Kroacia

Kroacia
Filtro
loader_img
Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

Sold Out

Një trajtim i përsosur me çajin tuaj të mëngjesit. Këto Biskota Kras Tea Rings Cajni Kolutici janë të shijshme dhe të shijshme. Biskota në formë unaze, të pjekura në temperaturën e duhur. Një ndeshje klasike për çaj....
406417244402
A perfect treat with your morning tea. These Kras Tea Rings Biscuits Cajni Kolutici are delicious and tasty. Ring-shaped biscuits, baked at the exact right temperature. A classic match for tea. You can also have these biscuits for your evening snacks, or anywhere at any time. Have it alone or share it with your friends, these biscuits will satisfy your hunger in a yummy way. Hurry and order soon!

Kras Tea Rings Biskota Cajni Kolutici 500GR

from $5.55 from 1026917072939
Supë Pranverë Podravka 60GR

$1.99

Një shije e nxehtë përmban lëndë ushqyese thelbësore, plot perime dhe është një recetë e shijshme për t'u konsumuar në çdo kohë! Supa e Pranverës Podravka është plot me karrota, presh, selino, hudhër, piper të kuq, qepë dhe...
406358360306
A hot delight contains essential nutrients, full of vegetables and is a yummy recipe to consume any time! Podravka Spring Soup is full of, carrot, leek, celeriac, garlic, red pepper, onions, and potato. A perfect soup for vegetarians. It takes only 10 minutes to prepare this delicious soup. A quick recipe and your kids will definitely love this warm treat on their breakfast table.

Supë Pranverë Podravka 60GR

from $1.99 from 1026100887595
Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

Sold Out

A e gjeni veten duke kërkuar vazhdimisht ushqime të shëndetshme me shije të mirë? Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic janë trajtimi i përsosur për nevojat tuaja të ushqimit. E bërë me...
57646383147
Looking for healthy snacks? Order Kras Vic Salted Pretzel Sticks today. It is made with the finest quality ingredients and a perfect treat with melted cheese or chocolate cream. You can also prepare mouthwatering recipes with these pretzel sticks. It has a sweet and salty taste. A wonderful delight for your evening snacks. Pack it in your kids’ lunch box and surprise them with crunchy happiness!

Shkopinj gjevrek të kripur Kras Vic 230 GR

from $2.22 from 1144287232043
Podravka Dolcela Puding Mix Vanilje 37GR

Sold Out

Provojeni një herë këtë puding të shijshëm me përzierje vanilje dhe nuk do t'i rezistoni kurrë ta porosisni më! Pudingu i përzierjes së vaniljes Podravka Dolcela mund të përgatitet shpejt. Kjo recetë e shijshme do të shkrihet...
53348565035
Podravka Dolcela Vanilla Mix Pudding 37GR - BalkanFresh

Podravka Dolcela Puding Mix Vanilje 37GR

from $1.75 from 1254893289515
Podravka Lino Chocolino 200GR

Sold Out

Një vakt ushqyes për fëmijët tuaj, Podravka Lino Chocolino është një burim i shkëlqyer i vitaminës B1, B2, B6, C dhe E. Jo vetëm që këto thekon gruri janë të shëndetshëm, por kanë shije të shijshme kur shërbehen...
53869314091
A nutritious meal for your kids, Podravka Lino Chocolino is an excellent source of vitamin B1, B2, B6, C and E. Not only these wheat flakes are healthy but it tastes delicious when served with milk. Lino Chocolino contains a fair amount of starch, chocolate powder and sugar. Yummy breakfast that consists of essential nutrients for your children’s development. Order Podravka Lino Chocolino today and prepare a tasty meal for your kids.

Podravka Lino Chocolino 200GR

from $6.49 from 1225990275115
Karolina Jadro Wafer 430GR

$6.00

Po gjeni ushqime për dëshirat tuaja të mbrëmjes? Porositni Karolina Jadro Wafer tani dhe përjetoni ëmbëlsinë e saj të shijshme! Jadro është një produkt me cilësi premium dhe do të kënaqë urinë tuaj menjëherë. Jashtë krokante, brenda...
406417244402
Finding snacks for your evening cravings? Order Karolina Jadro Wafer right now and experience its delicious sweetness! Jadro is a premium quality product and it will satisfy your hunger instantly. Crunchy outside, milk and cocoa filling inside, in every bite, there will be a burst of chocolate inside your mouth. You can have these yummy wafers anytime, anywhere. Try Karolina Jadro Wafer once and it will be a constant in your pantry!

