Israel

Israel
Filtro
loader_img
Gjethe rrushi të mbushura Galil 396GR Kallaj

Sold Out

Mënyrë jetese e zënë? E anashkaloni shpesh drekën? Që tani e tutje, nuk keni pse të anashkaloni vaktet tuaja me gjethe rrushi të mbushura Galil, një vakt i shijshëm dhe i shëndetshëm në lëvizje. Përgatitet me një recetë konvencionale,...
406715138290
Busy lifestyle? Often skipping lunch? From now on, you don’t have to skip your meals with Galil Stuffed Grape Leaves, a delicious, healthy on-the-go meal. It is prepared with a conventional recipe, coated by grape leaves, with zero added preservatives, and genetically modified organisms. You can have it at your home or work. This quick dish is an excellent source of fibre and sodium. Order today!

Gjethe rrushi të mbushura Galil 396GR Kallaj

from $4.44 from 6554050363572
Spread hurma Lior 453GR

$3.33

Përgatitni pjata të ëmbla të shijshme me Spread Hurma Lior. Është një përbërës i përsosur që i bën ëmbëlsirat tuaja më të shijshme. Bëni ëmbëlsira, byrekë ose pasta, Lior Date Spread do t'u shtojë shije pjatave. Kjo përzierje...
405293957362
Prepare delicious sweet dishes with Lior Date Spread. It is a perfect ingredient that makes your desserts yummier. Make cakes, pies or pastries, Lior Date Spread will add flavours to the dishes. This sweet spread is made of dates, potassium sorbate, citric acid and sugar. A wonderful flavour enhancer, order today and enjoy with your family and friends.

Spread hurma Lior 453GR

from $3.33 from 6554062782644
Hudhra e grimcuar Taam Vareach 100gr

$6.19

Bëni recetat tuaja më të shijshme me hudhrën e grimcuar Taam Vareach. Është bërë me hudhër të freskët me përbërës të cilësisë më të mirë. Thjesht spërkateni gjatë gatimit dhe do t'i japë ushqimit tuaj një shije të...
406715138290
Make your recipes extra flavourful with Taam Vareach Granulated Garlic. It is made of fresh garlic with the finest quality ingredients. Just sprinkle while cooking and it will give your meal a savoury taste. Try different kinds of recipes with chicken or meat. You can also cook veggies with this natural flavour enhancer. Order Taam Vareach Granulated Garlic right now and enjoy cooking heartwarming recipes.

Hudhra e grimcuar Taam Vareach 100gr

from $6.19 from 6554294583476
Piper i zi i bluar Taam Vareach 100gr

Sold Out

Porositni këtë piper të zi të bluar 100% natyral dhe të freskët për t'i bërë recetat tuaja më të shijshme. Ju mund të përdorni piper të zi të bluar Taam Vareach për të përgatitur receta të ndryshme....
406715138290
Order this 100% natural and fresh ground black pepper to make your recipes yummier. You can use Taam Vareach Ground Black Pepper to prepare various recipes. Add a pinch of it in vegetable or fruit salads, or sprinkle on your favourite soups and taste the amazing flavour of your cooked dishes. This ground black pepper is also nutritious for health. So order it today and prepare savoury dishes.

Piper i zi i bluar Taam Vareach 100gr

from $8.49 from 6554289373364
Fara luledielli Galil pa kripë 127 GR

Sold Out

Lajm i mirë nëse jeni të ndërgjegjshëm për shëndetin! Këtu janë farat e shijshme të lulediellit Galil, konsumi i rregulluar ditor do të kujdeset mirë për shëndetin tuaj. Këto fara me shije aromatike janë plot me lëndë ushqyese, një...
57646383147
Good news if you are health-conscious! Here are delicious Galil Sunflower Seeds, regulated daily consumption will take good care of your health. These nutty flavoured seeds are full of nutrients, a great source of copper and iron, also sunflower seeds contain vitamin B1, B6 and vitamin E. Galil Sunflower Seeds are storehouses of healthy fats and proteins. Order it soon and live a healthy life!

Fara luledielli Galil pa kripë 127 GR

from $4.44 from 6554047185076
Loading......