Italia

Italia
Filtro
loader_img
Krem karamel KIM - Tres Leches 500GR

Sold Out

Përgatitni ëmbëlsira të shijshme me krem ​​karamel KIM. Përbëhet nga lloje të ndryshme të sheqerit të shkrirë, i cili është i përsosur për akullore. Mund ta përdorni gjithashtu për të përmirësuar shijen e pudingut tuaj të shijshëm. Porositni...
53348565035
Prepare mouthwatering desserts with KIM Caramel Cream. It is made of different kinds of melted sugar, perfect topping on ice cream. You can also use it to enhance the flavour of your delicious pudding. Order KIM Caramel Cream to make your desserts yummier. This box of sweetness adds flavour to any sweet dish. Make sumptuous recipes and surprise your guests.

Krem karamel KIM - Tres Leches 500GR

from $6.00 from 4609215791179
Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco Polo 1500 G- ** VETËM Dorëzimi në Nju Jork**

$12.00

Nëse ju pëlqejnë recetat tradicionale, provoni gjethet e lakrës shtëpiake Marco Polo, të marinuara në shëllirë. Sasia e duhur e gjetheve të lakrës me aromë do t'i bëjë pjatat tuaja më të shijshme. Ju...
406715138290
If you like traditional recipes, try Marco Polo Homemade Cabbage Leaves, marinated in brine. The exactly right amount of flavoured cabbage leaves will make your dishes more delicious. You can fill these cabbage leaves with meat and onion, or you can make vegetarian dishes, with quinoa and tomato paste. So, give a classic surprise to your friends and family with these savoury cabbage leaves!

Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco P...

from $12.00 from 1088215154731
Marco Polo Futog Kokë Lakra e thartë LB Varet

Sold Out

Tani bëni rrotulla të shijshme me lakër me kokën e lakrës së thartë Marco Polo Futog. Marinohet dhe ka shije të thartë. Ju mund të bëni receta të tjera të ngrohta me këtë kokë lakër të shijshme, plot...
406715138290
Now make delicious cabbage rolls with Marco Polo Futog Sour Cabbage Head. It is marinated and tastes sour. You can make other heartwarming recipes with this savoury cabbage head. Marco Polo Futog Sour Cabbage Head will become a staple in your home. Order today to take care of your health with mouthwatering recipes!

Marco Polo Futog Kokë Lakra e thartë LB Varet

from $12.00 from 1636821893163
Sode limoni Freedea (Kanose) 330 ml

$3.33

Rifreskohu me këtë sodë të ëmbël dhe të shijshme limoni pas një dite të gjatë pune stresuese! Soda e limonit Freedea do t'ju freskojë menjëherë, do t'ju kënaqë etjen dhe do t'ju rikthejë energjinë. Mund ta përdorni si...
405293957362
Refresh yourself with this sweet and tangy lemon soda after a long stressful day of work! Freedea Lemon Soda will instantly refresh you, satisfy your thirst, and bring your energy back. You can use it as the base of your cocktail mixer. A delicious drink that is caffeine-free and carbonated. Enjoy Freedea Lemon Soda on any occasion and share it with your friends at your house parties.

Sode limoni Freedea (Kanose) 330 ml

from $3.33 from 6062034780340
Ajvar i butë Marco Polo Homestyle me speca të pjekur 550gr

$11.11

Një ëmbëlsirë e shijshme nga vendi i Evropës Juglindore e bërë me patëllxhanë të freskët dhe speca zile të pjekura, të kalitur me një përzierje erëzash. Mund ta keni më vete ose ta përhapni...
406715138290
Marco Polo Mild Ajvar is made with roasted peppers, seasoned with a blend spices. A savoury treat to your recipes, this Ajvar can be used to cook different recipes in order to add flavours. You can also have it as a spread on crusty toast or bread. It’s an on-the-go meal for those who run with busy schedules. Try this delicious Marco Polo Homestyle Mild Ajvar once and you will order it again.

Ajvar i butë Marco Polo Homestyle me speca...

from $11.11 from 1088207781931
Spread me çokollatë Nutella me lajthi 950gr

$14.44

Një lyerje e shijshme në bukën ose sanduiçet tuaja. Nutella Chocolate Hazelnut Spread ka një aromë të shijshme lajthie. Zhytni biskotat tuaja të preferuara në të ose bëni gatime ëmbëlsirash të ëmbla, fëmijët tuaj do të dashurohen...
57647038507
A yummy spread on your bread or sandwiches. Nutella Chocolate Hazelnut Spread has a delicious hazelnut flavour. Dip your favourite cookies in it or make sweet dessert dishes, your kids will fall in love with this amazing chocolate spread. You can also have it with your preferred ice cream or simply have it on its own! Order Nutella Chocolate Hazelnut Spread and explore its culinary possibilities.

