Perime turshi

Perime turshi
Filtro
loader_img
Koka e lakrës së thartë të Brian (LB varion)

$13.99

Tani bëni rrotulla të shijshme me lakër me kokën e lakrës së thartë të Brian. Marinohet dhe ka shije të thartë. Ju mund të bëni receta të tjera të ngrohta me këtë kokë lakër të shijshme, plot me...
406715138290
Now make delicious cabbage rolls with Brian's Sour Cabbage Head. It is marinated and tastes sour. You can make other heartwarming recipes with this savoury cabbage head. Brian's Sour Cabbage Head will become a staple in your household. Order today and get ready to prepare mouthwatering recipes!

Koka e lakrës së thartë të Brian (LB varion)

from $13.99 from 7879995818226
Marco Polo Futog Kokë Lakra e thartë LB Varet

$12.00

Tani bëni rrotulla të shijshme me lakër me kokën e lakrës së thartë Marco Polo Futog. Marinohet dhe ka shije të thartë. Ju mund të bëni receta të tjera të ngrohta me këtë kokë lakër të shijshme, plot...
406715138290
Now make delicious cabbage rolls with Marco Polo Futog Sour Cabbage Head. It is marinated and tastes sour. You can make other heartwarming recipes with this savoury cabbage head. Marco Polo Futog Sour Cabbage Head will become a staple in your home. Order today to take care of your health with mouthwatering recipes!

Marco Polo Futog Kokë Lakra e thartë LB Varet

from $12.00 from 1636821893163
Krekë lakër turshi Eurogourmet ~2KG

Sold Out

Tani bëni rrotulla të shijshme me lakër me kokën e plotë të lakrës turshi Eurogourmet. Është fermentuar dhe kripur në limon, duke mbajtur një aromë të ëmbël. Ju mund të bëni receta të tjera të shijshme me...
406715138290
Now make delicious cabbage rolls with Eurogourmet Pickled Whole Cabbage Head. It is fermented and brined in lemon, keeps a tangy flavour. You can make other tasty recipes with this pickled cabbage head, full of nutrients like probiotics and vitamins. Eurogourmet Pickled Whole Cabbage Head protects your immune system and helps digestion. Order today to take care of your health with mouthwatering recipes!

Krekë lakër turshi Eurogourmet ~2KG

from $13.13 from 1049225855019
Speca të buta Ajka të mbushura me salcë kosi 2 kg ** VETËM DËRGIM NË NJOR**

$33.33

Nga mëngjesi deri në mbrëmje, zhytni ushqimet tuaja të preferuara në këtë krem ​​të shijshëm kosi. Ky krem ​​100% natyral i qumështit është i mbushur me speca që do t'i bëjnë ushqimet tuaja më të shijshme. Konsumojeni vetëm ose...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca të buta Ajka të mbushura me salcë ko...

from $33.33 from 7860028735730
Speca të butë Ajka të mbushura me salcë kosi 720 GR

$11.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Nga mëngjesi deri në mbrëmje,...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca të butë Ajka të mbushura me salcë ko...

from $11.11 from 4665117507659
Speca pikante Ajka të mbushura të mbushura me salcë kosi 720GR

$11.11

** ** NY, NJ, CT, MA UPS VETËM DËRGIM TOKËSOR** Të gjitha shtetet e tjera JU LUTEM ZGJIDHNI TRANSPORTIN E SHPEJTUAR. NE NUK DO TË JEMI PËRGJEGJËS PËR PRODUKTET E DËMTUAR** Nga mëngjesi deri në mbrëmje,...
53348466731
From morning to evening, dip your favourite snacks in this delicious sour cream spread. This 100% natural dairy spread is filled with peppers which will make your snacks yummier. Have it alone or with your friends and family, this savoury sour cream spread will add more flavours to any food and occasion. So your happiness will be even more flavourful with this mouthwatering cream spread.

Speca pikante Ajka të mbushura të mbushura...

from $11.11 from 7519443157234
Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

Sold Out

Shijojeni këtë kënaqësi klasike më vete ose shijojeni si një pjatë anësore me mish të pjekur në skarë. Specat e Verdha me gjizë është plot me lëndë ushqyese thelbësore si proteina, vitamina dhe minerale. Këto speca të...
53348466731
Enjoy this classic delight on its own or relish it as a side dish of grilled meat. Yellow Peppers With Cottage Cheese is full of essential nutrients like proteins, vitamins and minerals. These stuffed peppers also contain antioxidants and reduce free radicals from your body. If you have a busy lifestyle, it is a perfect recipe to save your precious time. Order Yellow Peppers With Cottage Cheese right now to enjoy its delicious flavour.

