Ushqime të gatshme

Ushqime të gatshme
Filtro
loader_img
Supë me petë pule Podravka 62 GR

Sold Out

Përgatitni këtë supë të shijshme para darkës tuaj dhe surprizoni mysafirët tuaj, Supa me petë Podravka përmban një shije mishi, një përzierje të veçantë erëzash, petë dhe perimesh. Duhen vetëm 5 minuta për të gatuar! Mund ta hani...
406358360306
Prepare this delicious soup before your dinner and surprise your guests, Podravka Chicken Noodle Soup contains a flavour of meat, a special blend of spices, noodles and vegetables. It just takes 5 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade chicken soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë me petë pule Podravka 62 GR

from $1.99 from 1026072379435
Supë me petë Podravka 62 GR

$1.99

Një supë e shijshme para darkës suaj, supa me petë të gjedhit Podravka përmban një shije mishi, një përzierje të veçantë erëzash, petë dhe perimesh. Duhen vetëm 5 minuta për të gatuar! Mund ta hani edhe për...
406358360306
A delicious soup before your dinner, Podravka Beef Noodle Soup contains a flavour of meat, a special blend of spices, noodles and vegetables. It just takes 5 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade beef soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë me petë Podravka 62 GR

from $1.99 from 4415506382923
Supë e pastër Podravka (Bistra Juha Tjestenino) 45GR

$2.00

Tani përgatisni një mëngjes të ngrohtë duke shtuar petë dhe pulë në supën e pastër Podravka. Kjo supë e shijshme është bërë nga niseshte misri, pastë, ekstrakt pule, perime të thata dhe përmirësues të shijes. Fëmijëve tuaj...
406358360306
Now prepare a heartwarming breakfast adding noodles and chicken to Podravka Clear Soup. This savoury soup is made of corn starch, pastry, chicken extract, dried vegetables and flavour enhancers. Your kids will love this soup for their evening delight, or you can have it before lunch or dinner. Try Podravka Clear Soup once and you cannot resist ordering it again!

Supë e pastër Podravka (Bistra Juha Tjeste...

from $2.00 from 6559753666740
Supë me perime Podravka Me Pasta Stars 52GR

Sold Out

Mëngjesi i shijshëm për fëmijët tuaj, Supa me perime Podravka me Pasta Stars është bërë me perime të shëndetshme, makarona, pluhur veze dhe përmirësues të shijes. Podravka po prezanton një supë të shijshme dhe të shëndetshme që...
406358360306
Delicious breakfast for your kids, Podravka Vegetable Soup With Pasta Stars is made with healthy vegetables, pasta, egg powder and flavour enhancers. Podravka is presenting a delicious and healthy soup that you can have for lunch or dinner. You can add cream or your favourite ingredients to enhance its flavour. Order this savoury Vegetable Soup With Pasta Stars today and enjoy it with your close ones!

Supë me perime Podravka Me Pasta Stars 52GR

from $2.79 from 6919104266420
Supë Pranverë Podravka 60GR

Sold Out

Një shije e nxehtë përmban lëndë ushqyese thelbësore, plot perime dhe është një recetë e shijshme për t'u konsumuar në çdo kohë! Supa e Pranverës Podravka është plot me karrota, presh, selino, hudhër, piper të kuq, qepë dhe...
406358360306
A hot delight contains essential nutrients, full of vegetables and is a yummy recipe to consume any time! Podravka Spring Soup is full of, carrot, leek, celeriac, garlic, red pepper, onions, and potato. A perfect soup for vegetarians. It takes only 10 minutes to prepare this delicious soup. A quick recipe and your kids will definitely love this warm treat on their breakfast table.

Supë Pranverë Podravka 60GR

from $1.99 from 1026100887595
Supë dalmate Podravka (Dalmatinska Juha) 60GR

$1.99

Një delikatesë e ngrohtë në mbrëmjet e stinës së ftohtë të dimrit! Kjo supë e shijshme mund të përgatitet brenda 10 minutash. Këtë mund ta hani edhe për mëngjes. Supa Dalmatiane Podravka përmban petë, miell gruri, hudhër dhe...
406358360306
A heartwarming delicacy in the evenings of the chilly winter season! This delicious soup can be prepared within 10 minutes. You can also have this for your breakfast. Podravka Dalmatian Soup contains noodles, wheat flour, garlic and yeast extracts. You can taste a yummy flavour because of a special blend of spices and noodles. Order Podravka Dalmatian Soup right now and experience the taste of it!

