Të tjerët

Të tjerët

Zbuloni më shumë nga Ballkani me Produktet e tjera të BalkanFresh

Zgjeroni horizontet tuaja të kuzhinës me përzgjedhjen e produkteve të tjera ballkanike nga BalkanFresh, të bëra me metoda tradicionale dhe përbërës autentikë. Blini tani dhe eksploroni produktet tona të importuara evropiane dhe mesdhetare për opsione më të shijshme.

Filtro
loader_img
Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

$48.88

Tani tregoni aftësitë tuaja të kuzhinës duke bërë ëmbëlsira dhe sufla të shijshme në këtë tepsi të mahnitshme të thellë pjekjeje. Kjo tepsi gatuhet më shpejt pasi është prej smalti dhe e shpërndan masën në mënyrë të barabartë...
406717530354
Now show your culinary skills by making delicious cakes and souffles in this amazing round deep baking tray. This tray cooks faster as it is made of enamel and spreads the mixture equally on its surface. Prepare yummy recipes like pies and cakes in it and amaze your guests. Emo Enamel Deep Baking Tray is perfect to make lasagna too, so don’t wait, order it soon!

Tepsi për pjekje të thellë me smalt Emo 40CM

from $48.88 from 1371354267691
Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

$13.99

Aplikoni këtë krem ​​për lëkurën e ndjeshme të foshnjës tuaj. Ai mbron lëkurën e foshnjës tuaj nga acarimi, gjithashtu parandalon kontaktin me feçet dhe urinën. Pavloviceva Mast përmban oksid zinku, vazelinë dhe parafinë të lëngshme. Ky krem...
406717530354
Apply this skin cream to your baby’s sensitive skin. It protects your baby’s skin from irritation, it also prevents contact with faeces and urine. Pavloviceva Mast contains zinc oxide, vaseline and fluid paraffin. This clinically approved cream soothes your baby’s skin and acts as an anti-inflammatory. Order Pavloviceva Mast now and keep your baby healthy.

Pavloviceva Mast (Krem Lëkure) 100ML

from $13.99 from 1624927633451
Krem për fëmijë Becutan 50ml

$6.55

Fëmija juaj ka lëkurë të ndjeshme, prandaj nuk duhet të bëni kompromis për t'u kujdesur për të. Një krem ​​thelbësor dhe i dobishëm për lëkurën e bebes tuaj. Kremi Becutan Baby është i aprovuar klinikisht nga dermatologët. Formulim...
406717530354
Your baby has sensitive skin, which is why you must not compromise to take care of it. An essential and useful cream for your baby’s skin. Becutan Baby Cream is clinically approved by dermatologists. Easily absorbing, special, mild formulation. It protects the skin of your baby for the longest time. This cream can be used several times on the skin and the pH value of it is regulated for sensitive skin. Order it today to give your baby happy and smooth skin!

Krem për fëmijë Becutan 50ml

from $6.55 from 1624914821163
Tepsi per pjekje e ceket me smalt 36CM

Sold Out

Tani e tutje, ftoni mysafirët tuaj dhe surprizoni ata me biskota të bëra vetë, të bëra në Tepsi të cekët me smalt Emo. Ky tepsi është i bërë nga smalt, prandaj piqet më shpejt biskotat dhe brownies....
406717530354
From now on, invite your guests and surprise them with homemade cookies, made in Emo Enamel Shallow Baking Tray. This tray is made of enamel that is why it bakes cookies and brownies faster. You can also make other recipes in this baking tray like small burek rolls or pastries. Emo Enamel Shallow Baking Tray is a perfect utensil if you have a passion for baking!

Tepsi per pjekje e ceket me smalt 36CM

from $30.00 from 4626071912523
Tenxhere kafeje Emo 6CM

$12.12

Bëni lloje të ndryshme kafeje në këtë tenxhere të mrekullueshme kafeje. Emo Coffee Pot është prej smalti, për këtë arsye përgatit kafen më shpejt dhe ruan shijen origjinale të kafesë. Kjo tenxhere është krijuar posaçërisht për të...
406717530354
Make different kinds of coffee in this amazing coffee pot. Emo Coffee Pot is made of enamel, which is why it prepares coffee faster and keeps the original taste of coffee. This pot is specially developed to make Turkish-style coffee. So order Emo Coffee Pot to make your favourite one in it and enjoy the bright mornings or chilly evenings of the winter.

Tenxhere kafeje Emo 6CM

from $12.12 from 1007855468587
Tepsi EMO 36CM

Sold Out

Pjekja e recetës tuaj të preferuar është shumë më e lehtë tani, me këtë tepsi katrore. E lehtë në peshë, Tava për pjekje EMO e përhap brumin në mënyrë të barabartë, kudo në tavë. Piqet më shpejt...
406717530354
Baking your favourite recipe is much easier now, with this square baking pan. Light in weight, EMO Baking Pan spreads the batter equally, everywhere in the pan. It bakes faster as it is made of enamel. Prepare your favourite bureks, cakes, and pies in this amazing baking pan. Invite your guests and make delicious recipes, only on EMO Baking Pan, so hurry! Order today!

