Gjermania

Gjermania
Filtro
loader_img
Fanta Shokata 500ML

Sold Out

Pije freskuese pa kafeinë, e bërë nga 100% lule plaku dhe limon është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Fanta Shokata është e njohur në Ballkan dhe ka një shije...
405293957362
Caffeine-free refreshing drink, made of 100% elderflower and lemon is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer. Fanta Shokata is popular in the Balkans and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Fanta Shokata 500ML

from $3.33 from 1065229942827
Fanta Exotic (Can) 330ML

$3.33

Një kënaqësi e vërtetë për adhuruesit e lëngjeve! Fanta Exotic Can ju ofron freski perfekte në çdo kohë dhe kudo. Ka më shumë se 180 shije në të gjithë botën. Është një sodë me bazë frutash që do...
405293957362
A true delight for the juice-lovers! Fanta Exotic Can offers you perfect refreshment at any time and anywhere. It has more than 180 flavours all over the world. It is a fruit-based soda that will quench your thirst and refresh you within a moment! Order Fanta Exotic Can and make your house parties extra refreshing!

Fanta Exotic (Can) 330ML

from $3.33 from 4643887448139
Fanta Shokata 1.75LT

$6.00

Të mërzitur nga soda e zakonshme? Dëshironi të provoni diçka të re? Porositni Fanta Shokata, ajo ka një shije lulesh dhe të lezetshme, e bërë nga lule plaku natyral me limon, do t'ju shuajë etjen dhe do t'ju...
405293957362
Bored of regular soda? Want to try something new? Order Fanta Shokata, it has a floral and tangy taste, made of natural elderflower with lemon, will quench your thirst, and absolutely refresh you! Use this shokata as the base of your cocktail mixer. You can have this for your evening delights.

Fanta Shokata 1.75LT

from $6.00 from 1027218047019
Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

Sold Out

Një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet e verës! Hapni një kanaçe Fanta Portokalli me disa ushqime dhe freskohuni absolutisht brenda një momenti! E bërë me shije 100% natyrale dhe sode, kjo pije e gazuar është pa kafeinë, një...
405293957362
A perfect delight for summer evenings! Open a can of Fanta Orange with some snacks and get absolutely refreshed within a moment! Made with 100% natural flavour and soda, this carbonated drink is caffeine-free, a perfect base for your cocktail mixer or a morning smoothie. This yummy orange flavoured juice is a constant for any house party.

Portokalli Fanta (Kanose) 330ml

from $3.33 from 4113072095275
Fanta Tropical 500ML

Sold Out

Një kënaqësi e vërtetë nga kompania Coca-Cola, Fanta Tropical është një sode e shijshme, që përmban zero kafeinë të shtuar. Pije e gazuar 100% me aromë natyrale që do t'ju freskojë menjëherë. Një bazë perfekte për përzierjen...
405293957362
A true delight from the Coca-Cola company, Fanta Tropical is a delicious soda, containing zero added caffeine. 100% natural flavoured carbonated drink that will instantly refresh you. A perfect base for your favourite smoothie or cocktail mixture. Fanta Tropical is a sweet juice, satisfies your thirst. You can have this for your evening treat with some light snacks.

Fanta Tropical 500ML

from $4.44 from 4676160618571
Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

Sold Out

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio
405293957362
Chio Red Paprika Potato Chips 90GR - BalkanFresh

Patate të skuqura paprika të kuqe Chio 90gr

from $4.00 from 4657560191051
Spread Milka Lajthie 600GR

Sold Out

Bëni një mëngjes të shijshëm me këtë çokollatë kremoze me aromë lajthie. Mund ta përhapni në bukë të thekur me kore ose të bëni sanduiçe të shijshëm me këtë krem ​​lajthie Milka. Është gjithashtu një ëmbëlsirë perfekte...
57647038507
Make a delicious breakfast with this creamy chocolate with hazelnut flavour. You can spread it on crusty toast or make yummy sandwiches with this Milka Hazelnut Spread. It is also a perfect confectionary with wafers or crunchy biscuits. Explore this sumptuous chocolate cream’s taste with different kinds of dessert. Order Milka Hazelnut Spread today and enjoy the experience.

