Paste, Ketchup & Mayo

Paste, Ketchup & Mayo
Filtro
loader_img
Pastë domate Tamek 830 GR (Kanose)

$4.99

Shtojini shije dhe ngjyrë recetave tuaja të preferuara me pastën e domates Tamek. Kjo pastë domate e shijshme është bërë me domate të freskëta dhe përbërës të cilësisë më të mirë. Është një erëz i domosdoshëm për...
406715138290
Add flavour and colour to your favourite recipes with Tamek Tomato Paste. This yummy tomato paste is made with fresh tomatoes and the finest quality ingredients. It is an indispensable condiment for Turkish cuisines. Nutritious Tamek Tomato Paste contains vital nutrients like vitamin A, B-complex, C and lycopene. It is full of natural antioxidants. Try this flavoursome tomato paste once and you will definitely order it again!

Pastë domate Tamek 830 GR (Kanose)

from $4.99 from 4383359893579
Tamek Ketchup i butë 400gr

Sold Out

Përgatitni receta të shijshme me Tamek Mild Ketchup. Ky përforcues i shijes pikante është bërë me domate dhe speca të freskëta, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë salcë...
406715138290
Prepare savoury recipes with Tamek Mild Ketchup. This spicy flavour enhancer is made with fresh tomatoes and peppers, seasoned with a signature blend of spices. Explore your culinary skills with this delicious sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip snacks in it, this spicy ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with grilled meat. Order Tamek Mild Ketchup and make your meals yummier!

Tamek Ketchup i butë 400gr

from $3.39 from 4512867876939
Tamek Hot Ketchup 400GR

$4.29

Tani përgatisni ushqime të shijshme me Tamek Hot Ketchup. Është bërë me domate të freskëta dhe speca djegës, të kalitur me një përzierje të veçantë pikante. Eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë salcë të shijshme të...
406715138290
Now prepare yummy meals with Tamek Hot Ketchup. It is made with fresh tomatoes and chilli peppers, seasoned with a special spicy blend. Explore your culinary skills with this delicious hot sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip yummy snacks in it, this spicy hot ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with grilled meat. Order Tamek Hot Ketchup and enjoy savoury recipes.

Tamek Hot Ketchup 400GR

from $4.29 from 4525348880459
Vitaminka Mild Ketchup 350GR

Sold Out

Kjo ofertë e shijshme e Vitaminka përgatitet me domate të freskëta, speca djegës dhe një përzierje të veçantë erëzash. Ju mund të bëni receta të ngrohta me këtë ketchup të shijshëm. Përhapeni atë në një sanduiç ose...
406715138290
This delicious offering of Vitaminka is prepared with fresh tomatoes, chilli peppers and a signature blend of spices. You can make heartwarming recipes with this savoury ketchup. Spread it on a sandwich or relish your favourite fries dipping in it. You can also explore your culinary skills with this mild sauce. Order Vitaminka Mild Ketchup today and make grilled meat or fish recipes with it.

Vitaminka Mild Ketchup 350GR

from $3.29 from 1671352942635
Vitaminka Hot Ketchup 300GR

$3.29

Vitaminka prezanton ketchup-in e shijshëm të nxehtë, të bërë me domate të freskëta, speca djegës dhe një përzierje të veçantë erëzash. Përgatitni receta të shijshme me këtë kënaqësi të nxehtë. Përhapeni atë në një sanduiç ose shijoni...
406715138290
Vitaminka presents delicious hot ketchup, made with fresh tomatoes, chilli peppers and a signature blend of spices. Prepare savoury recipes with this hot delight. Spread it on a sandwich or relish your favourite fries dipping in it. You can also explore your culinary skills with this hot sauce. Order Vitaminka Hot Ketchup today and make grilled meat or fish recipes with it.

Vitaminka Hot Ketchup 300GR

from $3.29 from 4455322517579
Majonezë tradicionale Svijezda 165GR (Tuba)

$3.99

Përgatitni receta të ngrohta me këtë kënaqësi tradicionale të Kroacisë. Majoneza tradicionale Svijezda bëhet me vaj luledielli të freskët dhe të verdhën e vezëve. Ai përmban vitamina dhe proteina. Një meze perfekte me krisur, ose mund të zhytni...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this traditional delight of Croatia. Svijezda Traditional Mayonnaise is made with fresh sunflower oil and egg yolks. It contains vitamins and proteins. A perfect appetizer with crackers, or you can dip french fries in it. Svijezda Traditional Mayonnaise is free of flavour enhancers and any kind of preservatives. Order today to experience the taste of it.

