Supat

Supat
Filtro
loader_img
Supë me petë pule Podravka 62 GR

$1.99

Përgatitni këtë supë të shijshme para darkës tuaj dhe surprizoni mysafirët tuaj, Supa me petë Podravka përmban një shije mishi, një përzierje të veçantë erëzash, petë dhe perimesh. Duhen vetëm 5 minuta për të gatuar! Mund ta hani...
406358360306
Prepare this delicious soup before your dinner and surprise your guests, Podravka Chicken Noodle Soup contains a flavour of meat, a special blend of spices, noodles and vegetables. It just takes 5 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade chicken soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë me petë pule Podravka 62 GR

from $1.99 from 1026072379435
Supë me perime Podravka me petë me bollgur 58 GR

$2.22

Tani përgatisni një mëngjes të ngrohtë duke shtuar përbërësit tuaj të preferuar në supën me perime Podravka me dumplings bollgur. Kjo supë e shijshme është bërë nga niseshte misri, pluhur veze, ekstrakt mishi, perime të thata dhe...
406358360306
Now prepare a heartwarming breakfast adding your preferred ingredients to Podravka Vegetable Soup w/ Semolina Dumplings. This savoury soup is made of corn starch, egg powder, meat extract, dried vegetables and flavour enhancers. Your kids will love this soup for their evening delight, or you can have it before lunch or dinner. Try Podravka Vegetable Soup w/ Semolina Dumplings once and you cannot resist ordering it again!

Supë me perime Podravka me petë me bollgur...

from $2.22 from 1026089484331
Supë Pranverë Podravka 60GR

$1.99

Një shije e nxehtë përmban lëndë ushqyese thelbësore, plot perime dhe është një recetë e shijshme për t'u konsumuar në çdo kohë! Supa e Pranverës Podravka është plot me karrota, presh, selino, hudhër, piper të kuq, qepë dhe...
406358360306
A hot delight contains essential nutrients, full of vegetables and is a yummy recipe to consume any time! Podravka Spring Soup is full of, carrot, leek, celeriac, garlic, red pepper, onions, and potato. A perfect soup for vegetarians. It takes only 10 minutes to prepare this delicious soup. A quick recipe and your kids will definitely love this warm treat on their breakfast table.

Supë Pranverë Podravka 60GR

from $1.99 from 1026100887595
Podravka Fant Stew and Paprikash (Gulas i Paprikas) 65GR

$1.99

Nëse jeni duke kërkuar për një përzierje pikante për të gatuar receta të shijshme, kjo është më e mira që keni pritur gjithmonë! Podravka Fant Stew and Paprikash është bërë nga qepë të thata, niseshte misri, glutamat...
406358360306
Podravka Fant Stew and Paprikash (Gulas i Paprikas) 65GR - BalkanFresh

Podravka Fant Stew and Paprikash (Gulas i ...

from $1.99 from 1674897719339
Podravka krem ​​supë me 9 perime (Krem Juha Od 9 Vrsta Povrca) 45GR

$1.99

Një supë e trashë përmban lëndë ushqyese thelbësore, plot perime dhe është një kënaqësi e shijshme për çdo kohë! Podravka Krem me 9 supë perimesh përmban, karotë, lakër jeshile, presh, selino, hudhër, lulelakër, qepë, brokoli dhe bizele....
406358360306
A thick soup contains essential nutrients, full of vegetables and is a yummy delight for any time! Podravka Cream Of 9 Vegetable Soup contains, carrot, kale, leek, celeriac, garlic, cauliflower, onions, broccoli and peas. A perfect soup for vegetarians. It takes only 15 minutes to prepare this delicious soup. A quick recipe and your kids will definitely love this delight on their breakfast table.

Podravka krem ​​supë me 9 perime (Krem Juh...

from $1.99 from 1675535155243
Podravka krem ​​supë me kërpudha (Krem Juha Od Gljiva) 54GR

$2.89

Një trajtim i këndshëm para çdo vakti, Podravka Cream Of Mushroom Suup përmban miell gruri, përmirësues të shijes, kërpudha të thata dhe niseshte misri. Duhen vetëm 7 minuta për të gatuar! Mund ta hani edhe për mëngjes ose...
406358360306
A delightful treat before any meal, Podravka Cream Of Mushroom Soup contains wheat flour, flavour enhancers, dried mushrooms and corn starch. It just takes 7 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. Your kids will fall in love with this delicious soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and enjoy it with your close ones.

