Pates

Pates
Filtro
loader_img
Sale Pate pule Argeta 95gr
Pate pule Argeta 95gr

Sold Out

Lloji i pulës Argeta ka përhapur një eksperiencë të shijshme që nga viti 1967. Kjo përhapje e shijshme e pulës është bërë nga mish pule, qumësht, proteina soje cilësore dhe e kalitur me një përzierje të veçantë erëzash,...
406715138290
Argeta chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is the perfect staple in your pantry. From morning to evening, you can have this yummy chicken pate for a different course of meals. Especially for your busy schedule.

Pate pule Argeta 95gr

from $3.50 from 1025904476203
Sale Pate pule Argeta Halal 95GR
Pate pule Argeta Halal 95GR

Sold Out

Përhapja e pulës Argeta Halal ka përhapur një përvojë të shijshme që nga viti 1967. Ky krem ​​pule i shijshëm është bërë nga mish pule hallall cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje të veçantë...
406715138290
Argeta Halal chicken spread has been spreading a delicious experience since 1967. This mouthwatering chicken spread is made of premium quality halal chicken meat, milk, soy protein and seasoned with a distinct blend of spices, zero added preservatives and without flavor enhancers. From morning to evening, you can have this yummy halal chicken pate for a different course of meals, especially purposeful for your busy schedule.

Pate pule Argeta Halal 95GR

from $3.50 from 7779081355506
Sale Spread pule pikante Argeta 95gr
Spread pule pikante Argeta 95gr

$3.50 $3.99

Llak i shijshëm i pulës, i bërë nga mish pule cilësore, qumësht, proteina soje dhe i kalitur me një përzierje erëzash. Pa konservues dhe përmirësues të shijes. Mund ta keni si meze ose për drekën tuaj, duke e...
406715138290
Delicious chicken spread, made of premium quality chicken meat, milk, soy protein, and seasoned with a blend of spices. Without preservatives and flavour enhancers. You can have this as an appetizer or for your lunch, spreading on bread, toast or sandwiches. Mouthwatering Argeta chicken pate is more useful when you have a busy lifestyle. To enjoy with your family, order this yummy spicy chicken spread now and experience the taste!

Spread pule pikante Argeta 95gr

from $3.50 from 1025916272683
Sale Pate Argeta Tuna 95GR
Pate Argeta Tuna 95GR

Sold Out

Pateja me ton Argeta është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit...
406715138290
Argeta tuna pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavour enhancers. Argeta tuna spread will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Argeta Tuna 95GR

from $4.00 from 1025895661611
Sale Pate Salmon Argeta 95GR
Pate Salmon Argeta 95GR

$4.00 $4.44

Peshku salmon i cilësisë premium, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate salmoni e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për dollitë ose sanduiçet tuaja. Ky salmon i konservuar është më i dobishëm kur duhet të...
406715138290
Premium quality salmon fish, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering salmon pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned salmon spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious salmon pate today and spread happiness in your meals!

Pate Salmon Argeta 95GR

from $4.00 from 1025909751851
Podravka Tea Time Pate 100GR

Sold Out

Një kombinim perfekt i mishit të viçit dhe derrit, i kalitur me një përzierje pikante, kjo pate e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për tostet ose sanduiçet tuaja. Kjo Pate Kohë e Çajit Podravka është më...
406715138290
A perfect combination of beef and pork meat, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This Podravka Tea Time Pate is more useful when you have to maintain a busy schedule. Make your meals quickly, you can also have it as an appetizer. Zero added colours and full of rich ingredients. Order this delicious Podravka Tea Time Pate today and spread happiness in your meals!

