Konserva/ reçel frutash

Konserva/ reçel frutash

Merrni konserva të ëmbla dhe të shijshme frutash në BalkanFresh

Kënaquni me ëmbëlsinë e konservave të frutave të BalkanFresh, të bëra me frutat më të freskëta dhe recetat tradicionale. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për opsione më të shijshme.

Filtro
loader_img
Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

$6.99

Një kënaqësi kroate, Podravka Plum Butter Spread është një preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Përhapeni mbi bukë ose bëni puding, byrekë dhe receta të ndryshme të ëmbla që do të plotësojnë vaktin tuaj me një...
406715138290
A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious plum butter spread is made of fresh fruit and no added preservatives. Have it alone or enjoy it with your friends and family. Podravka Plum Butter Spread is a storehouse of carbohydrates.

Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

from $6.99 from 4537408061515
Podravka Plum Butter Spread 660GR

$11.99

Porositeni sot këtë spërkatje të shijshme dhe bëni pjatat tuaja të ëmbla të preferuara me Spread me gjalpë kumbulle Podravka. Mund ta lyeni edhe mbi bukë ose të përgatisni pandispanje për mysafirët tuaj. Kjo përzierje e shijshme me...
405293957362
Order this delicious spread today and make your favourite sweet dishes with Podravka Plum Butter Spread. You can also have it spreading on bread or prepare sponge cake for your guests. This yummy fruity spread will not only make your recipes yummier but is also a rich source of carbohydrates. Podravka Plum Butter Spread is made of natural and fresh fruits with zero added preservatives.

Podravka Plum Butter Spread 660GR

from $11.99 from 1679650095147
Podravka Rose Hip Spread 360GR

$4.99

Porositni këtë përhapje të shijshme sot dhe bëni pjatat tuaja të ëmbla të preferuara me Jam Podravka Rose Hip Jam. Mund ta lyeni edhe mbi bukë ose të përgatisni pandispanje për mysafirët tuaj. Kjo përzierje e shijshme me fruta...
406715138290
Order this delicious spread today and make your favorite sweet dishes with Podravka Rose Hip Jam. You can also have it spreading on bread or prepare sponge cake for your guests. This yummy fruity spread will not only make your recipes yummier but is also a rich source of vitamins and minerals. Podravka Rose Hip Jam is made of natural and fresh fruits with zero added flavors and colors.

Podravka Rose Hip Spread 360GR

from $4.99 from 7698187485426
Podravka Rose Hip Spread 670GR

$8.29

Porositni këtë përhapje të shijshme sot dhe bëni pjatat tuaja të ëmbla të preferuara me Jam Podravka Rose Hip Jam. Mund ta lyeni edhe mbi bukë ose të përgatisni pandispanje për mysafirët tuaj. Kjo përzierje e shijshme me fruta...
406715138290
Order this delicious spread today and make your favorite sweet dishes with Podravka Rose Hip Jam. You can also have it spreading on bread or prepare sponge cake for your guests. This yummy fruity spread will not only make your recipes yummier but is also a rich source of vitamins and minerals. Podravka Rose Hip Jam is made of natural and fresh fruits with zero added flavors and colors.

Podravka Rose Hip Spread 670GR

from $8.29 from 7698188271858
Reçel me fruta të përziera Podravka 360GR

$4.49

Tani shtoni pak aromë në porosinë tuaj të mëngjesit Podravka Reçel me fruta të përziera dhe përhapeni në bukë, petulla ose briosh, do të mahniteni nga shijet e ngrohta të frutave të freskëta! Ky reçel i shijshëm është bërë...
406715138290
Now add a little flavor to your breakfast order Podravka Mixed Fruit Jam and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavors of fresh fruits! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight. Order Podravka Mixed Fruit Jam today and make your kid’s breakfast tastier!