Spread me çokollatë Nutella me lajthi 950gr

from $14.44 from 1266800066603
Marco Polo Vishnje pa kok 680g

$5.99

Kujdesuni për jetën tuaj të shëndetshme me Qershitë e Kosi Marco Polo. Këto qershi janë të freskëta dhe 100% natyrale. Ai përmban shumë lëndë ushqyese thelbësore si vitamina dhe minerale, gjithashtu është një burim i madh antioksidantësh. Qershitë...
406715138290
The possibilitie are endless with these Marco Polo Pitted Sour Cherries. Add them to your dinner recipes, dessert and beverages. You will amaze your guests when you garnish your salad with these cherries. Marco Polo Pitted Sour Cherries, order today before run out!

Marco Polo Vishnje pa kok 680g

from $5.99 from 4575912001611
Marco Polo Homestyle Hot Ajvar me speca të pjekura 550gr

$11.11

Bërë me patëllxhanë të freskët të cilësisë së lartë dhe speca të pjekur, të kalitur me një përzierje erëzash të nxehta. Një ëmbëlsirë e shijshme për recetat tuaja, ky Ajvar i nxehtë mund të përdoret për të gatuar...
406715138290
Marco Polo Hot Ajvar is made with roasted peppers, seasoned with a blend of hot spices. A savoury treat to your recipes, this hot Ajvar can be used to cook different recipes in order to add flavours. You can also have it as a spread on crusty toast or bread. It’s an on-the-go meal for those who run with busy schedules. Try this delicious Marco Polo Homestyle Hot Ajvar w/Roasted Peppers Spread once and you will order it again.

Marco Polo Homestyle Hot Ajvar me speca të...

from $11.11 from 1088207552555
Speca të pjekur Marco Polo me hudhër 19.3 OZ

$6.49

Nëse ju pëlqen të gatuani ushqime pikante, ky është përbërësi më i mirë që keni menduar ndonjëherë! Specat e pjekur Marco Polo me hudhër do t'i shtojnë një shije pikante dhe ngjyrë të kuqe recetave tuaja. Këto...
406715138290
If you like to cook spicy foods, this is the best ingredient you have ever thought of! Marco Polo Roasted Peppers w/Garlic will add a spicy taste and red colour to your recipes. These peppers are not only flavour enhancers but they have nutritious benefits too. Roasted peppers contain vitamins, fibre, calcium and potassium. You can have them in different foods, like toppings on pizza or fill them in burgers.

Speca të pjekur Marco Polo me hudhër 19.3 OZ

from $6.49 from 1086191140907
Sallatë me patëllxhanë Marco Polo Caponata 545GR

$5.00

Një kënaqësi nga Siçilia, Meze Patëllxhani Marco Polo Caponata është një recetë e shijshme, e përgatitur me patëllxhanë të freskët, vaj, përzierje speciale pikante, domate, qepë dhe barishte. Kjo recetë e shijshme shërbehet më së miri me humus...
406715138290
A delight from Sicily, Marco Polo Caponata Eggplant Appetizer is a delicious recipe, prepared with fresh eggplants, oil, special spicy blend, tomato, onions and herbs. This mouthwatering recipe is best served with hummus and olives. You can also make yummy and savory pasta recipes with it. A perfect spread on your crusty toast. Order today and make your breakfast tastier!

Sallatë me patëllxhanë Marco Polo Caponata...

from $5.00 from 1086196482091
Kuti dhuratë Ferrero Rocher Diamanti (48 copë) 600 GR

$21.21

Festoni çdo rast me këto çokollata të shijshme. Kutia e dhuratave Ferrero Rocher Diamond nëse është e përkryer për të gjitha grupmoshat. Ju mund t'i hani ato për ushqimet tuaja të mbrëmjes ose dëshirat e mesnatës. Mund...
406417244402
Celebrate every occasion with these delicious chocolates. Ferrero Rocher Diamond Large will be also loved by your kids, a sweet present for all age groups. You can have them for your evening snacks or midnight cravings. You can also try making some yummy desserts with Ferrero Rocher Diamond Large. Order it today and make your everyday special with this delightful treat.

Kuti dhuratë Ferrero Rocher Diamanti (48 c...

from $21.21 from 1313871986731
Çokollatë Italiane Nutella (Glass) e importuar 725GR

Sold Out

Një lyerje e shijshme në bukën ose sanduiçet tuaja. Nutella Chocolate Hazelnut Spread ka një aromë të shijshme lajthie. Zhytni biskotat tuaja të preferuara në të ose bëni gatime ëmbëlsirash të ëmbla, fëmijët tuaj do të dashurohen...
57647038507
A yummy spread on your bread or sandwiches. Nutella Chocolate Hazelnut Spread has a delicious hazelnut flavour. Dip your favourite cookies in it or make sweet dessert dishes, your kids will fall in love with this amazing chocolate spread. You can also have it with your preferred ice cream or simply have it on its own! Order Nutella Chocolate Hazelnut Spread and explore its culinary possibilities.

Çokollatë Italiane Nutella (Glass) e impor...

from $20.00 from 7544897732850
Loading......