Fruta të thata/Arra të ndryshme

Fruta të thata/Arra të ndryshme

Merrni ushqime të shëndetshme dhe të shijshme me frutat dhe arrat e thata të BalkanFresh

Qëndroni të shëndetshëm dhe të kënaqur me frutat e thata dhe arrat e ndryshme të BalkanFresh, të bëra me përbërësit më të mirë. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë mundësi ushqimi

Filtro
loader_img
Sunny Fruit Organic Smyrna Fiq të thatë në diell 2.5LB

$19.99

Shijoni këto burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit në çdo kohë, kudo. Fiku i thatë i thatë i diellit Smyrna Organic Fruit Sunny Fruit përmban lëndë ushqyese jetike që janë thelbësore për trupin e njeriut dhe...
417745109234
Enjoy these excellent sources of potassium and calcium anytime, anywhere. Sunny Fruit Organic Smyrna Sun Dried Figs contains vital nutrients that are essential for the human body and they also help to gain weight. You can have these naturally dried figs as your evening snacks. Figs protect your health from osteoporosis and increase the strength of bones. They are rich sources of antioxidants. Order Sunny Fruit Organic Smyrna Sun Dried Figs today and live a healthy life.

Sunny Fruit Organic Smyrna Fiq të thatë në...

from $19.99 from 4672295338059
Sunny Fruit Organic Dreed the Sun Hurma Deglet Nour 2,8LB

Sold Out

Shijoni këto burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit në çdo kohë, kudo. Sunny Fruit Organic Dried Hurma përmban lëndë ushqyese jetike që janë thelbësore për trupin e njeriut dhe ato gjithashtu ndihmojnë në shtimin e peshës....
417745109234
Enjoy these excellent sources of potassium and calcium anytime, anywhere. Sunny Fruit Organic Sun Dried Dates contains vital nutrients that are essential for the human body and they also help to gain weight. You can have these naturally dried dates as your evening snacks. Figs protect your health from osteoporosis and increase the strength of bones. They are rich sources of antioxidants. Order Sunny Fruit Organic Sun Dried Dates today and live a healthy life.

Sunny Fruit Organic Dreed the Sun Hurma De...

from $16.99 from 7607581966578
Fiq të thatë Krinos Smyrna 340GR

Sold Out

Këta fiq të shijshëm janë burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit. Këto lëndë ushqyese janë thelbësore për trupin e njeriut dhe gjithashtu ndihmojnë në shtimin e peshës. Ju mund t'i keni këto fiq të thatë natyralisht si...
57646383147
These delicious figs are excellent for your next gathering. Put they out for your family and watch them all disappear. You can have these dried figs as your lunch or evening snacks. Figs are delicious and a snack everyone can enjoy. Order Krinos Smyrna Dried Figs  today and give it a permanent place in your pantry.

Fiq të thatë Krinos Smyrna 340GR

from $7.99 from 6698037543092
Fiq të thatë Mura 400GR

$6.99

Këta fiq të shijshëm janë burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit. Këto lëndë ushqyese janë thelbësore për trupin e njeriut dhe gjithashtu ndihmojnë në shtimin e peshës. Ju mund t'i keni këto fiq të thatë natyralisht...
57646383147
These delicious figs are excellent for your next gathering. Put they out for your family and watch them all disappear. You can have these dried figs as your lunch or evening snacks. Figs are delicious and a snack everyone can enjoy. Order Murka Dried Figs today and give it a permanent place in your pantry.

Fiq të thatë Mura 400GR

from $6.99 from 7625712730354
Kumbulla të thata Regina Premium 340GR

$10.49

Shijoni këto burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit në çdo kohë, kudo. Kumbullat e thata të thata Regina përmbajnë lëndë ushqyese jetike që janë thelbësore për trupin e njeriut. Ju mund t'i keni këto kumbulla të...
57646383147
Enjoy these excellent sources of potassium and calcium anytime, anywhere. Regina Pitted Prunes contains vital nutrients that are essential for the human body.. You can have these naturally dried prunes as your evening snacks. They are rich sources of antioxidants. Order Regina Pitted Prunes today and live a healthy life.

