Greqia

Greqia
Filtro
loader_img
Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

Sold Out

Gjeni ndeshjen më të ëmbël për kafenë tuaj me mini briosh me kakao 7Days. Ky briosh i cilësisë premium do të jetë trajtimi i përsosur për ushqimet tuaja të mbrëmjes. Në çdo kafshatë, do të gjeni një...
57646383147
Find the sweetest match for your coffee with 7Days cocoa mini croissant. This premium quality croissant will be the perfect treat for your evening snacks. In every bite, you will find a delicious burst of cocoa and it will melt in your mouth in the yummiest way. GThis mouthwatering croissant is made with cocoa filling. Make your days tastier from today!

Mini briosh me kakao 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816202215467
Lëng i gazuar Ivi Kajsie 330ml

Sold Out

Shuani etjen me këtë lëng të shijshëm të gazuar me kajsi Ivi. Do t'ju freskojë menjëherë. Keni atë në çdo kohë, kudo. Mund ta përdorni si bazë për mikserin tuaj të koktejit. Kjo pije e mrekullueshme qetësuese...
405293957362
Quench your thirst with this delicious Ivi Apricot Sparkling Juice. It will refresh you instantly. Have it any time, anywhere. You can use it as a base for your cocktail mixer. This wonderful soothing drink is made with fresh apricot and sparkling water.

Lëng i gazuar Ivi Kajsie 330ml

from $2.00 from 1741208322091
Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

Sold Out

Kur uria kafshon, trajtojeni veten me këtë meze të lehtë. Kroasani me çokollatë 7 Days është bërë me brumë dhe mbushje të pasur me çokollatë. Ky briosh pa organizma të modifikuar gjenetikisht do të shkrihet në gojën tuaj...
57646383147
When hunger bites, treat yourself with this mouthwatering snack. 7 Days chocolate croissant is made of dough and rich chocolate filling. This croissant will melt in your mouth, and guess what happens next! A burst of chocolate inside. A single bite of this chocolate croissant will leave a sweet taste in your mouth. So, make your every day better with 7 Days Chocolate Croissant.

Kroasant me çokollatë 7 ditore 75gr

from $2.22 from 1780673380395
Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

Sold Out

Është gjetur përputhja më e mirë për kafenë tuaj! Ky mini briosh i shijshëm është bërë me brumë dhe mbushje vanilje. Kjo do të shkrihet në gojën tuaj dhe do të ndjeni një shpërthim të aromës së...
57646383147
The best match for your coffee has been found! This yummy mini croissant is made with dough and vanilla filling. This will melt in your mouth and you will feel a burst of vanilla flavour inside there. You can enjoy it alone or with your friends but you can never find a better snack ever. So try this delicious mini croissant once and you will feel the urge of having them again the next day!

Mini briosh vanilje 7 dite 185gr

from $4.44 from 1816204083243
Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** NY, NJ, CT, MA VETËM Dorëzimi **

$6.00

** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Provoni receta të ndryshme me...
53348565035
Try different recipes with Mediterranean Pita Bread. You can make delicious pizzas and sandwiches with this soft and light pita bread. It is made in a traditional style with the best and fresh ingredients. Prepare pita chips and amaze your friends with your culinary skills. Order this classic delight of Middle Eastern cuisine and enjoy it with your family and friends.

Bukë pita mesdhetare 10 copë (7 in) - ** N...

from $6.00 from 1190487556139
Krinos Ullinj Kalamata 454GR

Sold Out

Përbërësi i përsosur për të bërë një sallatë frutash tradicionale nga kuzhinat e grekëve. Këta ullinj rriten në rajonin e Kalamatës, një frut i shëndetshëm që ka një shije të fortë dhe cilësi mishi. Ulliri i Kalamatës...
406715138290
Make mouthwatering recipes with Krinos Kalamata Olives. These olives are the traditional delight from the land of Greece. Semi-firm, brownish grey olives are brined to enhance their tastes. You can use it in your recipes. Order Krinos Kalamata Olives to make tasty foods and impress your guests!

