Mish i freskët lokal

Mish i freskët lokal

Blini mish të freskët lokal në BalkanFresh

Shijoni freskinë e mishit vendas në BalkanFresh. Mishi ynë zgjidhet me kujdes për cilësi dhe shije dhe dërgohet direkt në derën tuaj. Eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për më shumë opsione të shijshme

Filtro
loader_img
Biftek Angus Beef Porterhouse ** **Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$21.11

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Biftek Angus Beef Porterhouse ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only******  Angus Beef Porterhouse Steak ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Biftek Angus Beef Porterhouse ** **Vetëm d...

from $21.11 from 7880039399666
Angus Beef Rib Eye Steak Bone në ** **Vetëm dërgesë në NYC dhe Westchester******

$26.11

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Angus Beef Rib Eye Steak Bone In ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Rib Eye Steak Bone In ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Angus Beef Rib Eye Steak Bone në ** **Vetë...

from $26.11 from 7880038482162
Mish viçi i grirë Angus ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$8.00

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Angus Mish viçi i grirë ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Ground Beef ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Mish viçi i grirë Angus ** ** Vetëm dërges...

from $8.00 from 7880031928562
Angus Mish Stew ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$9.55

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Zierje viçi Angus ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Stew ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Angus Mish Stew ** ** Vetëm dërgesa në NYC...

from $9.55 from 7880029798642
Fileto viçi Angus ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$20.44

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Fileto viçi Angus ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Fillet ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Fileto viçi Angus ** ** Vetëm dërgesa në N...

from $20.44 from 7880024260850
Angus Beef Boneless NY strip Steak ** **Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$9.33

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Biftek Angus Beef Boneless NY Strip Biftek ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Boneless NY Strip Steak ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Angus Beef Boneless NY strip Steak ** **Ve...

from $9.33 from 7880021278962
Biftek Angus Beef T-Bone

$19.33

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Biftek Angus Beef T-Bone ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef T-Bone Steak ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Biftek Angus Beef T-Bone

from $19.33 from 7879922254066
Angus Beef Stew Bone në ** **Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$7.99

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Angus Mish Stew Bone në ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Rib Eye Steak Bone In ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Angus Beef Stew Bone në ** **Vetëm dërgesa...

from $7.99 from 7880035205362
Këshillë për fileto Angus Beef ** **Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester******

$18.00

** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester****** Këshillë për fileto viçi Angus ** ** Vetëm dërgesa në NYC dhe Westchester***** Mish me cilësi premium
405293957362
** **NYC and Westchester Delivery Only****** Angus Beef Sirloin Tip ** **NYC and Westchester Delivery Only***** Premium-quality meat

Këshillë për fileto Angus Beef ** **Vetëm ...

from $18.00 from 7880018952434
Loading......