Lëng

Lëng
Filtro
loader_img
Sale Amita Nektar Pjeshke 1L
Amita Nektar Pjeshke 1L

$5.55 $6.99

Me të vërtetë një kënaqësi për adhuruesit e lëngjeve, ky nektar i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të pjekura nga vendi i Greqisë. Mund ta përdorni si bazë të shijshme për smoothie-n tuaj...
405293957362
Indeed a delight for juice lovers, this delicious peach nectar is made of ripened peaches from the land of Greece. You can use it as the savory base for your morning yogurt smoothie or fruit smoothie. Its sweetness adds a different piquancy to the juice that you will love.

Amita Nektar Pjeshke 1L

from $5.55 from 1086079926315
Sale Amita Nektar Pjeshke 250ml
Amita Nektar Pjeshke 250ml

$2.22 $3.99

Kjo është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për smoothie-n tuaj të frutave të mëngjesit! Ky lëng i shijshëm rrjedh nga pjeshkët e pjekura të Greqisë. Në të gjenden minerale dhe vitamina të pasura. Mund...
405293957362
Amita Peach Nectar will become your new favorite drink. This delight is full of peach flavor. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion.

Amita Nektar Pjeshke 250ml

from $2.22 from 1086088708139
Vishnje Amita 1L

$5.55

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Vishnja Amita gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit dhe njihet si përmirësues i gjumit. Kjo është një kënaqësi ushqyese nga...
405293957362
Amita sour cherry will become your new favorite drink. This delight from the cherries of the Mediterranean soil of Greece. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion.

Vishnje Amita 1L

from $5.55 from 1086085234731
Sale Amita Vishnje 250ml
Amita Vishnje 250ml

$2.22 $3.99

Lëngu i pasur i qershive nga toka e Greqisë është një kënaqësi me ose pa ujë të gazuar. Ju gjithashtu mund të këtë lëng vishnje si bazë e një mikser koktej ose në limonadë...
405293957362
Rich juice of cherries from the soil of Greece is a delight with or without sparkling water. You can also this sour cherry juice as a base of a cocktail mixer or in lemonade or with iced tea. Delicious Amita sour cherry adds sweetness in any occasion. So order this right now and share it with your friends and family!

Amita Vishnje 250ml

from $2.22 from 1086091821099
Sale Aromë 100% Lëng domate 1L
Aromë 100% Lëng domate 1L

$3.33 $4.79

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Aroma 100% Lëngu i Domateve gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit. Mund ta keni më vete dhe është gjithashtu i...
405293957362
This Aroma 100% Tomato Juice will be your new favorite juice. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water. You can offer this delicious cup of happiness to your guests on any occasion. Use it as a ,ixer for your favorite drinks.

Aromë 100% Lëng domate 1L

from $3.33 from 7803757756658
Lëng Pjeshke Tamek 1L

$3.99

Një kënaqësi e vërtetë në tryezën tuaj të mëngjesit! Lëngu i rrushit Tamek është bërë nga pjeshkë të freskëta. Mund ta keni më vete ose t'i shtoni ujë të gazuar. Lëngu i rrushit Tamek i shton një...
405293957362
A true delight on your breakfast table! Tamek Peach Juice is made of fresh grapes. You can have it on its own or add sparkling water to it. Tamek Peach Juice adds a sweet and tangy flavor to the juice which is nutritious for your health. Also, you can add this as a base to your morning yogurt smoothie. You can also take it for a long trip with your friends and enjoy it with everyone!

Lëng Pjeshke Tamek 1L

from $3.99 from 7727514812658
Lëng rrushi Tamek 1L

$3.99

Një kënaqësi e vërtetë në tryezën tuaj të mëngjesit! Lëngu i rrushit Tamek është bërë nga rrushi i freskët. Mund ta keni më vete ose t'i shtoni ujë të gazuar. Lëngu i rrushit Tamek i shton një shije...
405293957362
A true delight on your breakfast table! Tamek Grape Juice is made of fresh grapes. You can have it on its own or add sparkling water to it. Tamek Grape Juice adds a sweet and tangy flavor to the juice which is nutritious for your health. Also, you can add this as a base to your morning yogurt smoothie. You can also take it for a long trip with your friends and enjoy it with everyone!

