Të gjitha pijet

Të gjitha pijet
Filtro
loader_img
Lëng i gazuar Ivi Kajsie 330ml

Sold Out

Shuani etjen me këtë lëng të shijshëm të gazuar me kajsi Ivi. Do t'ju freskojë menjëherë. Keni atë në çdo kohë, kudo. Mund ta përdorni si bazë për mikserin tuaj të koktejit. Kjo pije e mrekullueshme qetësuese...
405293957362
Quench your thirst with this delicious Ivi Apricot Sparkling Juice. It will refresh you instantly. Have it any time, anywhere. You can use it as a base for your cocktail mixer. This wonderful soothing drink is made with fresh apricot and sparkling water.

Lëng i gazuar Ivi Kajsie 330ml

from $2.00 from 1741208322091
Fanta Shokata 500ML

$3.33

Pije freskuese pa kafeinë, e bërë nga 100% lule plaku dhe limon është një bazë e përkryer për smoothie-t tuaja të mëngjesit ose mikserin e koktejve. Fanta Shokata është e njohur në Ballkan dhe ka një shije...
405293957362
Caffeine-free refreshing drink, made of 100% elderflower and lemon is a perfect base for your morning smoothies or cocktail mixer. Fanta Shokata is popular in the Balkans and has a sweet taste. It is a perfect delight for the summer evenings with light snacks. Carbonated drink that can be enjoyed on any occasion.

Fanta Shokata 500ML

from $3.33 from 1065229942827
Sale Amita Nektar Pjeshke 1L
Amita Nektar Pjeshke 1L

$5.55 $6.99

Me të vërtetë një kënaqësi për adhuruesit e lëngjeve, ky nektar i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të pjekura nga vendi i Greqisë. Mund ta përdorni si bazë të shijshme për smoothie-n tuaj...
405293957362
Indeed a delight for juice lovers, this delicious peach nectar is made of ripened peaches from the land of Greece. You can use it as the savory base for your morning yogurt smoothie or fruit smoothie. Its sweetness adds a different piquancy to the juice that you will love.

Amita Nektar Pjeshke 1L

from $5.55 from 1086079926315
Bravo Pjeshkë (Kanose) - 250 ml

Sold Out

Një ëmbëlsirë e përsosur për adhuruesit e lëngjeve, ky lëng i ëmbël dhe i shijshëm pjeshke është bërë nga pjeshkë të freskëta të cilësisë premium. Ju mund ta pini këtë lëng në mëngjes ose mund ta pini me...
405293957362
A perfect treat for juice lovers, this sweet and tangy peach juice is made of fresh premium-quality peaches. You can have this juice at your breakfast or you can have it with your evening delights. This Bravo Peach juice is not only delicious but it has several nutrients like vitamins and fibre. External chemicals are not added to it. So order this Bravo Peach (Can) today and enjoy it with your friends.

Bravo Pjeshkë (Kanose) - 250 ml

from $2.00 from 1412684611627
Fanta Shokata 1.75LT

Sold Out

Të mërzitur nga soda e zakonshme? Dëshironi të provoni diçka të re? Porositni Fanta Shokata, ajo ka një shije lulesh dhe të lezetshme, e bërë nga lule plaku natyral me limon, do t'ju shuajë etjen dhe do t'ju...
405293957362
Bored of regular soda? Want to try something new? Order Fanta Shokata, it has a floral and tangy taste, made of natural elderflower with lemon, will quench your thirst, and absolutely refresh you! Use this shokata as the base of your cocktail mixer. You can have this for your evening delights.

Fanta Shokata 1.75LT

from $6.00 from 1027218047019
Mollë jeshile Bravo (Can) - 250 ml

Sold Out

Nëse jeni adhurues i lëngjeve dhe shqetësoheni për shëndetin tuaj, ky është lëngu më i mirë që keni menduar ndonjëherë. Ky lëng i shijshëm i mollës jeshile është bërë nga mollë jeshile të freskëta, me cilësi të lartë,...
405293957362
If you are a juice-lover and concerned about your health, this is the best juice you have ever thought of. This delicious green apple juice is made of fresh, high-quality green apples which have a sweet and tangy flavour. You can have this juice at your breakfast or have it with your evening snacks. It will not only relieve your stress but will also provide you with the needful energy to work through a long day.

