Now, make your breakfast yummier with this delicious Granny Secret Extra Jam Apricot. It is made of 100% natural and fresh apricot, with zero added gluten. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Granny Secret Extra Jam Apricot is a homemade jam that you can relish with different snacks

Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR

$7.00

Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR Granny Secret Extra Jam Kajsi 375GR becomes available.


Tani, bëjeni mëngjesin tuaj më të shijshëm me këtë kajsi të shijshme Granny Secret Extra Jam. Është bërë nga kajsi 100% natyrale dhe e freskët, me gluten zero të shtuar. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël në tryezën e tyre të mëngjesit. Mund ta përhapni mbi bukë, petulla ose briosh, gjithashtu mund të provoni të përgatisni disa ëmbëlsira të shijshme me të. Granny Secret Extra Jam Apricot është një reçel shtëpiak që mund ta shijoni me ushqime të ndryshme.Quantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Podravka Rose Hip Spread 360GR

$4.99

Porositni këtë përhapje të shijshme sot dhe bëni pjatat tuaja të ëmbla të preferuara me Jam Podravka Rose Hip Jam. Mund ta lyeni edhe mbi bukë ose të përgatisni pandispanje për mysafirët tuaj. Kjo përzierje e shijshme me fruta...
406715138290
Order this delicious spread today and make your favorite sweet dishes with Podravka Rose Hip Jam. You can also have it spreading on bread or prepare sponge cake for your guests. This yummy fruity spread will not only make your recipes yummier but is also a rich source of vitamins and minerals. Podravka Rose Hip Jam is made of natural and fresh fruits with zero added flavors and colors.

Podravka Rose Hip Spread 360GR

from $4.99 from 7698187485426
Podravka Rose Hip Spread 670GR

$8.29

Porositni këtë përhapje të shijshme sot dhe bëni pjatat tuaja të ëmbla të preferuara me Jam Podravka Rose Hip Jam. Mund ta lyeni edhe mbi bukë ose të përgatisni pandispanje për mysafirët tuaj. Kjo përzierje e shijshme me fruta...
406715138290
Order this delicious spread today and make your favorite sweet dishes with Podravka Rose Hip Jam. You can also have it spreading on bread or prepare sponge cake for your guests. This yummy fruity spread will not only make your recipes yummier but is also a rich source of vitamins and minerals. Podravka Rose Hip Jam is made of natural and fresh fruits with zero added flavors and colors.

Podravka Rose Hip Spread 670GR

from $8.29 from 7698188271858
Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

$6.99

Një kënaqësi kroate, Podravka Plum Butter Spread është një preferuar i të gjitha kohërave për çdo grupmoshë. Përhapeni mbi bukë ose bëni puding, byrekë dhe receta të ndryshme të ëmbla që do të plotësojnë vaktin tuaj me një...
406715138290
A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious plum butter spread is made of fresh fruit and no added preservatives. Have it alone or enjoy it with your friends and family. Podravka Plum Butter Spread is a storehouse of carbohydrates.

Spread me gjalpë kumbulle Podravka 350G

from $6.99 from 4537408061515
Podravka Plum Butter Spread 660G

$10.00

A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious...
406715138290
A Croatian delight, Podravka Plum Butter Spread is an all-time favourite for any age group. Spread it on bread or make pudding, pies and different sweet recipes that will complete your meal with a sweet note. This delicious plum butter spread is made of fresh fruit and no added preservatives. Have it alone or enjoy it with your friends and family. Podravka Plum Butter Spread is a storehouse of carbohydrates.

Podravka Plum Butter Spread 660G

from $10.00 from 8035231924466
Podravka Vishnje Extra Reçel 320GR

Sold Out

Për t'i shtuar pak shije porosisë suaj të mëngjesit me reçel "Podravka Sour Cherry Extra" dhe për ta përhapur atë në bukë, petull ose briosh, do të merrni një breshëri reçeli të freskët qershie brenda gojës! Ky reçel...
406715138290
To add a little flavour to your breakfast order Podravka Sour Cherry Spread  and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will get a burst of fresh cherry jam inside your mouth! You can also prepare yummy desserts with this sweet delight. Order Podravka Sour Cherry Extra Jam today and make your kid’s breakfast tastier!

Podravka Vishnje Extra Reçel 320GR

from $6.29 from 7433676390642
Podravka Forest Fruit Spread 320GR

$4.99

Now add a little flavour to your breakfast order Podravka Forest Fruit Spread  and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavours of fresh fruits! You can also prepare yummy...
406715138290
Now add a little flavour to your breakfast order Podravka Forest Fruit Spread  and spread it on your bread, pancakes or croissant, you will be amazed by the heartwarming flavours of fresh fruits! You can also prepare yummy desserts with this sweet delight. Order Podravka Forest Fruit Spread today and make your kid’s breakfast tastier!

Podravka Forest Fruit Spread 320GR

from $4.99 from 8038294356210