Lëng rrushi Tamek 1L

from $3.99 from 7727502033138
Boronica Fructal Aron Superior 1L

$6.67

Përjetoni këtë kënaqësi të ëmbël me mëngjesin tuaj të mëngjesit. Fructal Blueberry Aron Superior është bërë nga boronica 100% natyrale të freskëta dhe ka një shije të shijshme. Hani atë për trajtimin tuaj të mbrëmjes me ushqime të...
405293957362
Experience this sweet delight with your morning breakfast. Fructal Blueberry Aron Superior is made of 100% natural fresh blueberries and has a delicious taste. Have it for your evening treat with light snacks and refresh yourself. Fructal Blueberry Aron Superior will quench your thirst instantly. It has several nutritional benefits too, like vitamins and minerals. You can also use it as the base of your morning smoothie.

Boronica Fructal Aron Superior 1L

from $6.67 from 1026066382891
Fructal Apple Superior 1L

$4.44

Filloni mëngjesin tuaj me këtë lëng të shijshëm molle. Ka një shije të ëmbël, 100% natyrale pa asnjë konservues të shtuar. Është një bazë e përkryer edhe për smoothie-n tuaj të mëngjesit, ose përdorni atë si bazë për...
405293957362
Start your morning with this delicious apple juice. It has a sweet taste your family will love. It is a perfect base for your morning smoothie too, or use it as a base for a cocktail mixer. You can have Fructal Apple Superior for your evening delights also, with cookies and pastries. Enjoy it on any occasion and don’t forget to share this sweet treat with your friends.

Fructal Apple Superior 1L

from $4.44 from 6640265822388
Nektar Dardhe Fruktal 1L

$4.00

Ndiheni të lodhur pas një dite të gjatë stresuese? Provoni Fructal Pear Nectar më vete ose shtoni pak ujë të gazuar. Ai do t'ju shuajë menjëherë etjen dhe do të ndiheni absolutisht të freskët. Mund të keni disa...
405293957362
Feeling tired after a long stressful day? Try Fructal Pear Nectar on its own or add a splash of sparkling water. It will instantly quench your thirst and you will feel absolutely refreshed. You can have some cookies with it to satisfy your hunger. Fructal Pear Nectar makes an excellent base for yogurt smoothies or fruit smoothies. It has several nutritional benefits and a delicious flavour. Enjoy it with your friends and family.

Nektar Dardhe Fruktal 1L

from $4.00 from 1674908368939
Nektar Superior Pjeshke Fruktal 1L

$4.00

Një kënaqësi e vërtetë në tryezën tuaj të mëngjesit! Fructal Peach Superior Nectari është bërë nga pjeshkë të freskëta. Mund ta keni më vete ose t'i shtoni ujë të gazuar. Nektari Superior i Pjeshkës Fructal i shton një...
405293957362
A true delight on your breakfast table! Fructal Peach Superior Nectar is made of fresh peaches. You can have it on its own or add sparkling water to it. Fructal Peach Superior Nectar adds a sweet and tangy flavour to the juice which is nutritious for your health. Also, you can add this as a base to your morning yogurt smoothie. You can also take it for a long trip with your friends and enjoy it with everyone!

Nektar Superior Pjeshke Fruktal 1L

from $4.00 from 1026048819243
Nektar Fruktal Luleshtrydhe 1L

$4.00

Ky nektar i ëmbël i luleshtrydheve rrjedh nga luleshtrydhet e freskëta 100% natyrale, me zero kimikate të shtuara. Konsumojeni vetë ose shtoni si bazë për smoothie-t e frutave të mëngjesit. Ky lëng i shijshëm ka disa lëndë...
405293957362
This sweet strawberry nectar is derived from 100% natural fresh strawberries, with zero added chemicals. Have it on its own or add it as a base for your morning fruit smoothies. This delicious juice has several nutrients like minerals and vitamins. It will refresh you instantly on hot summer evenings. It is a perfect drink for any occasion. Enjoy it alone or with your friends. You can also add some sparkling water to enhance the flavour.

Nektar Fruktal Luleshtrydhe 1L

from $4.00 from 4626079875147
Loading......