Barishte, Erëza dhe Erëza

Barishte, Erëza dhe Erëza
Filtro
loader_img
Aromë Paprika e Kuqe e ëmbël 200gr

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e kuqe e ëmbël mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm....
406715138290
Excellent flavour enhancer, sweet red paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Aroma sweet red paprika is made of premium quality red peppers. It is not spicy hot but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Aroma Sweet Red Paprika today and make your food yummier!

Aromë Paprika e Kuqe e ëmbël 200gr

from $3.00 from 7920279355634
Aroma Hot Paprika e kuqe 100gr

$3.00

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e kuqe e nxehtë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe pika e saj e bën ushqimin më të shijshëm. Paprika...
53348565035
Excellent flavor enhancer, hot red paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red color to the food and it's spiciness makes the food yummier. Aroma hot red paprika is made of premium quality red peppers. So order this Aroma Hot Red Paprika today and make your food yummier!

Aroma Hot Paprika e kuqe 100gr

from $3.00 from 7707705245938
Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprika) 100gr

Sold Out

Përgatitni pjata të ngrohta me specin e kuq të ëmbël të bluar Vispak. Ky spec i ëmbël jo vetëm që i shton shije recetave tuaja, por gjithashtu prodhon një teksturë të këndshme në vaktin tuaj. Thjesht shtoni një...
406715138290
Make heartwarming dishes with Vispak Ground Sweet Red Pepper. This sweet pepper not only adds flavour to your recipes but also produce a mouthwatering texture in your meal. Just add a pinch to your favourite soups or make grilled meat with this red pepper and experience the taste of it. Order this 100% natural and fresh ground red pepper to make your recipes yummier.

Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprik...

from $2.69 from 1027191865387
Piper i kuq i bluar Frank (Paprika Mljevena) 100gr

Sold Out

Një përforcues i përsosur i shijes, Piper i Kuq i bluar Franck (Paprika Mljevena) është një erëz thelbësore për çdo vakt për ta bërë atë të shijshëm. Kjo paprika e kuqe sjell një ngjyrë të kuqe në...
406715138290
A perfect flavour enhancer, Franck Ground Red Pepper (Paprika Mljevena) is an essential condiment for every meal to make it delicious. This red paprika brings a red colour to your recipe and with the exact right amount it makes your recipe yummier. Franck Ground Red Pepper is made of 100% natural and fresh red paprika, with zero added preservatives. Order it today and prepare mouthwatering recipes.

Piper i kuq i bluar Frank (Paprika Mljeven...

from $2.00 from 6919069139124
Brian's Crushed Hot Paprika 100GR

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e nxehtë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm. Brian's...
406715138290
Excellent flavor enhancer, hot paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Brian's Crushed Hot Paprika is made of premium quality red peppers. It has a Hot spice level but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Brian's Crushed Hot Paprika today and make your food yummier!

Brian's Crushed Hot Paprika 100GR

from $5.00 from 7878741688562
Brian's Crushed Mild Paprika 100GR

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e butë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm. Brian's...
406715138290
Excellent flavor enhancer, mild paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Brian's Crushed Mild Paprika is made of premium quality red peppers. It has a mild spice level but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Brian's Crushed Mild Paprika today and make your food yummier!

Brian's Crushed Mild Paprika 100GR

from $5.00 from 7878740869362
Podravka Vegeta Natyral 300GR

$8.88

Përgatitni receta të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta Natural në pjatat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni Vegetën gjatë gatimit dhe përjetoni shijet natyrale të recetave tuaja. Ai përbëhet nga 30%...
406715138290
Prepare mouthwatering recipes just by adding Podravka Vegeta Natural to your favourite dishes. Make salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and experience the natural tastes of your recipes. It consists of 30% dried vegetables like carrots, onions, leeks and garlic. Podravka Vegeta Natural does not contain any artificial flavour enhancer.

Podravka Vegeta Natyral 300GR

from $8.88 from 1026006548523
Podravka Vegeta Organike 280GR

Sold Out

Përgatitni receta të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta Organic në pjatat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni Vegetën gjatë gatimit dhe përjetoni shijet natyrale të recetave tuaja. Ai përbëhet nga...
53348565035
Prepare mouthwatering recipes just by adding Podravka Vegeta Organic to your favorite dishes. Make salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and experience the natural tastes of your recipes. It consists of 30% dried vegetables like carrots, onions, leeks and garlic. Podravka Vegeta Organic does not contain any artificial flavor enhancer.

Podravka Vegeta Organike 280GR

from $10.10 from 7593229779186
Qese Vegjeta Podravka 1KG

Sold Out

Tani e tutje, vaktet tuaja do të jenë më të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja. Bëni gatime të shijshme me mish derri, viçi ose pule, thjesht spërkatni këtë ofertë të Podravka gjatë gatimit dhe...
406715138290
From now on, your meals will be more delicious just by adding Podravka Vegeta to your recipes. Make delicious dishes with pork, beef or chicken, just sprinkle this offering of Podravka while cooking and your recipe will be flavoursome! Also, you can add Vegeta to soups, stew or pasta recipes. Podravka Vegeta Bag is made of a signature blend of spices that will let you experience a magical taste!

Qese Vegjeta Podravka 1KG

from $16.99 from 1048485756971
Qese Vegeta Podravka 500GR

Sold Out

Nëse jeni duke kërkuar për një përmirësues shije, ndaloni së lëvizuri tani! Çanta Vegeta Podravka është përbërësi perfekt për recetat tuaja që keni kërkuar gjithmonë. Përgatitni ushqime të shijshme me mish ose perime, thjesht shtoni Vegetën gjatë...
406715138290
If you are searching for a flavour enhancer, stop scrolling now! Podravka Vegeta Bag is the perfect ingredient for your recipes that you have always searched for. Make delicious meals with meat or vegetables, just add Vegeta while cooking and experience the amazing taste in your food. Order Podravka Vegeta Bag today and make your meals yummier with this special blend of spices!

Qese Vegeta Podravka 500GR

from $9.99 from 1026000650283
Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

Sold Out

Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në...
406715138290
Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

from $10.29 from 1026002845739
Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 250GR

$4.99

Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në...
53348565035
Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 250GR

from $4.99 from 7543967219954
Loading......