Konserva/ reçel frutash

Konserva/ reçel frutash

Merrni konserva të ëmbla dhe të shijshme frutash në BalkanFresh

Kënaquni me ëmbëlsinë e konservave të frutave të BalkanFresh, të bëra me frutat më të freskëta dhe recetat tradicionale. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për opsione më të shijshme.

Filtro
loader_img
Granny Secret Wild Strawberry Preserve 375GR

Sold Out

This traditional recipe of jam will bring happiness to your breakfast table. Your kids will be delighted of having Granny Secret Wild Strawberry Preserve on their bread or ice cream. This delicious jam is made of 100% natural and fresh...
406715138290
This traditional recipe of jam will bring happiness to your breakfast table. Your kids will be delighted of having Granny Secret Wild Strawberry Preserve on their bread or ice cream. This delicious jam is made of 100% natural and fresh ingredients. You can prepare mouthwatering dessert dishes with this and make your snacks sweeter. Order today and enjoy with your family.

Granny Secret Wild Strawberry Preserve 375GR

from $7.00 from 8038295044338
Reçeli i boronicës së egër Granny Secret 375GR

Sold Out

Shijoni ngrohtësinë e dashurisë së gjyshes me këtë reçel të ëmbël Granny Secret Wild Blueberry Reçel. Është bërë me boronica të egra 100% natyrale dhe të freskëta me zero konservues të shtuar. Përhapeni atë në bukën tuaj ose zhytni...
406715138290
Taste the warmth of grandmother’s love with this sweet Granny Secret Wild Blueberry Jam. It is made with 100% natural and fresh wild blueberries with zero added preservatives. Spread it on your bread or dip your favourite snacks in it and experience a burst of yumminess inside your mouth. You can also make sweet dessert recipes with it. Order Granny Secret Wild Blueberry Jam today and enjoy your breakfast!

Reçeli i boronicës së egër Granny Secret 3...

from $7.00 from 4668992454731
Vava Reçel Fiku 900GR

Sold Out

Vava prezanton reçelin e shijshëm të fikut, i bërë me fruta 100% natyrale dhe të freskëta. Një recetë perfekte për ta bërë mëngjesin tuaj të shijshëm dhe të shëndetshëm. Fëmijëve tuaj do ta pëlqejnë këtë reçel të ëmbël...
406715138290
Vava presents delicious fig jam, made with delicious figs! A perfect recipe to make your breakfast yummy and healthy. Your kids will love this sweet jam on their breakfast table. Spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it.

Vava Reçel Fiku 900GR

from $9.99 from 1666793111595
Marmelatë me mollë Desina Ballkan 800GR

$5.00

Bëni një mëngjes të shijshëm me këtë marmelatë të ëmbël me mollë Desina Ballkan. Është bërë nga mollë 100% natyrale dhe të freskëta. Fëmijët tuaj do të dashurohen me këtë reçel të ëmbël. Mund ta përhapni mbi...
406715138290
Make a delicious breakfast with this sweet Desina Ballkan Apple Marmalade. It is made of 100% natural and fresh apples. Your kids will fall in love with this sweet jam. You can spread it on bread, pancakes or croissant, you can also try to prepare some mouthwatering desserts with it. Desina Ballkan Apple Marmalade is a yummy treat that you can relish with different snacks.

Marmelatë me mollë Desina Ballkan 800GR

from $5.00 from 7584261439730
Reçel me luleshtrydhe Desina Ballkan 800GR

$5.00

Bëni një mëngjes të shijshëm me këtë reçel të ëmbël me luleshtrydhe Desina Ballkan. Është bërë nga mollë 100% natyrale dhe të freskëta. Fëmijët tuaj do të dashurohen me këtë reçel të ëmbël. Mund ta përhapni mbi bukë,...
406715138290
Reçel me luleshtrydhe Desina Ballkan 800GR

Reçel me luleshtrydhe Desina Ballkan 800GR

from $5.00 from 7584263864562
Fiq Brian me Arra 720GR

$12.22

Jashtëzakonisht i shijshëm dhe plot shije, ky fiq me arra do ta bëjë mëngjesin edhe më të shijshëm. Fiqtë e Brianit me arra do t'i bëjnë mysafirët tuaj të kërkojnë më shumë! Ëmbëlsia e shijshme e fiqve...
406715138290
Extremely delicious and full of taste, this figs with walnut will make breakfast even more delicious. Brian's Figs with Walnuts will have your guests asking for more! The delicious sweetness of the figs and crunch of the walnuts. Order today and enjoy Brian's Figs with Walnuts all day long!