Supë dalmate Podravka (Dalmatinska Juha) 60GR

from $1.99 from 6685621289140
Podravka krem ​​supë me domate 60gr

$2.66

Shijojeni këtë kënaqësi të ngrohtë me miqtë dhe familjen tuaj. Podravka kremi i supës me domate është bërë nga miell gruri, përmirësues të shijes, niseshte misri dhe domate të thata. Është një trajtim i përsosur për vegjetarianët. Mund...
406358360306
Enjoy this warm delight with your friends and family. Podravka Cream of Tomato Soup is made of wheat flour, flavour enhancers, corn starch and dried tomatoes. It is a perfect treat for vegetarians. You can have it with different recipes like pasta and noodles. It takes only 5 minutes to cook this delicious recipe. Order today and surprise your guests with Podravka Cream of Tomato soup.

Podravka krem ​​supë me domate 60gr

from $2.66 from 6081814331572
Podravka krem ​​supë me kërpudha (Krem Juha Od Gljiva) 54GR

$2.89

Një trajtim i këndshëm para çdo vakti, Podravka Cream Of Mushroom Suup përmban miell gruri, përmirësues të shijes, kërpudha të thata dhe niseshte misri. Duhen vetëm 7 minuta për të gatuar! Mund ta hani edhe për mëngjes ose...
406358360306
A delightful treat before any meal, Podravka Cream Of Mushroom Soup contains wheat flour, flavour enhancers, dried mushrooms and corn starch. It just takes 7 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. Your kids will fall in love with this delicious soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and enjoy it with your close ones.

Podravka krem ​​supë me kërpudha (Krem Juh...

from $2.89 from 1674895458347
Podravka krem ​​supë me 9 perime (Krem Juha Od 9 Vrsta Povrca) 45GR

$1.99

Një supë e trashë përmban lëndë ushqyese thelbësore, plot perime dhe është një kënaqësi e shijshme për çdo kohë! Podravka Krem me 9 supë perimesh përmban, karotë, lakër jeshile, presh, selino, hudhër, lulelakër, qepë, brokoli dhe bizele....
406358360306
A thick soup contains essential nutrients, full of vegetables and is a yummy delight for any time! Podravka Cream Of 9 Vegetable Soup contains, carrot, kale, leek, celeriac, garlic, cauliflower, onions, broccoli and peas. A perfect soup for vegetarians. It takes only 15 minutes to prepare this delicious soup. A quick recipe and your kids will definitely love this delight on their breakfast table.

Podravka krem ​​supë me 9 perime (Krem Juh...

from $1.99 from 1675535155243
Podravka Fant Fish Suup & Fish Paprikash (riblja juha dhe paprikas) 65GR

$1.99

Hidheni, përzieni, përzieni dhe gjella juaj është gati për t'u shërbyer! Podravka Fant Fish Suup & Fish Paprikash është një përzierje klasike erëzash që do ta bëjnë pjatën tuaj më të shijshme. Përbëhet nga piper i kuq...
406358360306
Pour it, mix it, stir it and your dish is ready to serve! Podravka Fant Fish Soup & Fish Paprikash is a classic blend of spices that will make your dish yummier. It is made of dried red pepper, flavour enhancers, herbal fat, corn starch and dried vegetables. Prepare delicious fish soup and your friends will be amazed! You can also explore your culinary skills with Podravka Fant Fish Soup & Fish Paprikash. Hurry and order soon!

Podravka Fant Fish Suup & Fish Paprika...

from $1.99 from 4550480986187
Podravka Fant Erëza për Fasule 60GR

$1.99

Përgatitni receta me fasule meksikane, tani në shtëpinë tuaj! Përzierja e erëzave për fasule është bërë me përbërës të cilësisë së lartë dhe erëza të zgjedhura. Shtoni këtë përzierje pikante në recetat tuaja të fasuleve dhe përjetoni shijen e...
406358360306
Prepare Mexican beans recipes, now at your home! Seasoning Mix for Beans is made with high-quality ingredients and selected spices. Add this spicy blend to your beans recipes and experience the savory flavor of your dishes. You can also explore the culinary possibilities of this seasoning mix. So, order Seasoning Mix for Beans right now and get ready to cook heartwarming recipes for your family.

Podravka Fant Erëza për Fasule 60GR

from $1.99 from 1780654669867
Përzierje erëzash me shkopinj mishi të grirë Podravka Fant 40GR

Sold Out

Tani, restoranti është në shtëpinë tuaj! Fant Seasoning Mix për mish të grirë është një përzierje perfekte për të përgatitur pjata të shijshme si bukë mishi dhe skuqura. Ju mund të përgatisni receta të shijshme për çdo rast...
406358360306
Podravka Fant Minced Meat Sticks Seasoning Mix 40GR - BalkanFresh

Përzierje erëzash me shkopinj mishi të gri...

from $1.99 from 1780652015659
Loading......