Të tjera

Të tjera
Filtro
loader_img
Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

$41.11

Tani tregoni aftësitë tuaja të kuzhinës duke bërë ëmbëlsira dhe sufla të shijshme në këtë tepsi të mahnitshme të thellë pjekjeje. Kjo tepsi gatuhet më shpejt pasi është prej smalti dhe e shpërndan masën në mënyrë të barabartë...
406717530354
Now show your culinary skills by making delicious cakes and souffles in this amazing round deep baking tray. This tray cooks faster as it is made of enamel and spreads the mixture equally on its surface. Prepare yummy recipes like pies and cakes in it and amaze your guests. Emo Enamel Deep Baking Tray is perfect to make lasagna too, so don’t wait, order it soon!

Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

from $41.11 from 1371354267691
Set për kafe Gural me zbukurim ari (komplet 6 copë)

$50.00

Shërbejini kafe mysafirëve tuaj në këto filxhanë kafeje dhe pjata të sofistikuara. Set i kafesë Gural me stoli prej ari ofron një grup prej 6 filxhanësh dhe disqesh dhe kompletin e kafesë me pamjen më elegante që keni...
406717530354
Serve coffee to your guests in these sophisticated coffee cups and saucers. Gural Coffee Set w/ Gold Trim offers a set of 6 cups and saucers and the most elegant-looking coffee set that you have always searched for! These coffee cups are made of porcelain and absolutely perfect to provide with espresso. You can also prepare different styles of coffee and enjoy them with your friends.

Set për kafe Gural me zbukurim ari (komple...

from $50.00 from 1675037311019
Ems Tea Tea Mini Kure

Sold Out

Kazan i mrekullueshëm me dy kate i bërë posaçërisht për të përgatitur çaj të stilit turk. Kuverta e poshtme përmban vetëm ujë dhe çaji përgatitet në kuvertën e sipërme. Në fillim, uji zihet në kuvertën e poshtme dhe...
406717530354
Amazing double-decker kettle especially made to prepare Turkish-style tea. The lower deck contains water only and the tea is prepared in the upper deck. At first, the water gets boiled in the lower deck and you need to transfer some of it to the upper one and some tea leaves in it and brew your favourite tea. Surprise your friends with this amazing Turkish-style Teapot.

Ems Tea Tea Mini Kure

from $35.55 from 4383356485707
Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

$9.99

Një kënaqësi e përsosur për ata që duan të hyjnë në një bisedë me një gotë çaj! Pasabahce Tea Glass ka një set prej 6 gotash dhe e mban çajin tuaj të nxehtë. Këto gota kanë një pamje...
406717530354
A perfect delight for those who love to get into a conversation with a glass of tea! Pasabahce Tea Glass has a set of 6 glasses and it keeps your tea hot. These glasses have a pale but elegant look and are absolutely ideal for your kitchen. Your guests will be pleased to by having tea in these glasses. Order Pasabahce Tea Glass today and enjoy tea with your friends.

Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

from $9.99 from 1639757512747
Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

Sold Out

Aplikoni këtë krem ​​për lëkurën e ndjeshme të foshnjës tuaj. Ai mbron lëkurën e foshnjës tuaj nga acarimi, gjithashtu parandalon kontaktin me feçet dhe urinën. Pavloviceva Mast përmban oksid zinku, vazelinë dhe parafinë të lëngshme. Ky krem...
406717530354
Apply this skin cream to your baby’s sensitive skin. It protects your baby’s skin from irritation, it also prevents contact with faeces and urine. Pavloviceva Mast contains zinc oxide, vaseline and fluid paraffin. This clinically approved cream soothes your baby’s skin and acts as an anti-inflammatory. Order Pavloviceva Mast now and keep your baby healthy.

Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

from $13.99 from 1624927633451
Krem për fëmijë Becutan 50ml

Sold Out

Fëmija juaj ka lëkurë të ndjeshme, prandaj nuk duhet të bëni kompromis për t'u kujdesur për të. Një krem ​​thelbësor dhe i dobishëm për lëkurën e bebes tuaj. Kremi Becutan Baby është i aprovuar klinikisht nga dermatologët. Formulim...
406717530354
Your baby has sensitive skin, which is why you must not compromise to take care of it. An essential and useful cream for your baby’s skin. Becutan Baby Cream is clinically approved by dermatologists. Easily absorbing, special, mild formulation. It protects the skin of your baby for the longest time. This cream can be used several times on the skin and the pH value of it is regulated for sensitive skin. Order it today to give your baby happy and smooth skin!