Majonezë tradicionale Svijezda 165GR (Tuba)

from $3.99 from 4400905814091
Majonezë Tamek 345 GR

$4.99

Nëse jeni duke kërkuar për majonezë, ndaloni së lëvizuri tani! Majoneza Tamek ju ofron shijen më të mirë që do t'i bëjë recetat tuaja më të shijshme. Ju gjithashtu mund ta përhapni atë në bukë të...
406715138290
If you are searching for mayonnaise, stop scrolling now! Tamek Mayonnaise offers you the best flavour that will make your recipes yummier. You can also spread it on crusty toast or make savoury sandwiches, this delicious mayonnaise will enhance the flavour of your recipes always. It is made of fresh egg yolks and the finest quality ingredients. Order Tamek Mayonnaise right now to experience the taste!

Majonezë Tamek 345 GR

from $4.99 from 4512869515339
Majonezë Thomy Delikatess 200 g

Sold Out

Një përforcues i shijes, majoneza Thomy Delikatess është e përkryer për t'u shtuar në sallata, receta mishi dhe sanduiçe. Me këtë majonezë mustardë mund të përgatisni edhe kuzhina të shijshme. Është bërë me përbërësit më të mirë...
406715138290
A flavoursome taste enhancer, Thomy Delikatess Mayonnaise is perfect to add to salads, meat recipes and sandwiches. You can also prepare delicious cuisines with this mustard mayonnaise. It is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A yummy Swiss preparation, try this once and make a permanent place for it in the pantry.

Majonezë Thomy Delikatess 200 g

from $8.39 from 6181929910452
Thomy Majonezë Glass 250gr

Sold Out

Tani, bëni recetat tuaja të makaronave më të shijshme me Thomy Mayonese Glass. Me të mund të përgatisni edhe sallata të shijshme dhe receta mishi. Kjo majonezë është bërë me përbërësit më të mirë si të...
406715138290
Now, make your pasta recipes yummier with Thomy Mayonnaise Glass. You can also prepare delicious salads and meat recipes with it. This mayonnaise is made with the best ingredients like egg yolk, sunflower oil, mustard and a special blend of spices. A savoury Swiss preparation, popular among the European countries will add extra flavour to your meals.

Thomy Majonezë Glass 250gr

from $9.49 from 6573608009908
Knorr Livio Hot Ketchup 430GR

Sold Out

Tani shtoni shije në çdo vakt tuaj me Knorr Livio Hot Ketchup. Përgatitet me domate të freskëta dhe speca djegës, të kalitur me një përzierje të veçantë erëzash. Me këtë salcë të shijshme të nxehtë mund të...
406715138290
Now add flavour to your every meal with Knorr Livio Hot Ketchup. It is prepared with fresh tomatoes and chilli peppers, seasoned with a signature blend of spices. You can make different recipes with this delicious hot sauce. Spread it on your favourite sandwiches or dip yummy snacks in it, this spicy hot ketchup will add flavour to every recipe of yours, especially with barbecue. Order Knorr Livio Hot Ketchup and taste the difference.

Knorr Livio Hot Ketchup 430GR

from $8.99 from 6624438911156
Knorr Livio Ketchup 430GR

Sold Out

Salcë e shijshme e domates që do ta bëjë çdo recetë tuajën më të shijshme! Ky Ketchup i shijshëm Knorr Livio është bërë nga domate 100% natyrale dhe të freskëta, të përziera me një përzierje të veçantë erëzash....
406715138290
Yummy tomato sauce that will make your every recipe yummier! This delicious Knorr Livio Ketchup is made of 100% natural and fresh tomatoes, blended with a special mix of spices. You can spread this savory ketchup in bargers or sandwiches, or dip your favourite crackers. Prepare mouthwatering recipes of meat and cheese with Knorr Livio Ketchup. Order today and enjoy it with your friends.

Knorr Livio Ketchup 430GR

from $8.99 from 6624439828660
Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

$4.99

Përbërësi i përsosur për të bërë BBQ të shijshëm në shtëpi. Salca BBQ me mjaltë e tymosur Edeka e bën biftekun tuaj të shijshëm dhe të shijshëm. Mund ta shtoni këtë për të bërë receta të ndryshme, më...
406715138290
The perfect ingredient to make delicious BBQ at home. Edeka Smoked Honey BBQ Sauce makes your steak delicious and mouthwatering. You can add this to make different recipes, best goes with chicken and sausages. It adds flavour to your meals. Order this Edeka Smoked Honey BBQ Sauce today and prepare various savoury recipes that will amaze your guests!

Salcë BBQ me mjaltë të tymosur Edeka 300gr

from $4.99 from 6896176234676
Loading......