Make savoury dishes just by adding Podravka Vegeta to your favourite recipes. Prepare salads, pasta, soup or any recipes containing meat, sprinkle Vegeta while cooking and you will experience a mouthwatering taste in your meal. You can add this to any recipe and your preparations will be yummier! Podravka Vegeta Bag does not contain any artificial flavour enhancer.

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR

$10.29

Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR Qese Vegeta Podravka (Pa MSG) 500GR becomes available.


Bëni gatime të shijshme vetëm duke shtuar Podravka Vegeta në recetat tuaja të preferuara. Përgatitni sallata, makarona, supë ose ndonjë recetë që përmban mish, spërkatni vegjetën gjatë gatimit dhe do të përjetoni një shije të këndshme në vaktin tuaj. Ju mund ta shtoni këtë në çdo recetë dhe përgatitjet tuaja do të jenë më të shijshme! Çanta Vegeta Podravka nuk përmban asnjë përmirësues artificial të shijes. Pesha: 500g Një përzierje erëzash Jo MSGQuantity

Please contact us if you are interested in this product.
pyetje rreth produktit?

Produkte të ngjashme

Aromë Paprika e Kuqe e ëmbël 200gr

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e kuqe e ëmbël mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm....
406715138290
Excellent flavour enhancer, sweet red paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Aroma sweet red paprika is made of premium quality red peppers. It is not spicy hot but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Aroma Sweet Red Paprika today and make your food yummier!

Aromë Paprika e Kuqe e ëmbël 200gr

from $3.00 from 7920279355634
Aroma Hot Paprika e kuqe 100gr

$3.00

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e kuqe e nxehtë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe pika e saj e bën ushqimin më të shijshëm. Paprika...
53348565035
Excellent flavor enhancer, hot red paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red color to the food and it's spiciness makes the food yummier. Aroma hot red paprika is made of premium quality red peppers. So order this Aroma Hot Red Paprika today and make your food yummier!

Aroma Hot Paprika e kuqe 100gr

from $3.00 from 7707705245938
Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprika) 100gr

Sold Out

Përgatitni pjata të ngrohta me specin e kuq të ëmbël të bluar Vispak. Ky spec i ëmbël jo vetëm që i shton shije recetave tuaja, por gjithashtu prodhon një teksturë të këndshme në vaktin tuaj. Thjesht shtoni një...
406715138290
Make heartwarming dishes with Vispak Ground Sweet Red Pepper. This sweet pepper not only adds flavour to your recipes but also produce a mouthwatering texture in your meal. Just add a pinch to your favourite soups or make grilled meat with this red pepper and experience the taste of it. Order this 100% natural and fresh ground red pepper to make your recipes yummier.

Piper i kuq i ëmbël i bluar Vispak (paprik...

from $2.69 from 1027191865387
Piper i kuq i bluar Frank (Paprika Mljevena) 100gr

Sold Out

Një përforcues i përsosur i shijes, Piper i Kuq i bluar Franck (Paprika Mljevena) është një erëz thelbësore për çdo vakt për ta bërë atë të shijshëm. Kjo paprika e kuqe sjell një ngjyrë të kuqe në...
406715138290
A perfect flavour enhancer, Franck Ground Red Pepper (Paprika Mljevena) is an essential condiment for every meal to make it delicious. This red paprika brings a red colour to your recipe and with the exact right amount it makes your recipe yummier. Franck Ground Red Pepper is made of 100% natural and fresh red paprika, with zero added preservatives. Order it today and prepare mouthwatering recipes.

Piper i kuq i bluar Frank (Paprika Mljeven...

from $2.00 from 6919069139124
Brian's Crushed Hot Paprika 100GR

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e nxehtë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm. Brian's...
406715138290
Excellent flavor enhancer, hot paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Brian's Crushed Hot Paprika is made of premium quality red peppers. It has a Hot spice level but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Brian's Crushed Hot Paprika today and make your food yummier!

Brian's Crushed Hot Paprika 100GR

from $5.00 from 7878741688562
Brian's Crushed Mild Paprika 100GR

Sold Out

Përmirësues i shkëlqyer i shijes, paprika e butë mund të përdoret për të gatuar ushqime të ndryshme. I jep ushqimit një ngjyrë të kuqe të butë dhe ëmbëlsia e tij e bën ushqimin më të shijshëm. Brian's...
406715138290
Excellent flavor enhancer, mild paprika can be used to cook various food items. It provides a gentle red colour to the food and it's sweetness makes the food yummier. Brian's Crushed Mild Paprika is made of premium quality red peppers. It has a mild spice level but helps to cook delicious food with the right amount. So order this Brian's Crushed Mild Paprika today and make your food yummier!

Brian's Crushed Mild Paprika 100GR

from $5.00 from 7878740869362