Kartë Dhuratë

Kartë Dhuratë

Jepni dhuratën e shijes me Kartat Dhuratë BalkanFresh

Ndani dashurinë për kuzhinën dhe kulturën ballkanike me kartat dhuratë BalkanFresh. E përkryer për çdo rast, bëni dhuratën e shijes dhe lërini të dashurit tuaj të zgjedhin nga gamën e gjerë të produkteve të importuara evropiane, mesdhetare dhe ballkanike.

Filtro
loader_img
Kartë Dhuratë

$25.00

Bleni për dikë tjetër, por nuk jeni të sigurt se çfarë t'i merrni? Jepini atyre dhuratën e zgjedhur me një kartë dhuratë BalkanFresh. Kartat e dhuratave dorëzohen me email dhe përmbajnë udhëzime për t'i shlyer ato në arkë. Kartat tona...
406717530354
Shopping for someone else but not sure what to get them? Give them the gift of choice with a BalkanFresh gift card.  Gift cards are delivered by email and contain instructions to redeem them at checkout. Our gift cards have no additional processing fees.

Kartë Dhuratë

from $25.00 from 1694515626027
Loading......