Tepsi EMO 36CM

from $26.66 from 4383352193099
Peceta Becutan Fëmije me Kamomil

$4.44

Pecetat e rekomanduara dermatologjikisht për fëmijë me kamomil kujdesen më mirë për lëkurën e ndjeshme të foshnjave. Ai përmban ekstrakt kamomili dhe sasi zero alkooli, i cili mbron lëkurën e foshnjës nga acarimi dhe parandalon përhapjen e...
406717530354
These baby wipes with chamomile are perfect for your precious babies. It contains chamomile extract and is soft enough for your newborn skin. Order Becutan Baby Wipes With Chamomile right now and enjoy the softness of Becutan.

Peceta Becutan Fëmije me Kamomil

from $4.44 from 1624905318443
Tepsi alumini Akel 38CM- **VETEM Dorëzimi në NY**

$18.88

A ju pëlqen të gatuani ëmbëlsira dhe pasta? Nëse po, kjo është tabakaja më e mirë për të gatuar ëmbëlsirat tuaja të preferuara. Tabaka alumini Akel është në formë të rrumbullakët dhe e lehtë për t'u gatuar...
417745109234
Do you love to cook dessert items and pastries? If yes, this is the best tray pan to cook your favourite dessert dishes. Akel aluminium tray is round-shaped and easy to cook in here. This tray contains zero carcinogenic material. The shape and the material of this pan also help to spread heat equally on its surface and quickly cook your food. You can also use it as a tray to serve food to your guests.

Tepsi alumini Akel 38CM- **VETEM Dorëzimi ...

from $18.88 from 1639754203179
Sac Sak-Sadak-Tepsija (Set 4 Pjesë)

$288.88

Gatuani, piqni ose skuqni, ky grup 4 copë Sac Sak-Sadak-Tepsija do të gatuajë ushqimin tuaj më shpejt nga sa e keni menduar ndonjëherë! Provoni të bëni receta të mahnitshme me mish viçi ose qengji, gjithmonë do të...
417745109234
Grill, roast or fry, this 4 piece set of Sac Sak-Sadak-Tepsija will cook your food faster than you have ever thought! Try making amazing recipes with beef meat or lamb, you will always get a savoury and smoky flavour in your meals. Surprise your guests with your heartwarming recipes. Order Sac Sak-Sadak-Tepsija today and make your house parties more exciting!

Sac Sak-Sadak-Tepsija (Set 4 Pjesë)

from $288.88 from 6813176201396
Detergjent i lëngshëm Lenor Sensitive (E bardhë) 930ML

$8.88

E vështirë për të mbajtur shkëlqimin e fustanit tuaj të preferuar pas larjes? Provoni këtë detergjent të lëngshëm Lenor Sensitive, i krijuar posaçërisht për të hequr njollat ​​e forta vetëm me një larje të vetme. Ju mund...
406717530354
Hard to keep the brightness of your favourite dress after washing? Try this Lenor Sensitive Liquid Detergent, specially developed to remove tough stains just in a single wash. You can use this detergent in a semi and automatic washer. It protects the colour of the dress and leaves a beautiful fragrance in your clothes after washing. Now, say bye-bye to tough stains and wear whatever, whenever you like!

Detergjent i lëngshëm Lenor Sensitive (E b...

from $8.88 from 6573537067188
Kafe turke 4cm

$20.99

Kafeja e bën mëngjesin tuaj më të ndritshëm, ndaj mos e humbisni pijen freskuese të mëngjesit për oraret tuaja të ngjeshur! Tani, bërja e llojit tuaj të preferuar të kafesë është më e lehtë dhe më e...
417745109234
Coffee makes your mornings brighter, so never miss your morning refreshment for your busy schedules! Now, making your favourite kind of coffee is easier and quicker with this Turkish Coffee Pot. It looks elegant and made of copper. It prepares coffee faster and keeps the natural flavour of the coffee. This pot is specifically made to prepare Turkish-style coffee. So order Turkish Coffee Pot to make different kinds of coffee.

Kafe turke 4cm

from $20.99 from 1771759206443
Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

Sold Out

Një kënaqësi e përsosur për ata që duan të hyjnë në një bisedë me një gotë çaj! Pasabahce Tea Glass ka një set prej 6 gotash dhe e mban çajin tuaj të nxehtë. Këto gota kanë një pamje...
417745109234
A perfect delight for those who love to get into a conversation with a glass of tea! Pasabahce Tea Glass has a set of 6 glasses and it keeps your tea hot. These glasses have a pale but elegant look and are absolutely ideal for your kitchen. Your guests will be pleased to by having tea in these glasses. Order Pasabahce Tea Glass today and enjoy tea with your friends.

Gotë çaji Pasabahçe 6 copë

from $9.99 from 1639757512747
Loading......