Kumbulla të thata Regina Premium 340GR

from $10.49 from 7625721643250
Fruta të përziera të thata Regina 340 GR

$11.99

Shijoni këto burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit në çdo kohë, kudo. Fruta e përzier Regina përmban lëndë ushqyese jetike që janë thelbësore për trupin e njeriut. Këto fruta të përziera mund t'i keni si ushqime...
57646383147
Enjoy these excellent sources of potassium and calcium anytime, anywhere. Regina Mixed Fruit contains vital nutrients that are essential for the human body. You can have these mixed fruits as your evening snacks. They are rich sources of antioxidants. Order Regina Dried Mixed Fruit  today and live a healthy life.

Fruta të përziera të thata Regina 340 GR

from $11.99 from 7806569349362
Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

$15.99

Në kërkim të ushqimeve? Arrat e përziera Extra Al Amira janë përshtatja perfekte për dëshirat tuaja! Kjo paketë me arra të shijshme jo vetëm që do t'ju lehtësojë urinë, por do të kujdeset edhe për shëndetin tuaj....
57646383147
In search of snacks? Al Amira Extra Mixed Nuts are the perfect match for your cravings! This package of delicious nuts will become your favorite on-the-go snack. Al Amira Extra Mixed Nuts are perfect for any occasion and party. Make sure you remember to share with your family!

Arra të përziera Extra Al Amira 450 GR

from $15.99 from 7806564532466
Gështenja të freskëta italiane 2LB (qese)

Sold Out

Jashtëzakonisht ushqyese dhe të shëndetshme, këto gështenja të freskëta italiane kanë disa lëndë ushqyese që do të mbrojnë shëndetin tuaj nga çështje të ndryshme. Marrja e përditshme do të zvogëlojë shanset për probleme kardiovaskulare. Një burim i pasur...
57646383147
Extremely nutritious and healthy, these Fresh Italian Chestnuts have several nutrients that will protect your health from different issues. Everyday intake will reduce the chances of cardiovascular issues. A rich source of ellagic acid and gallic acid, vital antioxidants. You can have these chestnuts cooked too, an excellent source of fibre. Fresh Italian Chestnuts control the level of blood sugar too.

Gështenja të freskëta italiane 2LB (qese)

from $30.00 from 6101668102324
Fëstëk i importuar me lëvozhgë të lirshme (Greqi) 1LB

$16.99

Bëni receta të shijshme duke shtuar këto fëstëkë dhe befasoni mysafirët tuaj! Fëstëku është një burim i madh antioksidantësh dhe përmban disa lëndë ushqyese thelbësore. Ndihmon në humbjen e peshës dhe kontrollon diabetin. Fistikët e importuar me lëvozhgë...
417745109234
Make delicious recipes by adding these pistachios and surprise your guests! Pistachio is a great snack too! These pistacios with make a great addition to your evening snack. Hurry and order Imported Pistachio Shelled Loose soon!

Fëstëk i importuar me lëvozhgë të lirshme ...

from $16.99 from 6769414111412
Krinos Kalamata Fiq kurorë 400GR

$7.99

Këta fiq të shijshëm janë burime të shkëlqyera të kaliumit dhe kalciumit. Këto lëndë ushqyese janë thelbësore për trupin e njeriut dhe gjithashtu ndihmojnë në shtimin e peshës. Ju mund t'i keni këto fiq të thatë natyralisht...
57646383147
These delicious figs are excellent for your next gathering. Put they out for your family and watch them all disappear. You can have these dried figs as your lunch or evening snacks. Figs are delicious and a snack everyone can enjoy. Order Krinos Kalamata Crown Figs today and give it a permanent place in your pantry.

Krinos Kalamata Fiq kurorë 400GR

from $7.99 from 7850215309554
Loading......