Serbisë

Serbisë
Filtro
loader_img
Bambi Plazma Lane 600GR

Sold Out

Sa e shijshme aq edhe ushqyese, rostiçeri më i mirë për fëmijët tuaj që keni menduar ndonjëherë. Bambi Plazma Lane është një kombinim i përsosur me qumësht ose lëng. Fëmijëve tuaj do t'ju pëlqejë t'i shijojnë këto...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Plazma Lane 600GR

from $9.00 from 1026937946155
Stark Smoki Flips 50G

$1.79

Stark Smoki Flips të shijshëm dhe krokantë janë bërë nga kikirikë të pjekur, kripë dhe vaj vegjetal. Një snack jashtëzakonisht i shijshëm për kënaqësinë tuaj të mbrëmjes. Fëmijëve tuaj do t'i pëlqejnë gjithashtu këto rrokullisje të shëndetshme. Këto...
57646383147
Yummy and crunchy Stark Smoki Flips are made of baked peanuts, salt and vegetable oil. An extremely delicious snack for your evening delight. Your kids will also love these healthy flips. These are rich in fibre and protein, a traditional treat of the Balkans. You can have it whenever you crave quick munchies. Order Stark Smoki Flips right now and enjoy it with your friends.

Stark Smoki Flips 50G

from $1.79 from 1027164471339
Stark Smoki Flips 150GR

$3.19

Një kënaqësi klasike e Ballkanit! Këto rrokullisje Smoki janë bërë me kikirikë të fryrë dhe veshje krokante jashtë. Porositeni këtë një herë dhe fëmijët tuaj do të dashurohen me këto ushqime të shijshme. Mund ta pini me kafen...
57646383147
A classic delight of the Balkans! These Smoki flips are made with puffed peanuts and crispy coatings outside. Order this once and your kids will fall in love with these yummy munchies. You can have it with evening coffee or whenever you like. Stark Smoki Flips are rich in fibre and protein, so this package of delicious treats not only satisfy your hunger but is also nutritious for your health.

Stark Smoki Flips 150GR

from $3.19 from 1048564727851
Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

$4.44

Një mëngjes i shijshëm për fëmijë, Bambi Lane Ground zakonisht shërbehet me qumësht. Ky qull i shijshëm kremoz është ushqyes dhe siguron energji për të funksionuar gjatë gjithë ditës. Bambi Lane Ground është forma me...
406417244402
A delicious breakfast for kids, Bambi Lane Ground is usually served with milk. This yummy creamy porridge is nutritious and provides the energy to function the entire day. Bambi Lane Ground is the grounded form of biscuit, having a familiar taste like graham crackers. You can also use it as an ingredient in baked recipes. Don’t forget to store it in a cool and dry place. Order this right now and make your kids’ meal yummier!

Bambi Lane Ground (Plazma Mljevena) 300GR

from $4.44 from 1028891934763
Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

Sold Out

Biskota të buta dhe të shijshme, të lyera me shtresë çokollate dhe marshmallow, arra, mbushje susami brenda. Një ndeshje e përkryer për kafenë tuaj të mëngjesit ose të mbrëmjes. Kjo kënaqësi e shijshme e ëmbël është bërë nga...
406417244402
Soft and delicious cookies, coated with chocolate layer and marshmallow, nuts, sesame filling inside. A perfect match for your morning or evening coffee. This yummy sweet delight is made of wheat flour, soya lecithin, egg white, cocoa powder and vegetable fat. You can have these tasty cookies at any time of the day. Order it today to enjoy with your family and friends. Crvenka Munchmallow Classic (Blue) may contain preservatives.

Jaffa Munchmallow Classic (Blu) 105GR

from $2.22 from 1027134750763
Chipsy Ketchup Sticks 90GR

$3.00

Një e preferuar e të gjitha kohërave të fëmijëve tuaj, patate të skuqura krokante, të shijshme me ketchup domate. Chipsy Ketchup Sticks janë bërë nga patate të freskëta me një përzierje të veçantë të shijeve pikante. Një...
57646383147
An all-time favourite of your kids, crunchy potato chips, delicious with tomato ketchup. Chipsy Ketchup Sticks are made of fresh potatoes with a signature blend of spicy flavours. A yummy evening snack for you and your family. You can also have it dipped in creamy cheese. You can also have this whenever you are hungry, great munchies. Order to enjoy with your family on the movie nights!

