Makarona & Oriz

Makarona & Oriz
Filtro
loader_img
Alegria Yufka Integrale (Jufka) 400GR

Sold Out

Kjo pjatë turke është e shijshme kur mbushni brenda përbërësit pikantë! Yufka është bërë nga mielli, uji, vaji dhe kripa. Ju gjithashtu mund ta keni këtë bukë me pjata anësore të shijshme dhe pikante. Mund ta shijoni vetëm...
53348565035
This Turkish dish is delicious when you fill spicy ingredients inside! Yufka is made of flour, water, oil and salt. You can also have this flatbread with savoury, spicy side dishes. You can enjoy it alone or with your friends and family. This mouthwatering, Turkish cuisine is a classic choice for any occasion and your guests will be amazed after having this tasty dish from your kitchen!

Alegria Yufka Integrale (Jufka) 400GR

from $6.69 from 7519456231666
Brian's Macedonian Kocanski Rice 1LB

Sold Out

Përgatitni receta të shijshme dhe të shëndetshme me orizin maqedonas Kocanski. Është një burim i shkëlqyer i karbohidrateve dhe rregullon nivelin e glikogjenit në trupin tuaj. Gjithashtu ndihmon trupin tuaj të mbajë një trakt të shëndetshëm tretës....
53348565035
Prepare delicious recipes with Macedonian Kocanski Rice. Make yummy dishes for your kids and friends, surprise them with risotto and many more recipes. Explore all your culinary abilities with this rice. Order Macedonian Kocanski Rice today and make a place in the pantry.

Brian's Macedonian Kocanski Rice 1LB

from $4.44 from 4503497801803
Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

Sold Out

Një burim i shkëlqyer i karbohidrateve, Cetina Fine Noodle Nest është bërë nga brumi i grurit dhe i prerë në fije të gjata të hollë. Mund ta gatuani për përgatitjen e recetave të ndryshme, t'i zieni në...
417745109234
A great source of carbohydrates, Cetina Fine Noodle Nest is made from the dough of wheat and cut into long thin strings. You can cook it for making different recipes, boil them in water or fry in oil. It is an excellent main course dish that is loved by all. Prepare this fine noodle with veggies or meat, it will melt in your mouth and leave a yummy taste. So, hurry and order Cetina Fine Noodle Nest today!

Cetina Fine Noodle Nest 67" 400GR

from $5.00 from 1027199631403
Petë e gjerë Cetina #20 400GR

Sold Out

Petë të gjata dhe të holla, të bëra nga brumi i grurit, janë një burim i shkëlqyer i karbohidrateve. Gatuani si të doni. Mund ta zieni në ujë ose ta skuqni në vaj gatimi, t'i keni këto petë...
417745109234
Long and thin noodles, made from wheat dough, are an excellent source of carbohydrates. Cook it however you like. You can boil it in water or deep fry in cooking oil, have these fine noodles with veggies or meat, Cetina Wide Noodle is delicious and mouthwatering after the dish is ready. You can refrigerate them to make them dry. Order Cetina Wide Noodle now and make exciting dishes.

Petë e gjerë Cetina #20 400GR

from $5.00 from 4434647613515
Dari Kuskus mesatar 1 kg

$5.55

Një burim i shkëlqyer i fibrave dhe karbohidrateve, i bërë me përbërës 100% natyralë, Dari Couscous është një kënaqësi e vërtetë për recetat tuaja të pjatës kryesore. Ju mund të gatuani pjata të shijshme me këtë makarona ngjyrë të...
417745109234
An excellent source of fiber and carbohydrates, made with 100% natural ingredients, Dari Couscous is a true delight for your main course recipes. You can cook delicious dishes with this golden colored pasta. A perfect staple for any occasion. Order this yummy Dari Couscous Medium today and make your favorite mouthwatering recipes with it.

