Perime turshi

Perime turshi
Filtro
loader_img
Turshi Podravka Kopra 670GR

Sold Out

Një turshi e shijshme me shije të ëmbël dhe të thartë, i bën recetat tuaja më të shijshme. Turshitë e koprës Podravka janë burime të pasura me fibra dhe përmbajnë kalori të ulëta. Konsumojeni këtë turshi me...
406715138290
A savoury pickle that tastes sweet and sour, makes your recipes more flavourful. Podravka Dill Pickles are delicious. Have this pickle with a meat sandwich or try with Middle Eastern recipes. This yummy pickle will add flavours to every recipe. Also, have this wrapped in prosciutto and surprise your kids in their lunchbox. Order Podravka Dill Pickles now and enjoy with your close ones!

Turshi Podravka Kopra 670GR

from $6.67 from 1027253305387
Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

Sold Out

Shijojeni këtë kënaqësi klasike më vete ose shijojeni si një pjatë anësore me mish të pjekur në skarë. Specat e Verdha me gjizë është plot me lëndë ushqyese thelbësore si proteina, vitamina dhe minerale. Këto speca të...
53348466731
Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Yellow Peppers With Cottage Cheese is full of essential nutrients like proteins, vitamins and minerals. These stuffed peppers also contain antioxidants and reduce free radicals from your body. If you have a busy lifestyle, it is a perfect recipe to save your precious time. Order Yellow Peppers With Cottage Cheese right now to enjoy its delicious flavour.

Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

from $10.10 from 2179803316267
Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco Polo 1500 G- ** VETËM Dorëzimi në Nju Jork**

Sold Out

Nëse ju pëlqejnë recetat tradicionale, provoni gjethet e lakrës shtëpiake Marco Polo, të marinuara në shëllirë. Sasia e duhur e gjetheve të lakrës me aromë do t'i bëjë pjatat tuaja më të shijshme. Ju...
406715138290
If you like traditional recipes, try Marco Polo Homemade Cabbage Leaves, marinated in brine. The exactly right amount of flavoured cabbage leaves will make your dishes more delicious. You can fill these cabbage leaves with meat and onion, or you can make vegetarian dishes, with quinoa and tomato paste. So, give a classic surprise to your friends and family with these savoury cabbage leaves!

Gjethet e lakrës së bërë në shtëpi Marco P...

from $12.00 from 1088215154731
Speca të kuq të pjekur Brian 580gr

$6.77

Ky është një përmirësues i mrekullueshëm i shijes kur e shtoni në recetat e gatimit me mish dhe djathë. Mund ta përdorni gjithashtu si mbushje në sanduiçet tuaja të preferuara të picës ose djathit të pjekur në...
406715138290
This is a wonderful flavour enhancer when you add it to cook recipes with meat and cheese. You can also use it as toppings on your favourite pizza or grilled cheese sandwiches. Brian's Roasted Red Peppers are made of fresh red peppers, seasoned with a blend of spices before roasting them. 100% natural and delicious Brian's Roasted Red Peppers will make your meals yummier than ever.

Speca të kuq të pjekur Brian 580gr

from $6.77 from 1780663779371
Speca qershie të kuqe Vava me djathë 540gr

Sold Out

Eksploroni mundësitë e kuzhinës të kësaj oferte të Vava. Kjo recetë e shijshme e specave të kuq qershie me djathë do të bëjë ushqime shtesë të shijshme me një strukturë kremoze. Përdoreni atë si mbushje në picën tuaj...
406715138290
Explore the culinary possibilities of this offering of Vava. This mouthwatering recipe of red cherry peppers with cheese will make extra savoury meals with a creamy texture. Use it as the toppings on your favourite pizza or cook different recipes with it to add flavour to your meals.  Vava Red Cherry Peppers With Cheese is full of essential nutrients. Order it today and prepare heartwarming recipes for your guests.

Speca qershie të kuqe Vava me djathë 540gr

from $13.99 from 1648586948651
Sallatë dimri Vava 1000gr

Sold Out

Një sallatë perfekte për t'u shijuar krahas mishit të pjekur në skarë ose peshkut. Sallata dimërore Vava është bërë nga përbërësit 100% natyral dhe cilësor. Ai përmban perime të freskëta si karrota, lulelakër dhe speca. Kjo sallatë...
53348466731
A perfect salad to relish beside grilled meat or fish saute. Vava Winter Salad is made of 100% natural and the best quality ingredients. It contains fresh vegetables like carrots, cauliflower and peppers. This mixed vegetable salad is full of vital nutrients like proteins, fibre and minerals. You can have it on its own or try making out-of-box recipes with this mouthwatering delight. Order today and add flavour to your regular meals.