Krinos Ullinj Kalamata 454GR

from $6.00 from 1088228786219
Krinos Olive Medley 454G (16oz)

Sold Out

Një recetë e shijshme, e bërë me katër lloje të ndryshme ullinjsh. Krinos Olive Medley është një pjatë e njohur për adhuruesit e ullirit. Mund t’i keni me djathë të shkrirë kremoz, si meze....
406715138290
A delicious recipe, made with four different kinds of olives. Krinos Olive Medley is a popular dish for the olive-lovers. You can have them with creamy melted cheese, as an appetizer. A wonderful source of antioxidants and vitamins, Krinos Olive Medley is filled with Kalamata, Nafplion, Cracked Green and Gaeta olives. Order right now and experience the taste of Greek tradition!

Krinos Olive Medley 454G (16oz)

from $5.00 from 1088234749995
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 370G Kallaj

$6.49

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme....
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome Zanae Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fibre and minerals. Zanae Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $6.49 from 1049224544299
Kiss çokollatë e mbushur me luleshtrydhe 27.5 GR

$2.00

Çokollatë e butë me qumësht jashtë, mbushje kremoze me luleshtrydhe brenda, çokollatë e shijshme Kiss Strawberry mbushur do të kënaqë urinë tuaj në çdo kohë dhe kudo. Një meze e lehtë perfekte për mbrëmjen. Mund ta shijoni...
57646383147
Soft milk chocolate outside, creamy strawberry filling inside, delicious Kiss Strawberry Filled Chocolate will satisfy your hunger anytime, anywhere. A perfect snack for the evening. You can enjoy it alone or share it with your friends. This yummy chocolate will melt in your mouth and in every bite you will get a burst of strawberry cream! Order Kiss Strawberry Filled Chocolate and experience the taste of sweetness.

Kiss çokollatë e mbushur me luleshtrydhe 2...

from $2.00 from 6934874456244
Ivi Peach Sparkling 330ML

$2.00

Lëngu më i gazuar më i mirë që keni kërkuar gjithmonë! Ivi Peach Sparkling është bërë nga ujë i gazuar dhe pjeshkë 100% natyrale. Mund ta përdorni si bazë për smoothie-n tuaj të frutave të mëngjesit ose smoothie-n...
405293957362
The best sparkling juice that you have always searched for! Ivi Peach Sparkling is made of sparkling water and 100% natural peaches. You can use it as a base for your morning fruit smoothie or yogurt smoothie. You can also enjoy this drink with your evening snacks. This carbonated drink is perfect to celebrate with on any occasion. Order Ivi Peach Sparkling soon and enjoy it on your own or with your friends.

Ivi Peach Sparkling 330ML

from $2.00 from 1796012408875
Ivi Lemon Soda 330ML

Sold Out

Nëse jeni duke kërkuar për një pije të gazuar, kjo është pija më e mirë që mund të gjeni ndonjëherë. Ivi Lemon Sparkling përgatitet me limonë 100% natyral dhe të freskët, pa kimikate dhe konservues të shtuar....
405293957362
If you are searching for a fizzy drink, this is the best drink you will ever find. Ivi Lemon Sparkling is delicious. This fun drink will satisfy your thirst and refresh you within a moment. You can use it as the base of your cocktail mixer. Order Ivi Lemon Sparkling today and enjoy with your friends on a movie night!

Ivi Lemon Soda 330ML

from $2.00 from 1796013064235
Ullinj të zi grek Krinos 454G (16Oz)

Sold Out

Bëni receta të shijshme me Ullinjtë e Zi grekë Krinos. Këta ullinj janë kënaqësia tradicionale nga vendi i Greqisë. Ullinjtë gjysmë të fortë, gri në kafe, kriposen për të përmirësuar shijen e tyre. Mund ta përdorni si...
406715138290
Add flavors to your recipes with Krinos Greek Black Olives. This is the perfect accompaniment you have always searched for. These greek black olives work as a delicious side dish. These olives will become a staple in your home. Order today before we run out!

Ullinj të zi grek Krinos 454G (16Oz)

from $5.55 from 1088228229163
Loading......