Produktet e qumështit

Produktet e qumështit

Të gjithë i duam produktet e qumështit, pika. Ballkani është i njohur për shijet e tij të qumështit dhe nëse keni provuar ndonjëherë djathin grek, djathin turk ose djathin bullgar, e dini se për çfarë po flasim.

Në fakt, nëse zgjidhni ndonjë lloj djathi evropian, nuk mund të gaboni. Problemi i vetëm është, ndonjëherë, që të marrësh në dorë këto produkte autentike mund të jetë e vështirë.

Sikur të mund të porosisje djathin online, apo jo? Epo, ju mund të blini djathë në internet në faqen tonë të internetit me lehtësi. Për më tepër, ju gjithashtu mund të jeni të sigurt se çdo produkt qumështi që blini në platformën tonë do të jetë i freskët dhe i shijshëm.

Po djathë të këndshëm serb apo kroat? Dyqani ynë online i djathit i ka të gjitha me disa nga delikatesat më të mira të qumështit nga Ballkani.

Klikoni mbi produktin tonë, shtoni në shportën tuaj dhe shikoni vetë!

Filtro
loader_img
Al Haloub Cow Pure Ghee, Oil Ghee 1,6 kg

$39.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Gjalpi i pastër Al Haloub Cow, vaj ghee...
405293957362
Al Haloub Cow pure butter, oil ghee has become a favorite in culinary circles. Its wonderful flavor goes well in all your sweet recipes such as baklava. Its pure butter taste is great for entrees, stews and pretty much any dish that asks for butter! Order today before we run out.

Al Haloub Cow Pure Ghee, Oil Ghee 1,6 kg

from $39.99 from 7870427594994
Djath feta organik Attica 300gr

$11.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një shije e shijshme nga Greqia, Djathi...
405293957362
A delicious flavor from Greece, Attica Organic Feta Cheese is made from premium quality milk of Greek goat and sheep. It has a firm texture and is medium-hard. You can have it alone or enjoy it with your friends. It is a combination of sweet and tangy flavors with a rich fragrance. So, order this mouthwatering feta cheese right now and prepare yummy foods for your family.

Djath feta organik Attica 300gr

from $11.99 from 6713102598324
Djath i bardhë i lopës ballkan kremoz bullgar 800gr

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë i...
405293957362
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Balkan Creamery Bulgarian White Cow Cheese has a slightly tangy flavor. You can make delicious cuisine with it, like Menemen or Meze platters. It is a wonderful source of protein, calcium and probiotics. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Djath i bardhë i lopës ballkan kremoz bull...

from $24.44 from 7847286309106
Spread djathi Belje ABC 100gr

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Spread djathi më i mirë që keni menduar ndonjëherë,...
405293957362
The best cheese spread that you have ever thought of, Belje ABC Cheese Spread is made of cream, milk and a bit of sea salt. You can have your favorite snack dipping into this delicious creamy cheese. It is a perfect spread on bread, crusty toast or sandwiches. If you have a passion for making pasta, add it to get yummier flavors from your recipes. So, don’t wait. Order it today and make your meals more flavorful!

Spread djathi Belje ABC 100gr

from $2.49 from 1026722889771
Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

Sold Out

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathi i bardhë kremoz dhe...
405293957362
Creamy, tangy white cheese Kajmak is popular among the Balkans and the Bosnians. Delicious cheese spread, made with whey, butter and milk from cow or sheep. You can spread it on bread or use it to make yummy recipes of meat. You can also make different recipes of pasta using Black Bull Cheese Spread as a condiment. Order this tasty Black Bull Cheese Spread (Kajmak) today and make your meals tastier!

Spread djathi i demit të zi (Kajmak) 1LB- ...

from $11.11 from 1144340217899
Bulgara White Cheese 60% 800GR

$15.99

**NY, NJ, CT, MA UPS GROUND DELIVERY ONLY** All Other States PLEASE CHOOSE EXPEDITED SHIPPING. WE WILL NOT BE RESPONSIBLE FOR SPOILED PRODUCTS** Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from...
405293957362
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Bulgara White Cheese  has a slightly tangy flavor. You can make delicious cuisine with it, like Menemen or Meze platters. It is wonderful served on its own. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Bulgara White Cheese 60% 800GR

from $15.99 from 8040457896178
Dairyland Djath Borek (Blu) 1KG

$25.55

NY , NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë...
417745109234
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Dairyland Borek Cheese has a slightly tangy flavor. You can make delicious cuisines with it, like Menemen or Meze platters. It is a wonderful source of protein, calcium and probiotics. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Dairyland Djath Borek (Blu) 1KG

from $25.55 from 7827775193330
Dairyland Ciftlink Djathë Piknik (i kuq) 1KG

$26.77

NY , NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë...
417745109234
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Dairyland Ciftlink Piknik Cheese has a slightly tangy flavour. You can make delicious cuisines with it, like Menemen or Meze platters. It is a wonderful source of protein, calcium and probiotics. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Dairyland Ciftlink Djathë Piknik (i kuq) 1KG

from $26.77 from 1026104066091
Dairyland Sutdiyari Djath dhie 1Kg

$26.77

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një komponent i përsosur për mëngjesin tuaj turk, Djathi...
417745109234
A perfect component for your Turkish breakfast, Dairyland Sutdiyari Goat Cheese is derived from pure milk and brined. You can have this sweet and tangy flavored, creamy white cheese with flatbread or make different classic Turkish recipes with it. Dairyland Sutdiyari Goat Cheese Order it today and make your meals yummier!

Dairyland Sutdiyari Djath dhie 1Kg

from $26.77 from 1225933127723
Dairyland Djathë Yumusak (E gjelbër) 1 kg

$25.55

NY , NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Djathë i butë, i bardhë...
417745109234
Soft, white cheese derived from pure milk of cow, a classic delight from the kitchens of Turkey. Dairyland Yumusak Cheese has a slightly tangy flavor. You can make delicious cuisines with it, like Menemen or Meze platters. It is a wonderful source of protein, calcium and probiotics. You can have this yummy cheese with bread and roasted vegetables. An essential ingredient to pasta recipes.

Dairyland Djathë Yumusak (E gjelbër) 1 kg

from $25.55 from 7827777421554
Djath feta origjinal Epiros 1KG

Sold Out

Zbukuroni sallatën ose përgatitni receta të shijshme me këtë Djath Feta Origjinal Epiros 100% të freskët. Djathi rrjedh nga qumështi i freskët i deleve ose dhive. Ka një aromë të këndshme dhe aromë të mprehtë. Ju mund ta prisni...
405293957362
Garnish salad or prepare delicious recipes with this 100% fresh Epiros Original Feta Cheese. The cheese is derived from the fresh milk of sheep or goats. It has a mouthwatering aroma and tangy flavor. You can slice this cheese or grate on your favorite recipes today before we run out!

Djath feta origjinal Epiros 1KG

from $28.88 from 7829029290226
Djath lope Erzeni 900GR

$22.22

** MUND TË POROSISËNI NË SHTETE TË TJERA POR JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Zbukuroni sallatën ose përgatitni receta të shijshme me këtë djathë të butë, 100% të...
405293957362
Garnish salad or prepare delicious recipes with this soft, 100% fresh Erzeni Cow Cheese. The cheese is derived from the fresh milk of cows. It has a mouthwatering aroma and tangy flavor. You can slice this cheese or grate on your favorite recipes. Fermented feta cheese is good for your health too, as it contains probiotics, calcium, and potassium.

Djath lope Erzeni 900GR

from $22.22 from 7798836658418
Loading......