Dari Kuskus mesatar 1 kg

from $5.55 from 7621358551282
Pasta Dari Petit Plomb 500gr

$4.44

Një burim i shkëlqyer i fibrave dhe karbohidrateve, i bërë me përbërës 100% natyralë, Pasta Dari Petit Plomb është një kënaqësi e vërtetë për recetat tuaja kryesore. Ju mund të gatuani pjata të shijshme me këtë makarona ngjyrë...
417745109234
An excellent source of fibre and carbohydrates, made with 100% natural ingredients, Dari Petit Plomb Pasta is a true delight for your main course recipes. You can cook delicious dishes with this golden coloured pasta. A perfect staple for any occasion. Order this yummy Dari Petit Plomb Pasta today and make your favourite mouthwatering recipes with it.

Pasta Dari Petit Plomb 500gr

from $4.44 from 4525367361611
Makarona Klara Maric Fuzi 500GR

Sold Out

Përjetoni receta të shijshme të bëra me pasta Klara Maric Fuzi. Përgatitni ushqime të shijshme për mysafirët tuaj. Mund ta gatuani edhe në tigan dhe ta servirni me mish, perime dhe djathë. Makaronat Klara Maric Fuzi janë...
53348565035
Experience delicious recipes made with Klara Maric Fuzi Pasta. Prepare mouthwatering delicacies for your guests. You can also cook it in a frying pan and serve it with meat, veggies and cheese. Klara Maric Fuzi Pasta is an excellent source of fiber and carbohydrates. Order soon and enjoy savory dishes with your family This premium quality pasta is delicious and can be served on specific occasions to your guests.

Makarona Klara Maric Fuzi 500GR

from $9.99 from 7653740282098
Makarona Klara Maric Pasutice 500GR

$8.88

Përjetoni receta të shijshme të bëra me makarona Klara Maric Pasutice. Përgatitni ushqime të shijshme për mysafirët tuaj. Mund ta gatuani edhe në tigan dhe ta servirni me mish, perime dhe djathë. Makaronat Klara Maric Pasutice...
53348565035
Experience delicious recipes made with Klara Maric Pasutice Pasta. Prepare mouthwatering delicacies for your guests. You can also cook it in a frying pan and serve it with meat, veggies and cheese. Order soon and enjoy savory dishes with your family This premium quality pasta is delicious and can be served on specific occasions to your guests.

Makarona Klara Maric Pasutice 500GR

from $8.88 from 7653739823346
Oriz Krinos Baldo 1 kg

$5.55

Përjetoni shijen aromatike të këtij orizi italian dhe varieteti turk i këtij orizi ka një strukturë kremoze. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm. Bëni receta të shijshme...
53348565035
Experience the aromatic flavor of this Italian rice, and the Turkish variety of this rice has a creamy texture. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Krinos Baldo Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz Krinos Baldo 1 kg

from $5.55 from 7699944505586
Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

$5.55

Provoni një herë këtë oriz kafe aromatik dhe me shije Levidia dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të shëndetshëm....
53348565035
Try this aromatic and flavored Levidia Brown Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Brown Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Oriz kafe Levidia (integrale) 1 kg

from $5.55 from 7854086455538
Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

Sold Out

Provoni një herë këtë oriz Levidia Gala aromatik dhe me shije dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve...
53348565035
Try this aromatic and flavoured Levidia Gala Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia Gala Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Levidia Gala Rice (Kocanski) 1 kg

from $6.00 from 1866832904235
Levidia St. Andrea Rice (Kocanski) 5KG

Sold Out

Provoni një herë këtë oriz aromatik dhe me shije Levidia St. Andrea dhe bëni një vend të përhershëm për të në qilar. Ky oriz i shijshëm është i pasur me karbohidrate dhe një burim i shkëlqyer i ushqyesve të...
53348565035
Try this aromatic and flavored Levidia St. Andrea Rice once and make a permanent place for it in the pantry. This delicious rice is rich in carbohydrates and an excellent source of healthy nutrients. Make yummy recipes with it, biriyani or risotto, your guests will be surprised with your culinary skills. Levidia St. Andrea Rice is also beneficial for maintaining a healthy digestive tract.

Levidia St. Andrea Rice (Kocanski) 5KG

from $20.00 from 7898509705458
Loading......