Alb Flavor Specat e Verdha Me Gjizë 540GR

from $10.10 from 2179803316267
Alb Flavor Specat domate të mbushura me djathë 990GR

$13.33

Plot përfitime ushqyese, këto speca domate të mbushura me djathë janë burime të shkëlqyera proteinash, fibrash dhe vitaminash. Ju gjithashtu mund t'i keni këto speca më vete ose të bëni receta të ngrohta me to. Fëmijëve tuaj do...
406715138290
These tomato peppers stuffed with cheese are great addition to your meals. You can also have these peppers on their own or make heartwarming recipes with them. Your kids will love this in their meals too. Have it at any time of the day, on your sandwiches or beside meat recipes. Order these Tomato Peppers Stuffed with Cheese and experience the taste!

Alb Flavor Specat domate të mbushura me dj...

from $13.33 from 7435992924402
Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra (Ullinj) 550GR

$7.77

Përgatitni receta të ngrohta me ullinj, të mbushura me hudhër. Kjo delikatesë shqiptare është një kënaqësi tradicionale në shumë kultura. Përdoreni atë si një përmirësues shije në recetat tuaja ose bëni sallata të shijshme me të. Ullinjtë Zrdava...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this Zrdava Olives Filled With garlic olives. This Albanian delicacy is a traditional delight in many cultures. Use it as a flavor enhancer in your recipes or make mouthwatering salads with it. Order this delicious preparation today and explore your culinary creativity!

Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Hudhra ...

from $7.77 from 7579380711666
Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Piper te Kuq (Ullinj) 550GR

Sold Out

Përgatitni receta të ngrohta me ullinj, të mbushura me speca të kuq. Kjo delikatesë shqiptare është një kënaqësi tradicionale në shumë kultura. Përdoreni atë si një përmirësues shije në recetat tuaja ose bëni sallata të shijshme me...
406715138290
Prepare heartwarming recipes with this Zrdava Olives Filled With red pepper. This Albanian delicacy is a traditional delight in many cultures. Use it as a flavor enhancer in your recipes or make mouthwatering salads with it. Order this delicious preparation today and explore your culinary creativity!

Alb Shije Ullinj Zrdava Mbushur Me Piper t...

from $7.77 from 7536656875762
Speca të Kuqe Marinuara Biljana 700GR

Sold Out

Habisni mysafirët tuaj duke përgatitur receta të shijshme me speca të kuq të marinuar Biljana! Kjo ofertë e shijshme e Biljanës është një burim i shkëlqyer i antioksidantëve. Këto speca përmbajnë përmirësues natyralë të shijes dhe e bëjnë ushqimin...
53348466731
Amaze your guests by preparing savory recipes with Biljana Marinated Red Peppers! This delicious offering of Biljana is an excellent source of antioxidants. These peppers contain natural flavor enhancers and make your food extra delicious. Marinated peppers contain vitamins, fiber, calcium and potassium. Explore your culinary creativity with this amazing preparation.

Speca të Kuqe Marinuara Biljana 700GR

from $5.00 from 7640987730162
Biljana speca të kuq të pjekur me hudhër 700gr

$6.77

Nëse ju pëlqen të gatuani ushqime pikante, ky është përbërësi më i mirë që keni menduar ndonjëherë! Specat e kuq të pjekur Biljana me hudhër do t'i shtojnë një shije pikante dhe ngjyrë të kuqe recetave tuaja. Këto speca nuk...
53348466731
If you like to cook spicy foods, this is the best ingredient you have ever thought of! Biljana Roasted Red Peppers w/Garlic will add a spicy taste and red color to your recipes. These peppers are not only flavor enhancers but they have nutritious benefits too. Roasted peppers contain vitamins, fiber, calcium and potassium. You can have them in different foods, like toppings on pizza or fill them in burgers.

Biljana speca të kuq të pjekur me hudhër 7...

from $6.77 from 7640990023922
Loading......