Krem për fëmijë Becutan 50ml

from $6.55 from 1624914821163
Kartë Dhuratë

$25.00

Bleni për dikë tjetër, por nuk jeni të sigurt se çfarë t'i merrni? Jepini atyre dhuratën e zgjedhur me një kartë dhuratë BalkanFresh. Kartat e dhuratave dorëzohen me email dhe përmbajnë udhëzime për t'i shlyer ato në arkë. Kartat tona...
406717530354
Shopping for someone else but not sure what to get them? Give them the gift of choice with a BalkanFresh gift card.  Gift cards are delivered by email and contain instructions to redeem them at checkout. Our gift cards have no additional processing fees.

Kartë Dhuratë

from $25.00 from 1694515626027
Tenxhere kafeje Metalac 6cm

$23.99

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Tenxherja Metalac Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Metalac Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Metalac Coffee Pot to make your favourite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Metalac 6cm

from $23.99 from 4550078758987
Tepsi per pjekje e ceket me smalt 36CM

Sold Out

Tani e tutje, ftoni mysafirët tuaj dhe surprizoni ata me biskota të bëra vetë, të bëra në Tepsi të cekët me smalt Emo. Ky tepsi është i bërë nga smalt, prandaj piqet më shpejt biskotat dhe brownies....
406717530354
From now on, invite your guests and surprise them with homemade cookies, made in Emo Enamel Shallow Baking Tray. This tray is made of enamel that is why it bakes cookies and brownies faster. You can also make other recipes in this baking tray like small burek rolls or pastries. Emo Enamel Shallow Baking Tray is a perfect utensil if you have a passion for baking!

Tepsi per pjekje e ceket me smalt 36CM

from $33.00 from 4626071912523
Detergjent i lëngshëm Ariel me Lenor 1.1L

Sold Out

E vështirë për të hequr njollat ​​e forta nga fustani juaj i preferuar? Provoni këtë detergjent të lëngshëm Ariel me lenor, i krijuar posaçërisht për të hequr njollat ​​e forta vetëm me një larje të vetme. Ju mund...
406717530354
Hard to remove tough stains from your favourite dress? Try this Ariel liquid detergent with lenor, specially developed to remove tough stain just in a single wash. You can use this detergent in a semi and automatic washer. It is powerful, protects colour of the dress and leaves a beautiful fragrance in your clothes after washing. Now, say bye-bye to tough stains and wear whatever, whenever you like!

Detergjent i lëngshëm Ariel me Lenor 1.1L

from $11.11 from 4670902861899
Krem për duar dhe thonjtë Kamil Classic Kamomil 150ml

$8.88

Keni lëkurë të thatë? Hidratoni dhe qetësoni lëkurën dhe thonjtë tuaj me kremin e duarve dhe thonjve Kamil Classic Kamomil. Ai përmban përbërës të shëndetshëm si glicerinë, kamomil organik, glukozë dhe bisabolol. Ky kujdes aromatik për lëkurën...
406717530354
Do you have dry skin? Hydrate and soothe your skin and nails with Kamil Classic Chamomile Hand & Nail Cream. It contains healthy ingredients like glycerine, organic chamomile, glucose and bisabolol. This aromatic skincare will make your skin smoother and softer. Order Kamil Classic Chamomile Hand & Nail Cream right now and take better care of your skin and nails.

Krem për duar dhe thonjtë Kamil Classic Ka...

from $8.88 from 4670904860747
Peceta për fëmijë Nivea Fresh & Pure 63 copë

$4.49

Pecetat e miratuara klinikisht dhe miqësore me mjedisin mund të përdoren për shumë qëllime. Ju mund të pastroni fytyrën dhe duart e foshnjës sepse janë jashtëzakonisht të buta. Është më e dobishme kur fëmija juaj fillon të mësojë të përdorë...
65080983595
Clinically approved and environment-friendly wipes can be used for multiple purposes. You can clean your baby’s face and hands because they are extremely soft. It is more useful when your baby starts learning to use the toilet. Nivea Fresh & Pure Baby Wipes are recommended by dermatologists, these wipes do not cause skin irritation. Order it today and take care of your baby.

Peceta për fëmijë Nivea Fresh & Pure 6...

from $4.49 from 4670908530763
Loading......