Reçel me fruta të përziera Podravka 360GR

from $4.49 from 7792980525298
Reçel me fruta të përziera Podravka 360GR

$4.99

Tani shtoni pak aromë në porosinë tuaj të mëngjesit Podravka Reçel me fruta të përziera dhe përhapeni në bukë, petulla ose briosh, do të mahniteni nga shijet e ngrohta të frutave të freskëta! Ky reçel i shijshëm...
406715138290
Reçel me fruta të përziera Podravka 360GR

Reçel me fruta të përziera Podravka 360GR

from $4.99 from 6813300326580
Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

$8.89

Një i preferuar i të gjitha kohërave për fëmijët dhe të rriturit, Reçeli me fruta të përziera Podravka është bërë me fruta të freskëta pa aromë apo kimikate të shtuara. Përhapeni atë në bukë, petullat ose brioshin tuaj,...
406715138290
An all-time favourite for kids and adults, Podravka Mixed Fruit Jam is made with fresh fruits without added flavours or chemicals. Spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavours of fresh fruits! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight.

Reçel me fruta të përziera Podravka 870GR

from $8.89 from 4429282541643
Podravka Vishnje Extra Reçel 320GR

$6.29

Për t'i shtuar pak shije porosisë suaj të mëngjesit me reçel "Podravka Sour Cherry Extra" dhe për ta përhapur atë në bukë, petull ose briosh, do të merrni një breshëri reçeli të freskët qershie brenda gojës! Ky reçel...
406715138290
To add a little flavour to your breakfast order Podravka Cherry Jam and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will get a burst of fresh cherry jam inside your mouth! This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can also prepare yummy desserts with this sweet delight. Order Podravka Cherry Jam today and make your kid’s breakfast tastier!

Podravka Vishnje Extra Reçel 320GR

from $6.29 from 7433676390642
Spread Kajsie Podravka 860GR

$8.49

Përgatitni një mëngjes të shijshëm me këtë Spread të ëmbël Podravka Kajsi. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijët tuaj do të dashurohen me këtë reçel të ëmbël. Mund...
406715138290
Make a delicious breakfast with this sweet Podravka Apricot Spread. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will fall in love with this sweet jam. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Podravka Apricot Spread is a yummy treat that you can relish with different snacks.

Spread Kajsie Podravka 860GR

from $8.49 from 1687278420011
Vava Reçel Fiku 900GR

$9.99

Vava prezanton reçelin e shijshëm të fikut, i bërë me fruta 100% natyrale dhe të freskëta. Një recetë perfekte për ta bërë mëngjesin tuaj të shijshëm dhe të shëndetshëm. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël...
406715138290
Vava presents delicious fig jam, made with delicious figs! A perfect recipe to make your breakfast yummy and healthy. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it.

Vava Reçel Fiku 900GR

from $9.99 from 1666793111595
Reçel me kumbulla Vava 900GR

$9.99

Filloni ditën tuaj me këtë ëmbëlsirë të përhapur në bukë. Reçeli i shijshëm i kumbullës bëhet me kumbulla të freskëta, me cilësi të lartë dhe sheqer. Shijojeni këtë ofertë të Vavës me akullore ose në çfarëdo mënyre...
406715138290
Start your day with this sweet treat spreading on bread. Yummy plum jam is made with fresh, high-quality plum, and sugar. Enjoy this offering of Vava with ice cream or any way you like. Vava Plum Jam will make your meals sweeter and yummier. Order this pulpy jam to experience the sweetness of it! You can also have it with pancakes and bread. It does not contain genetically modified organisms.

Reçel me kumbulla Vava 900GR

from $9.99 from 4454666403915
Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

$7.00

Tani, bëjeni mëngjesin tuaj më të shijshëm me këtë kajsi të shijshme Granny Secret Extra Jam. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël në...
406715138290
Now, make your breakfast yummier with this delicious Granny Secret Extra Jam Apricot. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Granny Secret Extra Jam Apricot is a homemade jam that you can relish with different snacks.

Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

from $7.00 from 4332024922187
Loading......