Chipsy Ketchup Sticks 90GR

from $3.00 from 6632251949236
Torta Crevenka Jaffa Portokalli 300GR

Sold Out

Një kënaqësi e shijshme për të kënaqur urinë tuaj në çdo kohë. Biskota të shijshme me tre shtresa si kek, shtresë sfungjer nga jashtë, pelte portokalli e veshur me një shtresë çokollate brenda ju jep një yum-yum të...
406417244402
A yummy delight to satisfy your hunger at any time. Delicious three-layered cake-like cookies, spongy layer outside, orange jelly coated with a chocolate layer inside gives you a sweet yum-yum in every bite. It is an excellent evening snack with hot or cold coffee. Crevenka Jaffa Cakes Orange is made of wheat flour, cocoa powder, syrup, eggs and sugar. Enjoy this and make your days sweeter!

Torta Crevenka Jaffa Portokalli 300GR

from $5.55 from 1026921463851
Stark Prima Solted Sticks Classic 220GR

$3.33

Shijoni këto shkopinj krokante dhe të hollë gjevrek dhe bëni mbrëmjen tuaj më të këndshme. Ju mund t'i shijoni këto kënaqësi të kripura dhe të shijshme në lëvizje në shtëpinë tuaj ose jashtë. Gjithmonë do të kënaqë...
57646383147
Taste these crunchy and thin pretzel sticks and make your evening more delightful. You can have these salty and savoury on-the-go delights at your home or outside. It will always satisfy your craving for munchies. A perfect match for coffee or tea. Try preparing mouthwatering dessert recipes and make the topping with Stark Prima Salted Sticks Classic. Order soon and enjoy it with your friends.

Stark Prima Solted Sticks Classic 220GR

from $3.33 from 1144350441515
Takovo Eurocrem Spread Lajthie 500GR

$8.99

Bëjeni mëngjesin tuaj më të ëmbël me këtë lyerje të shijshme Lajthie Takovo Eurocrem. Mund ta përhapni në bukë ose të bëni sanduiçe të pasura kremoze për fëmijët tuaj. Ju gjithashtu mund të eksploroni mundësitë e kuzhinës të...
57647038507
Make your breakfast sweeter with this yummy Takovo Eurocrem Hazelnut Spread. You can spread it on bread or make rich creamy sandwiches for your kids. You can also explore the culinary possibilities of this mouthwatering delight. Prepare amazing desserts and surprise your guests with your creativity. Order Takovo Eurocrem Hazelnut Spread now and enjoy a sweet meal.

Takovo Eurocrem Spread Lajthie 500GR

from $8.99 from 1027204284459
Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

$3.19

Surprizoni fëmijët tuaj me karamele me lajthi Pionir dhe ata do të mbyten me këtë ëmbëlsirë. Kjo karamele është bërë me pluhur qumështi të plotë, yndyrë bimore, shurup glukoze, shije artificiale dhe lajthi. Kafja e shijshme e veshur me...
406417244402
Surprise your kids with Pionir Toffee With Hazelnut and they will be overwhelmed with this sweet treat. This candy is made with whole milk powder, vegetable fat, glucose syrup, artificial flavours and hazelnut. Caramel coated tasty toffee and hazelnut in the centre is a true delight after every meal. Order Pionir Toffee With Hazelnut and enjoy it alone or with your friends.

Kafjala Pionir me Lajthi 100GR

from $3.19 from 1027161653291
Takovo Eurocrem Spread Lajthie 200GR

$3.59

Nëse jeni duke kërkuar për një ëmbëlsirë me vafera ose biskota, porosisni menjëherë Takovo Eurocrem Hazelnut Spread. Kjo përzierje e shijshme me çokollatë qumështi ka një aromë të dyfishtë lajthie dhe vanilje. Mund ta përhapni në bukë ose...
57647038507
If you are searching for a sweet treat with wafers or biscuits, order Takovo Eurocrem Hazelnut Spread immediately. This yummy milk chocolate spread has a dual flavour of hazelnut and vanilla. You can spread it on bread or prepare mouthwatering dessert recipes. Explore your culinary abilities with this delicious sweet delight. Takovo Eurocrem Hazelnut Spread is also a rich source of calories.

Takovo Eurocrem Spread Lajthie 200GR

from $3.59 from 1636833329195
Bambi Lane Plazma 300GR

Sold Out

Rostiçeri ushqyese dhe perfekte për çdo grupmoshë, jashtëzakonisht efektive për fëmijët. Yummy Bambi Lane Plazma është krokante dhe më e shijshme kur shërbehet me qumësht ose lëng. Fëmijët tuaj mund ta hanë këtë rostiçeri të shijshme në...
406417244402
This perfect snack for any age group, especially for kids. Yummy Bambi Lane Plazma is crunchy and yummier when served with milk or juice. Your kids can have this delicious snack at any time of the day. Order this tasty Bambi Lane Plazma and make your kid’s snack sweeter!

Bambi Lane Plazma 300GR

from $5.00 from 1026933948459
Loading......