Fiq Brian me Arra 720GR

from $12.22 from 6558954782900
Marmelatë me Fiku Brian 720GR

Sold Out

Një meze e shijshme me një aromë të këndshme, marmelata e fikut mund të përdoret si mbushje me bukë të thekur ose biskota të nxehta. Ka shije të shijshme në lloje të ndryshme djathi si stilton ose...
406715138290
A delicious appetizer with a mouthwatering aroma, fig marmalade can be used as toppings on toast bread or hot biscuits. It tastes yummy on different types of cheese like stilton or brie. You can also have it with grilled cheese sandwiches. Brian's Fig Marmalade is just not a flavourful breakfast but you can cook different recipes with it to make them yummier. Order this savoury appetizer today and enjoy your meals!

Marmelatë me Fiku Brian 720GR

from $10.00 from 6558950752436
Brian's Wild Rosehip Spread 640GR

$11.11

Përhapja e trëndafilit e shijshme dhe ushqyese mund të përdoret në receta të ndryshme. Fëmijët tuaj do ta pëlqejnë atë në mëngjesin e tyre duke i vendosur në tost ose sanduiçe. Është një burim i shkëlqyer i...
406715138290
Delicious and nutritious rosehip spread can be used in different recipes. Your kids will love it in their breakfast by putting them on toast or sandwiches. It is an excellent source of vitamin C. Brians Wild RoseHip Spread is also good for those who have rheumatoid arthritis, decreases the symptoms of osteoarthritis. It has a sweet and mild sour taste. So, hurry and order this yummy rosehip spread today and spread happiness on your bread!

Brian's Wild Rosehip Spread 640GR

from $11.11 from 6632241037492
Marco Polo Vishnje pa kok 680g

$5.99

Kujdesuni për jetën tuaj të shëndetshme me Qershitë e Kosi Marco Polo. Këto qershi janë të freskëta dhe 100% natyrale. Ai përmban shumë lëndë ushqyese thelbësore si vitamina dhe minerale, gjithashtu është një burim i madh antioksidantësh. Qershitë...
406715138290
The possibilitie are endless with these Marco Polo Pitted Sour Cherries. Add them to your dinner recipes, dessert and beverages. You will amaze your guests when you garnish your salad with these cherries. Marco Polo Pitted Sour Cherries, order today before run out!

Marco Polo Vishnje pa kok 680g

from $5.99 from 4575912001611
Komposto Raureni Vishnje 720g

$6.49

Provoni këtë komposto të shijshme qershie Raureni. Këto qershi janë të freskëta dhe 100% natyrale. Ai përmban shumë lëndë ushqyese thelbësore si vitamina dhe minerale, gjithashtu është një burim i madh antioksidantësh. Qershitë mbrojnë trupin tuaj nga...
406715138290
Komposto Raureni Vishnje 720g

Komposto Raureni Vishnje 720g

from $6.49 from 7847277920498
Komposto Vava me kokrra vishnje 720g

$7.99

Provoni këtë vishnje të shijshme Vava. Këto qershi janë të freskëta dhe 100% natyrale. Ai përmban shumë lëndë ushqyese thelbësore si vitamina dhe minerale, gjithashtu është një burim i madh antioksidantësh. Qershitë mbrojnë trupin tuaj nga inflamacioni...
406715138290
Try this delicious Vava Sour Cherry. These cherries are fresh and 100% natural. It contains many essential nutrients like vitamins and minerals, also it is a great source of antioxidants. Cherries protect your body from inflammation and function as a perfect pain reliever. It decreases soreness in muscles. Vava Sour Cherry, order today before we run out.

Komposto Vava me kokrra vishnje 720g

from $7.99 from 7898506952946
Vava Rosehip Spread 625GR

$8.99

Përhapja e trëndafilit e shijshme dhe ushqyese mund të përdoret në receta të ndryshme. Fëmijët tuaj do ta pëlqejnë atë në mëngjesin e tyre duke i vendosur në tost ose sanduiçe. Është një burim i shkëlqyer i...
406715138290
Delicious rosehip spread can be used in different recipes. Your kids will love it in their breakfast by putting them on toast or sandwiches. Vava Rosehip Spread is also good on sweet treats. So, hurry and order this yummy rosehip spread today and spread happiness on your bread!

Vava Rosehip Spread 625GR

from $8.99 from 7911592657138
Loading......