Bishtajoret ose drithërat

Bishtajoret ose drithërat
Filtro
loader_img
Oriz Reis Baldo 1 kg

$8.29

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta...
53348565035
Experience the aromatic flavour of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Reis Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Reis Baldo 1 kg

from $8.29 from 4512860667979
Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG

$7.99

Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi turk. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata të shijshme...
53348565035
Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this Turkish rice. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy dishes with it, biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Reis Pilavlik contains a fair amount of antioxidants.

Reis Pilavlik (Osmancik) Oriz 1KG

from $7.99 from 4525419266123
Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

Sold Out

Provoni një herë këtë oriz Levidia Gala aromatik dhe me shije dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve...
53348565035
Try this aromatic and flavoured Levidia Gala Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Gala Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

from $6.00 from 1866832904235
Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

$5.55

Provoni një herë këtë oriz kafe aromatik dhe me shije Levidia dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm....
53348565035
Try this aromatic and flavored Levidia Brown Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Brown Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

from $5.55 from 7854086455538
Oriz Krinos Baldo 1 kg

$5.55

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta të shijshme...
53348565035
Experience the aromatic flavor of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Krinos Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Krinos Baldo 1 kg

from $5.55 from 7699944505586
Oriz Duru Osmancik 1KG

$7.77

Orizi është elementi kryesor në kultura të ndryshme. Përjetoni shijen e lezetshme të këtij orizi të shijshëm. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Përgatitni pjata...
405293957362
Rice is the main staple in different cultures. Experience the delightful taste of this delicious rice. This delicious rice will be the staple to make yummy dishes with it,. Try some biriyani or risotto, and surprise your guests with the culinary possibilities of this aromatic rice. Duru Osmancik Rice will earn a spot in your pantry!

Oriz Duru Osmancik 1KG

from $7.77 from 7801239437554
Teuta Ari Kokrra e gjate (E Parboiled) 1KG

$5.89

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve dhe lëndëve të tjera ushqyese thelbësore, orizi Teuta me kokrra të gjata është i përsosur për të përgatitur kuzhina të shijshme për mysafirët tuaj. Ju mund të përgatisni biriyani ose recetat...
53348565035
An excellent source of carbohydrates and other essential nutrients, Teuta Long Grain Rice is perfect to make delicious cuisines for your guests. You can prepare biriyani or your favourite recipes of rice with this aromatic and flavoursome long grain rice. You can also make puffed rice and prepare heartwarming desserts with this healthy grain. Order Teuta Long Grain Rice today and explore your culinary skills.

Teuta Ari Kokrra e gjate (E Parboiled) 1KG

from $5.89 from 7436003803378
Oriz Teuta Arborio 1 kg

$9.49

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve dhe lëndëve të tjera ushqyese thelbësore, orizi Teuta Arborio është i përsosur për të përgatitur kuzhina të shijshme për mysafirët tuaj. Ju mund të përgatisni biriyani ose recetat tuaja të preferuara të orizit...
53348565035
An excellent source of carbohydrates and other essential nutrients, Teuta Arborio Rice is perfect to make delicious cuisines for your guests. You can prepare biriyani or your favorite recipes of rice with this aromatic and flavorsome long grain rice. You can also make puffed rice and prepare heartwarming desserts with this healthy grain. Order Teuta Long Grain Rice today and explore your culinary skills.

Oriz Teuta Arborio 1 kg

from $9.49 from 7660911329522
Melissa Couscous 500GR

$2.22

Surprizoni mysafirët tuaj me këtë delikatesë të mrekullueshme greke! Kjo makarona e thatë në formë sfere është një përbërës i përsosur për supat, pjatat anësore dhe sallatat. Përgatitni supë të shijshme pule ose supë...
53348565035
Surprise your guests with this amazing Greek delicacy! This sphere-shaped dried pasta is a perfect ingredient for soups, side dishes and salads. Prepare delicious chicken soup or Italian soup, Melissa Couscous will make your recipes yummier. You can also toast it and serve it with mushroom and cheese. Order Melissa Couscous today and enjoy your meals.

Melissa Couscous 500GR

from $2.22 from 4497902731339
Melissa Orzo 454GR

Sold Out

Tani, eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë makarona të vogël Misko Orzo. Përgatitni supa të shijshme me pulë dhe hudhër, ose bëni sallata me këtë burim të mrekullueshëm fibrash. Ju gjithashtu mund të...
53348565035
Now, explore your culinary abilities with this small pasta Melissa Orzo. Prepare mouthwatering soups with chicken and garlic, or make salads with this wonderful source of fibre. You can also make delicious dishes of orzo with ground lamb and beef. Melissa Orzo makes the perfect staple for any occasion. Toast it in a frying pan and serve with cheese, meat and veggies to enjoy with your guests.

Melissa Orzo 454GR

from $2.22 from 7911972274418
Misko Orzo (Risoni Large) 500GR

$3.39

Tani, eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë makarona të vogël Misko Orzo. Përgatitni supa të shijshme me pulë dhe hudhër, ose bëni sallata me këtë burim të mrekullueshëm fibrash. Ju gjithashtu mund të...
53348565035
Now, explore your culinary abilities with this small pasta Misko Orzo. Prepare mouthwatering soups with chicken and garlic, or make salads with this wonderful orzo. You can also make delicious dishes of orzo with ground lamb and beef. Misko Orzo makes the perfect staple for any occasion. Toast it in a frying pan and serve with cheese, meat and veggies to enjoy with your guests.

Misko Orzo (Risoni Large) 500GR

from $3.39 from 1636824612907
Dari Kuskus mesatar 1 kg

$5.55

Një burim i shkëlqyer i fibrave dhe karbohidrateve, i bërë me përbërës 100% natyralë, Dari Couscous është një kënaqësi e vërtetë për recetat tuaja të pjatës kryesore. Ju mund të gatuani pjata të shijshme me këtë makarona ngjyrë të...
53348565035
An excellent source of fiber and carbohydrates, made with 100% natural ingredients, Dari Couscous is a true delight for your main course recipes. You can cook delicious dishes with this golden colored pasta. A perfect staple for any occasion. Order this yummy Dari Couscous Medium today and make your favorite mouthwatering recipes with it.

Dari Kuskus mesatar 1 kg

from $5.55 from 7621358551282
Loading......