Now, make your breakfast yummier with this delicious soft cheese spread. Spread it in your crusty toast or have it with sandwiches. This sweet and little tangy flavoured cheese spread will make your days tastier than ever. You can also use this BalkanFarms Soft Cheese Spread to add different flavours to your pasta recipes. Hurry up, and order this creamy cheese spread soon and your kids will love it too!

BalkanFarms Soft Cheese Spread (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi**

$12.22

BalkanFarms Soft Cheese Spread (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi** BalkanFarms Soft Cheese Spread (Kajmak) 1LB- **NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi** becomes available.


** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Tani, bëjeni mëngjesin tuaj më të shijshëm me këtë krem ​​të shijshëm djathi të butë. Përhapeni atë në tostin tuaj me kore ose hani me sanduiçe. Ky krem ​​djathi me shije të ëmbël dhe pak të shijshëm do t'i bëjë ditët tuaja më të shijshme se kurrë. Ju gjithashtu mund të përdorni këtë Spread djathi të butë BalkanFarms për të shtuar shije të ndryshme në recetat tuaja të makaronave. Nxitoni dhe porosisni së shpejti këtë krem ​​djathi kremoz dhe do ta pëlqejnë edhe fëmijët tuaj! ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Pesha: 1 lb Djathë kremoz dhe i butë E përkryer për mëngjesQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Djathë Ajka Ricotta (Gjize) 700GR (VETËM NY, NJ, CT, MA)

Sold Out

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Për t'i bërë makaronat tuaja...
405293957362
To make your pasta tastier, try this delicious ricotta cheese. This soft, creamy, white and sweet cheese is made of whey and milk, with coagulating proteins that remain after the casein. This yummy component for Italian cuisines can be used to cook cheesecake and cannoli too. So, don't wait! Order Ajka Ricotta Cheese today and enjoy your desserts with friends and family.

Djathë Ajka Ricotta (Gjize) 700GR (VETËM N...

from $11.11 from 7490350711026
Speca të butë Ajka të mbushura me salcë kosi 720 GR

$11.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Nga mëngjesi deri në mbrëmje,...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca të butë Ajka të mbushura me salcë ko...

from $11.11 from 4665117507659
Speca të buta Ajka të mbushura me salcë kosi 2 kg ** VETËM DËRGIM NË NJOR**

$33.33

Nga mëngjesi deri në mbrëmje, zhytni ushqimet tuaja të preferuara në këtë krem ​​të shijshëm kosi. Ky krem ​​100% natyral i qumështit është i mbushur me speca që do t'i bëjnë ushqimet tuaja më të shijshme. Konsumojeni vetëm ose...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca të buta Ajka të mbushura me salcë ko...

from $33.33 from 7860028735730
Speca pikante Ajka të mbushura të mbushura me salcë kosi 720GR

$11.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Nga mëngjesi deri në mbrëmje,...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca pikante Ajka të mbushura të mbushura...

from $11.11 from 7519443157234
Al Haloub Cow Pure Ghee, Oil Ghee 1,6 kg

$39.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Gjalpi i pastër Al Haloub Cow, vaj ghee...
405293957362
Al Haloub Cow pure butter, oil ghee has become a favorite in culinary circles. Its wonderful flavor goes well in all your sweet recipes such as baklava. Its pure butter taste is great for entrees, stews and pretty much any dish that asks for butter! Order today before we run out.

Al Haloub Cow Pure Ghee, Oil Ghee 1,6 kg

from $39.99 from 7870427594994
Djath feta organik Attica 300gr

$11.99

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një shije e shijshme nga Greqia, Djathi...
405293957362
A delicious flavor from Greece, Attica Organic Feta Cheese is made from premium quality milk of Greek goat and sheep. It has a firm texture and is medium-hard. You can have it alone or enjoy it with your friends. It is a combination of sweet and tangy flavors with a rich fragrance. So, order this mouthwatering feta cheese right now and prepare yummy foods for your family.

Djath feta organik Attica 300gr

from $11.99 from 6713102598324