Podravka Tea Time Pate 100GR

from $2.29 from 6919102562484
Pate mëlçie Podravka 95GR

$2.49

Kënaqni shijet tuaja me Pate të Mëlçisë Podravka! Ai përmban 15% mëlçi derri, qumësht pluhur, mish derri dhe një përzierje perfekte erëzash. Përhapeni atë në bukë ose eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës dhe bëni receta të shijshme...
406715138290
Indulge your tastebuds with mouthwatering Podravka Liver Pate! Spread it on bread or explore your culinary skills and make delicious recipes for your guests. An easy snack, this liver pate will make your dishes yummier! Order Podravka Liver Pate today and enjoy your meals.

Pate mëlçie Podravka 95GR

from $2.49 from 6919101317300
Pate pule Podravka 95GR

$3.99

Pule me cilësi premium, e kalitur me një përzierje pikante, kjo pate pule e shijshme është ajo që keni ëndërruar ndonjëherë për tostet ose sanduiçet tuaja. Ky krem ​​i konservuar i pulës është më i dobishëm kur...
406715138290
Premium quality chicken, seasoned with a spicy blend, this mouthwatering chicken pate is what you have ever dreamed of for your toasts or sandwiches. This canned chicken spread is more useful when you have to maintain a busy schedule. Easy on-the-go meal, you can also have it as an appetizer. Zero added preservatives and without flavour enhancers. Order this delicious Podravka Chicken Pate today and spread happiness in your meals!

Pate pule Podravka 95GR

from $3.99 from 1647965110315
Cekin Kokosja Pasteta 97GR

Sold Out

Përhapja e shijshme e pulës, hajeni me bukë të thekur, ose mbi kriker në formën e një meze. Artikull jashtëzakonisht i shijshëm, i përsosur për mëngjesin, drekën ose darkën tuaj. Edhe fëmijët tuaj do ta pëlqejnë këtë....
406715138290
Yummy chicken spread, have it with bread toast, or on crackers in the form of an appetizer. Extremely delicious item, perfect for your breakfast, lunch, or dinner. Your kids will love this too. You can also make different recipes with this mouthwatering chicken spread. Cekin Kokosja Pasteta is made of high-quality chicken and soy milk. Order this today to enjoy with your family.

Cekin Kokosja Pasteta 97GR

from $3.00 from 1026865856555
Cekin Pileca Pasteta 97GR

Sold Out

Nëse keni një mënyrë jetese të zënë, ky është artikulli perfekt për mëngjesin tuaj. Ky krem ​​i shijshëm pule është bërë nga qumësht pule dhe soje me cilësi të lartë. Mund ta përhapni në bukë, bukë të thekur...
406715138290
If you have a busy lifestyle, this is the perfect item for your breakfast. This delicious chicken spread is made of high-quality chicken and soy milk. You can spread it on your bread, toast, or sandwiches or you can have them as appetizers on your favourite crackers. So order Cekin Pileca Pasteta today and spread happiness by making different recipes with it for your family!

Cekin Pileca Pasteta 97GR

from $2.22 from 4415468535883
Pate Tuna Minerva 75GR

$7.49

Minerva Tuna Pate është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapur në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit është bërë...
406715138290
Minerva Tuna Pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavor enhancers. Minerva Tuna Pate will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate Tuna Minerva 75GR

from $7.49 from 7672813093106
Pate me erëza ton Minerva 75GR

$7.49

Minerva Spiced Tuna Pate është një meze perfekte, mund t'i hani edhe për drekën tuaj, të përhapura në bukë ose sanduiçe, veçanërisht të destinuara për një mënyrë jetese të ngarkuar. Kjo recetë e shijshme e përhapjes së tonit është...
406715138290
Minerva Spiced Tuna Pate is a perfect appetizer, you can also have them for your lunch, spreading on bread or sandwiches, especially purposeful for a busy lifestyle. This delicious recipe of tuna spread is made with high-quality tuna fish, seasoned with a blend of distinct spices, without preservatives and flavor enhancers. Minerva Spiced Tuna Pate will make your meals yummier. Order this mouthwatering tuna pate today and your meals will be tastier than ever!

Pate me erëza ton Minerva 75GR

from $7.49 from 7672816664818
Loading......