Spread Milka Lajthie 600GR

from $11.11 from 4670917738571
Fanta Tropical 1.25LT

Sold Out

Një bazë e shijshme për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose kënaqësitë e mbrëmjes, pije e gazuar 100% me aromë natyrale, pa kafeinë që do t'ju freskojë menjëherë. Një shuarës i mrekullueshëm i etjes, mund ta shtoni këtë...
405293957362
A delicious base for your morning smoothies or evening delights, 100% natural flavoured, caffeine-free carbonated drink that will refresh you instantly. A wonderful thirst quencher, you can add this as a base of your cocktail mixer. Enjoy on any occasion, with your friends or all alone. Fanta Tropical is delicious and a sweet treat from the Coca-Cola company. Order it today and get refreshed!

Fanta Tropical 1.25LT

from $4.44 from 6106483720372
Kripë Solana (Krupna) 1 kg

Sold Out

Kripa përmban lëndë ushqyese jetike për trupin tuaj dhe kripa Solana është më e pastërta që do të gjeni gjithmonë. Ai përbëhet nga minerale thelbësore si natriumi, kaliumi dhe kalciumi. Sasia e saktë e duhur e kripës ndihmon...
406715138290
Salt contains vital nutrients for your body and Solana Salt is the purest one you will always find. It consists of essential minerals like sodium, potassium, and calcium. The exact right amount of salt helps the body to function properly. It is also important to make your recipes flavoursome, salt also aids the human body to maintain electrolyte balance and protects from malfunctions. Order Solana Salt to provide your body with proper nutrients.

Kripë Solana (Krupna) 1 kg

from $2.99 from 1674899816491
Fanta Tropical (Can) 330ML

$3.33

Një pije e shijshme freskuese, Fanta Tropical është një sode me shije frutash pa kafeinë, një kënaqësi e përsosur për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji, pije 100% natyrale me aromë. Shijojeni...
405293957362
A delicious refreshing drink, Fanta Tropical is a fruit flavoured soda, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer, 100% natural flavoured drink. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Fanta Tropical has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Fanta Tropical (Can) 330ML

from $3.33 from 6632222228660
Dr. Oetker Dry Yeast (3 Pako) 21GR

$2.22

Bëni ëmbëlsira të shijshme dhe të shijshme, tani vetë! Porosit Dr. Oetker Dry Yeast për të përgatitur ëmbëlsirat tuaja shpejt. Kjo maja e thatë është gati për t'u përzier me miell dhe erëza të tjera, dhe me mend,...
53348565035
Make delicious and yummy cakes, from now on your own! Order Dr. Oetker Dry Yeast to prepare your cakes quickly. This dry yeast is just ready to mix with flour and other condiments, and guess what, your cake is ready! Make yummy pastries or large cakes with Dr. Oetker Dry Yeast. You do not need to dissolve the condiments previously, this instant yeast makes your work easier!

Dr. Oetker Dry Yeast (3 Pako) 21GR

from $2.22 from 4670912462923
Pluhur pjekjeje Dr. Oetker 16GR (paketë 10)

Sold Out

Nëse e keni pasion pjekjen e ëmbëlsirave, është përbërësi perfekt që po kërkoni. Pluhuri i pjekjes Dr. Oetker është pa gluten dhe një agjent i shkëlqyer rritës për receta të ndryshme. Ai përmban niseshte misri, karbonate natriumi dhe...
53348565035
If you have a passion for baking cakes, it is the perfect ingredient that you are searching for. Dr. Oetker Baking Powder is gluten-free and an excellent raising agent for various recipes. It contains maize starch, sodium carbonates, and diphosphates. You can use this baking powder to bake pastries and cakes. Order Dr. Oetker Baking Powder today and prepare yummy delicious recipes.

Pluhur pjekjeje Dr. Oetker 16GR (paketë 10)

from $4.44 from 6573575405748
Loading......