Karolina Jadro Wafer 430GR

from $6.00 from 1026779316267
Zvecevo Mikado 300GR

$8.00

Përjetoni shijen e kësaj kënaqësie kroate vetëm, ose me të afërmit tuaj. Kjo çokollatë qumështi e shkrirë në gojë është një burim i pasur i karbohidrateve, mineraleve, vitaminave dhe proteinave. Është bërë nga përbërësit e papërpunuar më cilësor...
406417244402
Experience the taste of this Croatian delight alone, or with your close ones. This melt-in-mouth milk chocolate is a rich source of carbohydrates, minerals, vitamins and proteins. It is made of the finest quality raw ingredients like milk and chocolate. You can have it whenever you feel hungry. An all-time favourite for any age group. You can also prepare yummy desserts with Svecevo Mikado.

Zvecevo Mikado 300GR

from $8.00 from 1027147890731
Qese Vegjeta Podravka 1KG

Sold Out

Tani e tutje, vaktet tuaja do të jenë më të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja. Bëni gatime të shijshme me mish derri, viçi ose pule, thjesht spërkatni këtë ofertë të Podravka gjatë gatimit dhe...
406715138290
From now on, your meals will be more delicious just by adding Podravka Vegeta to your recipes. Make delicious dishes with pork, beef or chicken, just sprinkle this offering of Podravka while cooking and your recipe will be flavoursome! Also, you can add Vegeta to soups, stew or pasta recipes. Podravka Vegeta Bag is made of a signature blend of spices that will let you experience a magical taste!

Qese Vegjeta Podravka 1KG

from $16.99 from 1048485756971
Cekin Kokosja Pasteta 97GR

Sold Out

Përhapja e shijshme e pulës, hajeni me bukë të thekur, ose mbi kriker në formën e një meze. Artikull jashtëzakonisht i shijshëm, i përsosur për mëngjesin, drekën ose darkën tuaj. Edhe fëmijët tuaj do ta pëlqejnë këtë....
406715138290
Yummy chicken spread, have it with bread toast, or on crackers in the form of an appetizer. Extremely delicious item, perfect for your breakfast, lunch, or dinner. Your kids will love this too. You can also make different recipes with this mouthwatering chicken spread. Cekin Kokosja Pasteta is made of high-quality chicken and soy milk. Order this today to enjoy with your family.

Cekin Kokosja Pasteta 97GR

from $3.00 from 1026865856555
Puding me çokollatë Podravka Dolcela 45GR

$1.75

Jeni duke kërkuar për një recetë të menjëhershme për të bërë ëmbëlsira të shijshme? Provoni Podravka Dolcela Chocolate Mix Puding, përgatitet lehtë, mjafton të përzihet me përbërësit dhe pjata e ëmbël është gati për t'u servirur! Mund t'i...
53348565035
Podravka Dolcela Chocolate Mix Pudding 45GR - BalkanFresh

Puding me çokollatë Podravka Dolcela 45GR

from $1.75 from 1254889652267
Karolina Oblatne Tort (Fleta vaferi) 150 GR

Sold Out

Porositni këtë kënaqësi kroate për të përgatitur receta të shijshme ëmbëlsirash që do të mahnitin mysafirët tuaj! Oblatne Tort është bërë nga miell gruri, niseshte misri, vaj vegjetal dhe kripë. Çdo paketë përmban 5 fletë. Ju mund të...
53868691499
Order this Croatian delight to prepare delicious dessert recipes that will amaze your guests! Oblatne Tort is made of wheat flour, corn starch, vegetable oil and salt. Every package contains 5 sheets. You can make crispy and yummy wafer cakes by filling these sheets with suitable and your favourite ingredients. Oblatne Tort contains peanuts and hazelnuts. Order it today and explore your culinary skills.

Karolina Oblatne Tort (Fleta vaferi) 150 GR

from $3.33 from 1026767814699
Çokollatë Kras Bajadera 300gr

$13.00

Nëse e gjeni lumturinë te çokollata, kjo është më e mira dhe më e bukura që keni ëndërruar ndonjëherë! Çokollata Kras Bajadera ka shije të ëmbël dhe të shijshme, e preferuar për të gjitha grupmoshat. Trajtojeni veten me të...
406417244402
If you find happiness in chocolate, this is the best and finest one you have ever dreamed of! Kras Bajadera Chocolate tastes sweet and delicious, a favorite for all age groups. Treat yourself with it whenever hunger bites! You can also make yummy desserts with it. Kras Bajadera Chocolate is full of calories. Hurry and order soon to enjoy it with your friends or alone!

Çokollatë Kras Bajadera 300gr

from $13.00 from 1636837359659
Loading......