Sallatë dimri Vava 1000gr

from $8.99 from 4454658048075
Speca të kuq të pjekur Vava me hudhër 550 gr

$7.99

I mrekulloni mysafirët tuaj duke përgatitur receta të shijshme me speca të kuq të pjekur Vava me hudhër! Kjo ofertë e shijshme e Vava është një burim i shkëlqyer antioksidantësh. Këto speca përmbajnë përmirësues natyralë të shijes...
406715138290
Amaze your guests by preparing savoury recipes with Vava Roasted Red Peppers w/ Garlic! This delicious offering of Vava is an excellent source of antioxidants. These peppers contain natural flavour enhancers and make your food extra delicious. Roasted peppers contain vitamins, fibre, calcium and potassium. Explore your culinary creativity with this amazing preparation.

Speca të kuq të pjekur Vava me hudhër 550 gr

from $7.99 from 4528764158027
Brian's Hot Fefferoni 580GR

Sold Out

Bëjini ushqimet tuaja më të shijshme me këtë Brian's Fefferoni Hot. Ju mund ta shtoni këtë feferon të nxehtë në receta të ndryshme ose mund ta keni edhe si një mbushje në sanduiçet tuaja të preferuara. Është bërë...
406715138290
Make your meals tastier with this delicious Brian's Fefferoni Hot. You can add this hot fefferoni to various recipes or you can also have it as a topping on your favourite sandwiches. It is made with fresh hot fefferoni and seasoned with spices. Have it beside your main course meal and make it extra flavourful. Try this 100% natural Brian's Fefferoni Hot once and it will be a regular item in your pantry!

Brian's Hot Fefferoni 580GR

from $5.55 from 4399624519755
Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur) 370G Kallaj

$6.49

Këto gjethe rrushi të mbushura përgatiten tradicionalisht në vendin e Greqisë. Merrni atë më vete ose shijojeni me elementin tuaj të preferuar. Ju gjithashtu mund të eksploroni aftësitë tuaja të kuzhinës me këtë Zanae Dolmadakia të shijshme....
406715138290
These stuffed grape leaves are traditionally prepared in the land of Greece. Have it on its own or enjoy it with your favourite staple. You can also explore your culinary skills with this flavoursome Zanae Dolmadakia. This nutritious preparation is full of vital nutrients like vitamins, fibre and minerals. Zanae Dolmadakia also contains antioxidants that reduce free radicals from your body

Zanae Dolmadakia (Gjete rrushi të mbushur)...

from $6.49 from 1049224544299
Speca banane të Verdha Brian (Tetovka) 1 kg

Sold Out

Një përforcues i shijshëm i shijes specat e verdhë të bananes ose të njohura si Tetovka përdoren për të bërë një shumëllojshmëri sallatash. Ju gjithashtu mund t'i përdorni ato për të bërë salsa. Specat e verdhë banane...
406715138290
A delicious flavour enhancer yellow banana peppers or popular as Tetovka are used to make a variety of salads. You can also use them to make salsas. Extremely nutritious Brian's Yellow Banana Peppers (Tetovka) are made of fresh and 100% natural yellow banana peppers. It is good for the digestive system and prevents ulceration in the stomach. It also increases the rate of metabolism in your body.

Speca banane të Verdha Brian (Tetovka) 1 kg

from $7.00 from 4399629697099
Vava Somborka 900GR

Sold Out

Një recetë perfekte për të përgatitur salca të shijshme ose sallata perimesh, kjo somborka e shijshme jo vetëm që do t'i japë shije vakteve tuaja, por është plot vlera ushqyese. Vava Somborka është bërë nga speca banane të...
406715138290
A perfect recipe to prepare mouthwatering salsas or vegetable salads, this delicious somborka will not only add flavour to your meals but is full of nutritional values. Vava Somborka is made of fresh yellow banana peppers and seasoned with a special blend of spices. It is good for the digestive system and prevents ulceration in the stomach. It also increases the rate of metabolism in your body.

Vava Somborka 900GR

from $8.99 from 4454659260491
Speca qershie të kuqe Brian me djathë 550gr

$12.12

E shijshme me bazë mishi, Brian's Red Cherry Peppers me djathë është bërë nga speca qershie të freskëta dhe 100% natyrale të kuqe, të cilat i shtojnë atij një shije të nxehtë krahas aromës kremoze të djathit. Përdoreni...
406715138290
Delicious with meat staple, Brian's Red Cherry Peppers w/ Cheese is made of fresh and 100% natural red cherry peppers which add a hot taste to it beside creamy flavour of the cheese. Use it as the toppings on your favourite pizza or cook different recipes with it to add flavour to your meals. You can enjoy it alone or with your friends. Order today to have a happy meal!

Speca qershie të kuqe Brian me djathë 550gr

from $12.12 from 1780664598571
Loading......