Të gjitha mishrat

Të gjitha mishrat
Filtro
loader_img
Sale Pate pule Argeta 95gr
Pate pule Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Lloji i pulës Argeta ka përhapur një eksperiencë të shijshme që nga viti 1967. Kjo përhapje e shijshme e pulës është bërë nga mish pule, qumësht, proteina soje cilësore dhe e kalitur me një përzierje të veçantë erëzash,...
406715138290
Argeta chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is the perfect staple in your pantry. From morning to evening, you can have this yummy chicken pate for a different course of meals. Especially for your busy schedule.

Pate pule Argeta 95gr

from $3.50 from 1025904476203
Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës (Bosanski Sudzuk) 1 LB

$23.00

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI DËRGIM TË SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një recetë e...
405293957362
A delicious juicy recipe from the land of Bosnia. Bosanski Sudzuk is made of the finest quality beef meat, cured and dried with a special blend of spices on the layer of sudzuk.  Our Bosanski Sudzuk is a delightful. You can serve smoked beef sausage as a snack, with cheese, in a sandwich, or as part of a meal. Order this yummy smoked beef sausage today and prepare mouthwatering recipes with it.

Suxhuk viçi i tymosur i vëllait dhe motrës...

from $23.00 from 1027272114219
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 3LB

$66.70

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** A e keni provuar ndonjëherë...
405293957362
Have you ever tried this mouthwatering, juicy smoked beef? If you haven't already, order this delicious recipe from the kitchens of Bosnia, Croatia and Serbia. A wonderful source of proteins, made with the best quality beef and hickory smoked with a blend of spices, will make your day tastier than ever. Enjoy it by making different recipes with it and don't forget to share! A perfect treat for any occasion.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $66.70 from 1027270180907
Brother & Sister Pileci Parizer Chicken Bologna 1LB

$10.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një sallam i shijshëm, pulë e gatuar...
405293957362
A yummy salami, cooked juicy chicken, best served with a sandwich. Chicken bologna is also known as pileci parizer, delicious, made of premium quality chicken meat. You can have it at any time of the day, easy on-the-go meal, especially useful for those who have a busy lifestyle. This savoury chicken bologna is a great source of proteins. Don’t forget to share it. Order Brother & Sister Chicken Bologna (Pileci Parizer) and make your meals tastier!

Brother & Sister Pileci Parizer Chicke...

from $10.00 from 1027268476971
Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Suxhuk Shqip) 1.4LB

$31.11

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Salcicet me lëng dhe të tymosur të viçit janë...
405293957362
Juicy and smoked beef sausages are made of premium-quality beef and seasoned with a pinch of blended spices. It is an Albanian recipe that makes these sausages savoury and delicious. A high resource of protein, Brother & Sister Albanian Beef Sausage can be used to cook different recipes. You can have the dishes made of these sausages at any time of the day. So try this with family and friends and order it again to enjoy more.

Suxhuk viçi shqip Brother & Sister (Su...

from $31.11 from 1872518217771
Mish viçi i tymosur Brother & Sister (Suho Meso) 4,6 LB

$102.22

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim i shkëlqyer i proteinave, kjo recetë e...
405293957362
An excellent source of proteins, this delicious recipe from the kitchens of Bosnia, Croatia and Serbia is made of premium quality beef, seasoned with a special blend of spices and hickory smoked. Try this mouthwatering beef with stew or prepare your favourite recipes with it. A perfect delight for any occasion. Order this yummy smoked beef today and enjoy with your family.

Mish viçi i tymosur Brother & Sister (...

from $102.22 from 1689043501099
Sale Spread pule pikante Argeta 95gr
Spread pule pikante Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Llak i shijshëm i pulës, i bërë nga mish pule cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje erëzash. Pa konservues dhe përmirësues të shijes. Mund ta keni si meze ose për drekën tuaj, duke e...
406715138290
Delicious chicken spread, made of premium quality chicken meat, milk, soy protein, and seasoned with a blend of spices. Without preservatives and flavour enhancers. You can have this as an appetizer or for your lunch, spreading on bread, toast or sandwiches. Mouthwatering Argeta chicken pate is more useful when you have a busy lifestyle. To enjoy with your family, order this yummy spicy chicken spread now and experience the taste!

Spread pule pikante Argeta 95gr

from $3.50 from 1025916272683
Vëllai dhe Motra Goveda 2.5LB

$57.57

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Goveda është mish dhie i kripur dhe i tymosur,...
405293957362
Goveda is salted and smoked, premium-quality goat meat. You can have it with cheese and sandwiches, also make mouthwatering recipes with it. An excellent source of protein and fibre. Have it for your heavy breakfast or for lunch, delicious food for any occasion. Don’t forget to share this juicy meat with your close ones. Order Brother & Sister Goveda soon and enjoy a savoury meal.

Vëllai dhe Motra Goveda 2.5LB

from $57.57 from 1027277586475
Podravka Goulash Viçi 300GR

$8.88

Një vakt i lehtë, nëse nuk keni kohë për të përgatitur mëngjesin ose drekën, provoni Podravka Mish Goulash. Mund të gatuhet më shpejt, përmban lëndë ushqyese thelbësore si proteina dhe fibra. Kjo recetë e shijshme e mishit të...
406358360306
An easy meal, if you do not have time to prepare your breakfast or lunch, try Podravka Beef Goulash. It can be cooked faster, contains essential nutrients like proteins and fibre. This delicious beef recipe is perfect on its own or you can add your favourite ingredients to give it a different shape. Podravka Beef Goulash is made of solid pieces of beef in a spicy sauce. Order today and make a place for it in your pantry.

Podravka Goulash Viçi 300GR

from $8.88 from 1026861531179
Cekin Kokosja Pasteta 97GR

Sold Out

Përhapja e shijshme e pulës, hajeni me bukë të thekur, ose mbi kriker në formën e një meze. Artikull jashtëzakonisht i shijshëm, i përsosur për mëngjesin, drekën ose darkën tuaj. Edhe fëmijët tuaj do ta pëlqejnë këtë....
406715138290
Yummy chicken spread, have it with bread toast, or on crackers in the form of an appetizer. Extremely delicious item, perfect for your breakfast, lunch, or dinner. Your kids will love this too. You can also make different recipes with this mouthwatering chicken spread. Cekin Kokosja Pasteta is made of high-quality chicken and soy milk. Order this today to enjoy with your family.

Cekin Kokosja Pasteta 97GR

from $3.00 from 1026865856555
Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) 1.8LB për vëllanë dhe motrën

$39.99

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Një burim...
405293957362
An excellent source of proteins, a delight from the land of Serbia, Bosnia and Croatia, Brother & Sister Halal Smoked Beef is made of high-quality cured and dried, hickory-smoked beef with a special blend of spices. You can have this juicy beef with sandwich and cheese, also make various dishes with your favourite ingredients. Order this Brother & Sister Halal Smoked Beef now and enjoy different recipes with your family.

Mish viçi i tymosur Halal (Suho Meso) 1.8L...

from $39.99 from 4387133784139
Pate pule Podravka 95GR

$3.99

Pule me cilësi premium, e kalitur me një përzierje pikante, kjo pate pule e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për tostet ose sanduiçet tuaja. Ky krem ​​i konservuar i pulës është më i dobishëm kur...
406715138290
Premium quality chicken, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering chicken pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned chicken spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious Podravka Chicken Pate today and spread happiness in your meals!

Pate pule Podravka 95GR

from $3.99 from 1647965110315
Loading......