehtë. Mund ta konsumoni edhe me akullore ose...
53868691499
Make yourself extra happy with these delicious Kras Hazelnut Napolitanke Wafers. It is made of wheat flour, cocoa powder and hazelnuts, an ideal delight with a cup of hot coffee. You can also have it with ice cream or on its own. Add it to your kids’ lunch pack and surprise them. Kras Hazelnut Napolitanke Wafers will satisfy your hunger quickly. Order today and enjoy this package of sweetness!

Wafers Napolitanke Kras Hazelnut 330GR

from $4.44 from 1026742288427
Kras Chocolate Napolitanke Wafers 500GR

Sold Out

Një kënaqësi e mahnitshme për ju, vaferat me çokollatë të mbushura me çokollatë të pasur kremoze do t'ju bëjnë kënaqësi dy herë! Konsumojeni vetë ose me pijen tuaj të preferuar, këto vafera të shijshme nuk do t'ju...
53868691499
An amazing treat for you, chocolate wafers filled with rich creamy chocolate will make your pleasure twice! Have it on its own or with your favourite drink, these yummy wafers will never disappoint you. You can also use it to add extra sweetness to your preferred ice cream. Enjoy this delicious creamy Kras Chocolate Napolitanke with your friends or all alone. Once you have it, it will be a constant favourite of yours!

Kras Chocolate Napolitanke Wafers 500GR

from $8.88 from 1026744483883
Biskota Kras Petit Beurre 480GR

$5.55

Tani shijoni çajin tuaj me këto Biskota Kras Tea. Është bërë nga miell gruri, sheqer, gjalpë, mjaltë dhe ekstrakt vanilje. Kënaqësi krokante me kënaqësinë e ëmbëlsirës me një filxhan pijen tuaj të preferuar! Është një kombinim i biskotave dhe...
57646383147
Now enjoy your tea with these Kras Tea Biscuits. Crunchy delight with the pleasure of sweet treat with a cup of your favorite drink! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! A perfect snack for the evening and your kids will also love it. Order Kras Tea Biscuits right now to enjoy with your family.

Biskota Kras Petit Beurre 480GR

from $5.55 from 1079450992683
Supë me perime Podravka me petë me bollgur 58 GR

$2.22

Tani përgatisni një mëngjes të ngrohtë duke shtuar përbërësit tuaj të preferuar në supën me perime Podravka me dumplings bollgur. Kjo supë e shijshme është bërë nga niseshte misri, pluhur veze, ekstrakt mishi, perime të thata dhe...
406358360306
Now prepare a heartwarming breakfast adding your preferred ingredients to Podravka Vegetable Soup w/ Semolina Dumplings. This savoury soup is made of corn starch, egg powder, meat extract, dried vegetables and flavour enhancers. Your kids will love this soup for their evening delight, or you can have it before lunch or dinner. Try Podravka Vegetable Soup w/ Semolina Dumplings once and you cannot resist ordering it again!

Supë me perime Podravka me petë me bollgur...

from $2.22 from 1026089484331
Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

Sold Out

Tani shijoni çajin tuaj me këtë Biskota Domacica të mbuluar me çokollatë Kras. Përbëhet nga miell gruri, sheqer, gjalpë, lajthi dhe kakao. Vaferat krokante brenda dhe çokollata kremoze jashtë do t'ju ofrojnë një ëmbëlsi të mbingarkuar! Është një...
57646383147
Now enjoy your tea with this Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica. It is made of wheat flour, sugar, butter, hazelnut and cocoa. Crunchy wafers inside and creamy chocolate outside will offer you an overloaded sweetness! It is a combination of cookies and biscuits, a delightful snack for any sort of beverage! Order Kras Chocolate covered Tea Biscuits Domacica today to enjoy with your family.

Biskota Çaji Kras Domacica 300GR

from $5.00 from 1079474094123
Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

Sold Out

Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në...
406715138290
Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

from $10.29 from 1026002845739
Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

$6.67

Ofroni këtë kafe të shijshme frutash Kras Kiki Tutti Frutti për fëmijët tuaj dhe bëjini të lumtur. Këto karamele janë bërë nga lëng frutash natyral, pluhur frutash, shurup glukoze dhe shije natyrale. Çdo paketë përmban karamele me...
57646383147
Offer this yummy Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Toffee to your kids and make them happy. These toffees are made of natural fruit juice, fruit powder, glucose syrup and natural flavours. Each package contains candies of different flavours. An all-time favourite for any age group, Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Toffee makes everyone smile. You can make delicious desserts with it too. Hurry and order today!

Kras Kiki Tutti Frutti Fruit Kafe 400GR

from $6.67 from 1144299356203
Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

Sold Out

Një trajtim i përsosur me çajin tuaj të mëngjesit. Këto Biskota Kras Tea Rings Cajni Kolutici janë të shijshme dhe të shijshme. Biskota në formë unaze, të pjekura në temperaturën e duhur. Një ndeshje klasike për çaj....
57646383147
A perfect treat with your morning tea. These Kras Tea Rings Biscuits Cajni Kolutici are delicious and tasty. Ring-shaped biscuits, baked at the exact right temperature. A classic match for tea. You can also have these biscuits for your evening snacks, or anywhere at any time. Have it alone or share it with your friends, these biscuits will satisfy your hunger in a yummy way. Hurry and order soon!

Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

from $5.55 from 1026917072939
Loading......