Podravka krem ​​supë me kërpudha (Krem Juh...

from $2.89 from 1674895458347
Përzierje erëzash Podravka Fant për speca të mbushura dhe rrotulla me lakër 60 GR

$1.99

Tani, përgatitni receta të mrekullueshme si kuzhinierë në shtëpinë tuaj! Përzierja e erëzave Podravka bëhet me thërrime buke, qepë të tharë, hudhër të thatë, glutamat monosodium dhe pluhur veze. Përgatitni gatime të ngrohta me lehtësi dhe shpejt....
406358360306
Përzierje erëzash Podravka Fant për speca të mbushura dhe rrotulla me lakër 60 GR

Përzierje erëzash Podravka Fant për speca ...

from $1.99 from 4298964959275
Supë me petë Podravka 62 GR

$1.99

Një supë e shijshme para darkës suaj, supa me petë të gjedhit Podravka përmban një shije mishi, një përzierje të veçantë erëzash, petë dhe perimesh. Duhen vetëm 5 minuta për të gatuar! Mund ta hani edhe për...
406358360306
A delicious soup before your dinner, Podravka Beef Noodle Soup contains a flavour of meat, a special blend of spices, noodles and vegetables. It just takes 5 minutes to cook! You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade beef soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë me petë Podravka 62 GR

from $1.99 from 4415506382923
Supë dalmate Podravka (Dalmatinska Juha) 60GR

$1.99

Një delikatesë e ngrohtë në mbrëmjet e stinës së ftohtë të dimrit! Kjo supë e shijshme mund të përgatitet brenda 10 minutash. Këtë mund ta hani edhe për mëngjes. Supa Dalmatiane Podravka përmban petë, miell gruri, hudhër dhe...
406358360306
A heartwarming delicacy in the evenings of the chilly winter season! This delicious soup can be prepared within 10 minutes. You can also have this for your breakfast. Podravka Dalmatian Soup contains noodles, wheat flour, garlic and yeast extracts. You can taste a yummy flavour because of a special blend of spices and noodles. Order Podravka Dalmatian Soup right now and experience the taste of it!

Supë dalmate Podravka (Dalmatinska Juha) 60GR

from $1.99 from 6685621289140
Supë e pastër Podravka (Bistra Juha Tjestenino) 45GR

$2.00

Tani përgatisni një mëngjes të ngrohtë duke shtuar petë dhe pulë në supën e pastër Podravka. Kjo supë e shijshme është bërë nga niseshte misri, pastë, ekstrakt pule, perime të thata dhe përmirësues të shijes. Fëmijëve tuaj...
406358360306
Now prepare a heartwarming breakfast adding noodles and chicken to Podravka Clear Soup. This savoury soup is made of corn starch, pastry, chicken extract, dried vegetables and flavour enhancers. Your kids will love this soup for their evening delight, or you can have it before lunch or dinner. Try Podravka Clear Soup once and you cannot resist ordering it again!

Supë e pastër Podravka (Bistra Juha Tjeste...

from $2.00 from 6559753666740
Supë me perime Podravka Me Pasta Stars 52GR

$2.79

Mëngjesi i shijshëm për fëmijët tuaj, Supa me perime Podravka me Pasta Stars është bërë me perime të shëndetshme, makarona, pluhur veze dhe përmirësues të shijes. Podravka po prezanton një supë të shijshme dhe të shëndetshme që...
406358360306
Delicious breakfast for your kids, Podravka Vegetable Soup With Pasta Stars is made with healthy vegetables, pasta, egg powder and flavour enhancers. Podravka is presenting a delicious and healthy soup that you can have for lunch or dinner. You can add cream or your favourite ingredients to enhance its flavour. Order this savoury Vegetable Soup With Pasta Stars today and enjoy it with your close ones!

Supë me perime Podravka Me Pasta Stars 52GR

from $2.79 from 6919104266420
Supë Podravka me topa me perime dhe bollgur (Juha Povrtnim I Gris) 56GR

$2.49

Përgatitni këtë supë të shijshme për ta shërbyer me darkën tuaj dhe surprizoni mysafirët tuaj, supa me perime Podravka me toptha bollgur përmban një aromë të përzierjes pikante, bollgur gruri, mish viçi dhe perime. Mund ta hani...
406358360306
Prepare this delicious soup to serve with your dinner and surprise your guests, Podravka Vegetable Soup w/ Semolina Balls contains a flavour of the spicy blend, wheat semolina, beef meat and vegetables. You can also have it for your breakfast or lunch. This yummy soup tastes exactly like homemade soup. You can add your favourite condiments to enhance the flavour. Order right now and have a tasty delight.

Supë Podravka me topa me perime dhe bollgu...

from $2.49 from 6559752224948
Loading......