Mollë jeshile Bravo (Can) - 250 ml

from $2.22 from 1412685627435
Vishnje Amita 1L

$5.55

Një lëng i shëndetshëm përbëhet nga lëndë ushqyese jetike, si vitamina C dhe antioksidantë. Vishnja Amita gjithashtu ndihmon në parandalimin e inflamacionit dhe njihet si përmirësues i gjumit. Kjo është një kënaqësi ushqyese nga...
405293957362
Amita sour cherry will become your new favorite drink. This delight from the cherries of the Mediterranean soil of Greece. You can have it on its own and it is also delightful with a splash of sparkling water or in iced tea or lemonade or as a base of the cocktail mixer. You can offer this sweet happiness to your guests on any occasion.

Vishnje Amita 1L

from $5.55 from 1086085234731
Boronica Fructal Aron Superior 1L

$6.67

Përjetoni këtë kënaqësi të ëmbël me mëngjesin tuaj të mëngjesit. Fructal Blueberry Aron Superior është bërë nga boronica 100% natyrale të freskëta dhe ka një shije të shijshme. Hani atë për trajtimin tuaj të mbrëmjes me ushqime të...
405293957362
Experience this sweet delight with your morning breakfast. Fructal Blueberry Aron Superior is made of 100% natural fresh blueberries and has a delicious taste. Have it for your evening treat with light snacks and refresh yourself. Fructal Blueberry Aron Superior will quench your thirst instantly. It has several nutritional benefits too, like vitamins and minerals. You can also use it as the base of your morning smoothie.

Boronica Fructal Aron Superior 1L

from $6.67 from 1026066382891
Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

$4.00

Një pije freskuese e shijshme, Kolinska Jupi është një pije e gazuar me shije portokalli pa kafeinë, një kënaqësi e përkryer për mbrëmjet tuaja. Mund ta shtoni këtë si bazë të një mikser kokteji. Shijojeni këtë në çdo...
405293957362
A deliciously refreshing drink, Kolinska Jupi is a caffeine-free orange flavoured fizzy beverage, a perfect delight for your evenings. You can add this as a base of a cocktail mixer. Enjoy this on any occasion and don’t forget to share it with your friends. Kolinska Jupi has a sweet and tangy flavour that will refresh you instantly. A constant juice in your refrigerator. Order today to enjoy anytime you like!

Kolinska Jupi Portokalli 1.5L

from $4.00 from 1048571314219
Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml

$2.22

Rigjallëroni energjinë tuaj me këtë pije energjike të ëmbël dhe të thartë. Nëse jeni një entuziast fitnesi ose një sportist, do t'ju ofrojë energji të mjaftueshme për të qëndruar në fushë. Pija energjetike Golden Eagle përbëhet nga ujë dhe sheqer...
405293957362
Enjoy this energy drink today.Golden Eagle Energy Drink will become the drink you always reach for. Enjoy it chilled for an even better experience. Your guests will be asking for more at your next gathering. Order today because we sell out quick!

Pije Energjetike Golden Eagle (Kanos) 250ml

from $2.22 from 4350554570827
Jupi Cockta 1.5LT

Sold Out

Pije freskuese sllovene që mund ta përdorni për të bërë kokteje të ndryshme. Jupi Cockta përbëhet nga 11 lloje të ndryshme barishtesh, trëndafili i qenve, portokalli dhe limoni. Një pije e vazhdueshme për festën tuaj në shtëpi....
405293957362
Slovenian soft drink that you can use to make different cocktails. Jupi Cockta is made of 11 different kinds of herbs, dog rosehip, orange and lemon. A constant drink for your house party. Your guests will enjoy this sweet and fizzy drink too. Jupi Cockta does not contain caffeine. It will satisfy your thirst and leave a sweet aftertaste. Order it right now and refrigerate to enjoy a chilly drink with your favourite snacks!

Jupi Cockta 1.5LT

from $4.00 from 1281199177771
Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT

$7.49

Kjo ofertë e Schweppes jo vetëm që do t'ju shuajë etjen, por do të shëroheni plotësisht nga lodhja! Soda e hidhur e limonit Schweppes përmban kininë dhe lëng limoni të freskët që do t'ju freskojë plotësisht dhe...
405293957362
This offering of Schweppes will not just quench your thirst but you will fully recover from your tiredness! Schweppes Bitter Lemon Soda contains quinine and fresh lemon juice that will fully refresh you, and you’ll be able to function for a longer time. You can add this tangy fizzy drink to cocktails or simply dilute it in syrup to enjoy with light snacks. Try this delicious lemon drink and satisfy your thirst.

Sode me limon të hidhur Schweppes 1.5LT

from $7.49 from 1088255721515
Loading......